Klubnyheder

FC Helsingborg + Helsingør FT = succes. Hårdt forarbejde før topmatch

16. januar 2016, 17.45


Hvad kan man drive det til nær man tager en af Sverige største og mest succesrig floorballforeninger og kobler den med Helsingør Floorball Team, der gennem 26 år har været "på vej mod nye mål"? Svaret kan ses den 30. januar 2016, hvor af af de ambitiøse målsætninger er at 1500 tilskuere (1000 fra Danmark og 500 fra Sverige) skal have sig en unik oplevelse i Helsingør Hallen, når FC Helsingborg møder superligaens nr.1 fra Pixbo.

Der er netop nu foreningsarbejde til op over begge ører i denne tid såvel Helsingør Floorball Team som i FC Helsingborg. Bag "scenen" arbejdes der på højtryk for at skabe opmærksomhed .

I dag var der møde i internationalt farvand mellem FC Helsingborgs klubchef Kristoffer Fält og Helsingør FTs formand Jan Hammer sekunderet af diverse nøglepersoner. I takt med at færgen sejlede fra havn til havn blev de sidste detaljer finpudset omkring promotion og selve kampafviklingen som følger en stram manual fra det svenske innebandyforbund. Alt står nu funklende klart til en forrygende match som vi i foreningen, DGI og Dansk Floorball Union vil bruge som løftestang til at øjne endnu flere danskeres øjne for den fremadstormende stavsport :-)

Besøg event websitet

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706