Klubnyheder

57 medlemmer til klubinfomøde + download Nyhedsbrev

7. januar 2016, 00.08


57 medlemmer deltog i foreningens informationsmøde, hvor formand Jan Hammer gav en "state of the nation" som kort fortalt oplyste om, at der er fremgang på alle vitale områder i foreningen. Formandens nytårstale kan læses i seneste nummer af foreningens nyhedsbrev som kan hentes her.

Der blev orienteret om HFTs kommende værtsrolle for superligakampen mellem FC Helsingborg og Pixbo den 30. januar 2016. I den forbindelse er der et betydeligt behov for frivillig arbejdskraft, hvilket der blevet støttet godt op omkring af de fremmødte medlemmer.

Netop nu gælder det om at skabe opmærksomhed omkring event ved at markedsføring www.floorballhelsingor.dk som stedet, hvor man kan læse mere om kampen og booke billetter.

Husk at tilmelde dig eventen på Facebook her og husk at fortælle interesserede om muligheden for at få en Quick-intro til floorball på selve kampdagen lige op til kampen.

Reserver tid kl. 18 tirsdag den 26. januar 2016. Der vil vi være mere konkrete omkring opgaver op til og på kampdagen - og husk vi kan stadig godt bruge lidt flere hænder lørdag - så hvis du ikke har meldt dig er der stadig chancer:-)

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706