Sponsorer og samarbejdspartnere

Bliv samarbejdspartner med os!

I 2025 er det målet at der skal være 35,000 floorballspillere i Danmark. Der investeres 10 millioner kroner over en årrække netop nu for at kick-start denne udvikling. Det er DGI og Danmark Idræts-Forbund, der tror så meget på floorballsporten at de foretager denne investering i at få Danmark i bevægelse.

Siden 1988 har tusindvis stiftet bekendtskab med Helsingør Floorball Team. Vi har i dag 15 hold med omkring 200 aktive spillere. Gennem årene har der være afholdt et meget stort antal turneringer, skolecups, handicapfloorballturneringer og meget andet - aktiviteter der alle har været med til at skabe den forening vi har i dag.

Vi samarbejde med FC Helsingborg, der er en af Sverige største floorballforening med et hold i den svenske superliga. I flere år i træk har vi i Helsingør FT været for en svensk elitedivisionkamp i Helsingør Hallen. Sidste gang trak det 1.183 tilskuere.


Alt i alt er vi en forening i udvikling, der rider på en stigende bølge af interesse. Følg med os på turen og få synlighed retur, mulighed for deltagelse i firmacup og andre fordele.

Kontakt os for mere information og samarbejdsmuligheder.

1.000 tak til alle vores nuværende sponsorer:


Juniorfloorball

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS