Svensk superliga 4. marts 2023 i Helsingør!

Verdensklassefloorball i Helsingør 4. marts 2023!

Eksempel på superligadrama

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Den svenske superliga i floorball flytter til Danmark – for 1 dag! To af verdens allerbedste klubhold FC Helsingborg og Jönköping afvikler nemlig deres elitedivisionsopgør lørdag den 4. marts 2023 kl. 15:00 i Helsingør-hallen. Helsingør Floorball Team er vært og arbejder lige nu i kulissen for at skabe en festlig ramme med op mod 1.300 tilskuere fra Sverige og Danmark. Du er hermed inviteret!

Målet er inspiration, promotion af floorball og en underholdende oplevelse for flest mulige mennesker. For at nå så bredt ud som muligt vil der være gratis adgang for børn op til og med 12 år takket være et sponsorat fra Spar Nord Fonden.

Dagen starter med en stor "VM Kidz Tour" floorballturnering for 5-11 årige . Turneringen afspejler at der afvikles U19 herre VM i april i Danmark. Sideløbende med VM Kidz Tour rummer Helsingør-hallen også en turnering for U18-drenge med hold fra bl.a. Helsingør FT og FC Helsingborg. Disse unge spillere er samtidig de første 300 tilskuere til eftermiddagens kamp, hvor de kan se toppen af verdenseliten.


De op mod 1.300 tilskuere til superligakampen kan forvente en actionfyldt og medrivende match, hvor der i snit scores 12 mål under de 3 x 20 minutters drama, når FC Helsingborg gæster deres ”hjemmebane” i Helsingør. Det bliver 6. gang at det sker. Tempoet vil være højt og teknikken sublim med lynhurtige boldpasninger. Skud kan ofte noteres for en hastighed på over 150 km/t. Uanset om man selv har floorball-erfaring eller blot er lidt nysgerrig, så er der med statsgaranti underholdning af høj kvalitet, når nogle af verdens allerbedste boldatleter løber på banen  i Helsingør-hallen.

Dem skal du holde øje med! FC Helsingborgs topscorer er #10 Max Walgren, der i sæsonens første 15 superligakampe har lavet hele 34 point. Men bemærk også #2 Linus Norgren – stjerne på landsholdet - 300 mål i elitedivisionen og #21 Linus Malmström – begge ekstremt farlige skytter du hellere vil være på hold med end spille mod. I sæsonens første duel vandt FC Helsingborg knebent 8-7 på udebane over Jönköping, så forvent et drama, når de ses igen.


Tag action nu. Book billetter til en unik idrætsoplevelse du vil huske i mange år. Prisen for voksne er blot 75 kr. ved online salg via dette link. Børn op til og med 12 år har gratis adgang, men der skal bestilles billet. Vi ses! 

Klik her for billetter for børn og voksne


Kontaktpersoner:
Helsingør FT:
Formand Nanna Borup Johansen, hftformand@gmail.com, 22 55 47 29
FC Helsingborg:
Kommunikationsansvarlig Joel Olofsson, Joel@fch.nu
Floorball Danmark: Formand Steen Houmann, sh@floorball.dk, 30 84 12 35 


Helsingør Floorball Team er på banen som værter i samspil med: Floorballcentret.dk, Mozzi – Creative Ninja, Willads & Vibe Hastrup, Spar Nord Fonden, Spar Nord Bank, Trykkeriloftet, Sylvest VVS, Rema 1000 og Aaen & Co

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Leverandør af floorballudstyr

Støtter idrætten...

Spil med...