Klubnyheder

​Helsingørs talentfuld angriber Nicolai Hammer udtaget til U23 landsholdet!

19.04.2016


Vi fangede Nicolai Hammer til træning for et lyninterview! Tillykke med udtagelsen til U23 landsholdet!


Udvikling forude
Hvordan forventer du, at det vil udvikle dig som spiller? - Jeg forventer først og fremmest at lære en masse. Jeg kommer til at træne med de allerbedste fra min egen aldersgruppe, fortæller Nicolai Hammer. - Jeg er sikker på at samlingerne vil påvirke min udvikling. Første samling er allerede 7. maj i Århus, så det bliver jeg snart klogere på. Hvad er målsætningen for U23? - Jeg har forståelsen af, at vi skal være et slags “udviklingslandshold”, hvor de bedste ender på A-landsholdet. Vi skal også spille mod dem på et tidspunkt, og det er noget jeg ser frem til, siger Nicolai.

God timing
- Jeg har efterhånden spillet i Helsingør FT i 10 år - og udtagelsen til U23-landsholdet er perfekt timing i forhold til, at Helsingør nu er rykket op i elitedivisionen, fortæller den talentfulde angriber. - Dermed får jeg ekstra træning som kommer Helsingør til gode. Min ambition er først og fremmest at gøre det godt i ligaen næste år, hvad der så kommer ud af udtagelsen til U23 er bare bonus, men det er selvfølgelig en væsentlig ekstra motivationsfaktor, siger Nicolai, der gennem flere år har spillet på hold med sin far - foreningens formand Jan Hammer. “Gamle Hammer” nyder dog nu sit otium på foreningens 2. hold i 3. division.


Plads til flere
- Gør jeg og Helsingør det godt kan det jo bane vejen for andre af de yngre spillere i klubben kommer i landstrænerens søgelys. Det ville være super, slutter Nicolai og vender tilbage til træning. Vi vil følge hans udvikling tæt og vende tilbage når der er nyt. Det er et stykke tid siden, at Helsingør har leveret landsholdsmateriale. For en del år tilbage var det fx Jonas Hviid, der var på landsholdet og helt tilbage til det første landshold i 1994 var Franz Veisig på banen.


Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706