Klubnyheder

100 særlige gæster inviteres til floorballkultur-event

20. december 2015, 12.01

Chris Donkin fra Helsingør Floorball Team var forleden på besøg hos Annette Lauritsen, der er leder af Stubben, der med glæde modtog billetter til årets idrætsbrag.


- Øget livsglæde, underholdning - og mod på motion! Sådan svarer formanden for Helsingør Floorball Team Jan Hammer, når han skal begrunde foreningens seneste initiativ. - Vi har fået vores to hovedsponsorer, Spar Nord Helsingør og Matin Partner, til at sponsorere 100 billetter til en vores unikke event, når Helsingør Hallen den 30. januar danner rammen om den svenske superliga i floorball, der huser nogle af verdens bedste spillere. Billetterne er til kampen mellem FC Helsingborg og Pixbo, der flyttes 10 km vest på fra Helsingborg til Helsingør som et led i et stigende samarbejde over Øresund på stavsportsfronten.


Win-win

- Som forening vil vi meget gerne gøre en forskel ved at give mennesker, der måske ikke helt oplagt vil besøge Helsingør Hallen, en helt unik chance for at opleve idrætskulturen, når det er allermest medrivende. - Vi vil i samarbejde med kommunen og andre organisationer fordele 100 billetter til fx SSPK, flygtninge, nydanskere og andre grupper, der normalt ikke er gæster hallen. Drømmen er at få disse grupper motiveret til et uforpligtende besøg i hallen - og skulle nogen have lyst til at spille, så står vi klar med vores 10 hold med 125 medlemmer, der alle gerne vil give en hånd med til at indlemme dem i idrættens verden. - Vi ser det som en frisk initiativ, en mulig win-win-situation, som vi som sponsor meget gerne vil støtte op om siger direktør i Spar Nord Helsingør Piet Petersen, der gennem mange år har været en fast kontant støtte for mange lokale idrætsforeninger.


Forslag modtages!

Formanden oplyser, at de første billetter er allerede afsat til SSPK, men idet der skal fordeles 100 på bedste vis, så modtager han meget gerne inputs til, hvem der skal have en unik idrætsoplevelse. Jan Hammer kan kontaktes her via mail.Konkret floorballkultur-event

- Fredag den 22. januar kl. 17 vil vil indledningsvis indbyde fribilletmodtagerne til at opleve floorball på egen krop, mærke foreningslivets puls og frem for alt opleve, at motion i samvær med andre er sjovt og livsbekræftende. Det er den ideelle opvarmning til at se nogle af verdens bedste i samme hal den 30. januar slutter Jan Hammer optimistisk.
30. januar vil Helsingør Hallen summe af liv. Op mod 1,500 tilskuere vil se nogle af verdens bedste floorballspille i aktion, når FC Helsingør møder Pixbo i den svenske superliga, der er flyttet til Danmark i dagens anledning. Læs mere på floorballhelsingor.dk. Ud over billetsponsoratet er der nu tilsagn om attraktive publikumspræmier – f.eks. et weekendophold på Marienlyst, en gourmetmiddag på Konventum, Sand tøj fra Strandhuset og gavekort til Kvickly.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706