Vores værdisæt

Værdisæt for Helsingør Floorball Team

1) Helsingør Floorball Team, HFT, skal være en mangfoldig forening, hvor alle uagtet alder og køn kan komme og dyrke floorball, og derigennem opleve øget livsglæde og socialt samvær med andre.


2)  HFT skal være et sted, hvor børn og unge oplever at få nye venskaber og relationer. Derfor lægger vi også vægt på det sociale udenfor banen og har en målsætning om, at alle hold afholder et socialt arrangement årligt.


3) HFT skal være en forening der tilbyder en bred vifte af hold, som både dækker over motionsfloorball, breddefloorball og en mere elite-orienteret retning.


4) HFT skal være en forening, hvor medlemmerne på kryds og tværs er bevidste om hinandens tilstedeværelse. Derfor tilstræber vi blandt andet ved at holde en årlig klubfest på tværs af holdene.


5) HFT skal være en forening, hvor medlemmerne har lyst til at yde et frivilligt stykke foreningsarbejde for klubbens bedste. Ligeledes skal HFT være en klub, der hylder det frivillige arbejde og synliggør dette.


6) HFT skal (på sigt) være børn og unges foretrukne sportsgren og almen kendt i Helsingør Kommune som en af de store sportsgrene.


7) HFT skal være synlige på de sociale medier ud fra en informerende, rekrutterende og ansvarlig tilgang.


8) HFT skal være en forening, der værdsætter trænerne og aflønner alle trænere i løbet af sæsonen.


9) HFT skal være en forening, hvor den gode stemning fremskyndes og hvor mobning og anden uacceptabel opførsel ikke tolereres.

10) HFT skal være et sted, hvor forældre og tilhængere kommer med positive og opmuntrende tilråb fra tribunen. Nedladende og uforskammede tilråb mod spillere, dommere eller andre tilskuer, accepteres ikke

Har du spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte formand Tobias Pauli Jørgensen.