Klubnyheder

Sponsorbilletter uddelt til Flygtningenetværk i Helsingør

23.01.2016

På billedet ses Chris Donkin fra Helsingør Floorball Team og frivillig kontaktperson i Frivillignet samt Rikke Ærenlund, Formand for Frivillignet for flygtninge – Helsingør

Helsingør Floorball Team deler sponsorbilletter fra Spar Nord – Helsingør og Matin Partner ud til flygtninge. Derefter var der kagemand, arabisk mad og musikunderholdning.


Frivillignet for flygtning i Helsingør modtog forleden billetter til svensk superligaopgør i Helsingør hallen, og oplyser følgende:
Chris Donkin, frivillig i Helsingør Floorball Team og frivillig i Frivillignet for flygtninge – Helsingør kom med en ekstra fødselsdagsgave til Torsdagscafeens 3 års fødselsdag i torsdags. 20 gratis billetter blev delt ud til nogle af de flygtninge der var med til fødselsdagsfesten.

Helsingør Floorball Team inviterer den 30. januar til en enestående idrætsoplevelse i Helsingør hallen. Det drejer sig om et superligaopgør mellem de to svenske hold FC Helsingborg og Pixbo. Målet er at skabe en stemningsfuld ramme med mere end 1.500 tilskuere. Så flygtningene og tilskuere kan glæde sig til at opleve floorballaction på allerhøjeste plan i kamp om vigtige point.

Efter uddelingen festede de mange flygtninge og frivillige videre med kagemand, arabisk mad og musikunderholdning.

Lidt om Frivillignet for flygtninge, Helsingør og Torsdagscafeerne
Der kommer fortsat mange flygtninge til Helsingør, der har behov for og også lyst til at få et netværk og få kontakt til lokale danskere, for at kunne få en god start på deres nye liv i Helsingør. Frivillignet for flygtninge – Helsingør har nu eksisteret i snart 5 år og netværket arbejder fortsat på at lave flere aktiviteter for de lokale flygtninge, så de kan føle sig velkomne i byen og opbygge deres nye liv her og samtidig lære om dansk kultur, sprog og traditioner.

I januar 2013 startede Frivillignet for flygtninge – Helsingør ”Torsdagscafeerne” hvor flygtninge og frivillige mødes til spil, leg, hygge og et måltid mad. Cafeen holder til i Frivilligcentret på Kronborgvej 1C, 2. sal, Helsingør og er åben fra kr. 1630-2000 hver anden torsdag i ulige uger.

I maj måned 2015 startede Tirsdagscafeerne på Stokholmsvej 2 C i Espergærde. Her hygger lokale frivillige og husets beboere, der midlertidig bor på adressen. Tirsdagscafeerne afholdes hver anden tirsdag i lige uger, kl. 1900 – 2100.

Det er muligt at følge med i netværkets aktiviteter på www.frivillignethelsingor.dk

Der er fortsat brug for flere frivillige, der har lyst til at gøre en forskel for mennesker, der er flygtet fra krig og forfølgelse, så kontakt Formand Rikke Ærenlund på mail npc@stofanet.dk hvis du ønsker at melde dig som frivillig

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706