Klubnyheder

Aflysning af KidzLiga, MotionsCup og svensk superliga kamp lørdag 14. marts 2020

11. marts 2020, 18.05


Den svenske superligakamp mellem FC Helsingborg og IBK Dalen på lørdag vil IKKE blive spillet på dansk grund!

Beslutningen om at afvikle kampen med stærkt minimeret tilskuertal (se info om første tiltag nedenfor) var desværre ikke nok til at få lov at gennemføre arrangementet i Helsingør.

Kampen vil derimod blive spillet i en hal i Helsingborg, men UDEN danske tilskuere grundet en stramning fra svensk regering.

Det er naturligvis enormt ærgerligt for os alle, men alle jer der havde meldt jer på som frivillige skal have en KÆMPE TAK !

Alle danskere der har købt billetter vil i nærmeste fremtid få pengene refunderet, vi skal lige have overblikket over den økonomiske påvirkning de seneste dages udvikling vil skabe.
Mvh

Tobias Pauli Jørgensen
Formand

Nærmere info følger...

10. marts 2020: Pressemeddelelse i forbindelse med SSL- arrangementet i Helsingørhallen 14. marts 2020

På et styregruppemøde tirsdag aften er det besluttet at aflyse lørdagens Kidzligastævne i Helsingørhallen – dette gøres for at reducere smitterisikoen der følger af at have 350-400 børn og voksne tæt samlet i den forholdsvis lille hal 2.

Motionsstævnet vil herefter blive gennemført i 2 haller med større spredning af de op imod 100 deltagere.

Helsingør Kommunes krisestyringsstab vil meget hurtigt risikovurdere selve afviklingen af SSL kampen, herunder vurdere med hvor mange tilskuere og hvordan kampen kan gennemføres. Vi vil samarbejde med Helsingør Kommunes krisestyringsstab om de forskellige muligheder der vurderes at være tilstede (tribuneopdeling, sædeopdeling mv.).

Indtil vi kender resultatet af denne risikovurdering har vi lukket for billetsalget.

Under alle omstændigheder vil vi opfordre alle der har indløst billet til at gøre sig følgende overvejelser omkring dit eventuelle fremmøde:

• På dagen vurderer om du mener der er en risiko for, at du selv er smittet eller udgør en smitterisiko og hvis der er den mindste tvivl – lad være med at komme til arrangementet. • Hvis du tilhører den af myndighederne definerede risikogruppe (nedsat immunforsvar, kronisk sygdom o.lign) – lad være med at komme til arrangementet • Er du i jævnlig kontakt med personer i risikogruppen, du risikerer at udsætte for smitte

Der vil på dagen være stillet adskillige håndafspritningsstationer op rundt omkring i hallen, så det er muligt at håndhæve den anbefalede håndhygiejne, sælgerne i boderne i hallen vil være udstyret med handsker.

Konsekvensen af risikovurderingen vil vi i samarbejde med kommunen implementere hurtigst muligt.

Hvis du har købt billet og ønsker den refunderet bedes du skrive en mail til hftevent@gmail.com

/SSL Styregruppen

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706