Klubnyheder

Update: MotionsCup 14. marts 2020 på 4 baner!

8. marts 2020, 11.08

Nedenstående er i dag sendt til de tilmeldte hold til IntroCup og MotionsCup


Mange tak for jeres tilmelding til MotionsFloorballCup! Vi glæder os til at se jer på lørdag den 14. marts 2020 i Helsingørhallen, hvor der vil være kampe på 4 baner i en turnering på 2 niveauer. 

Bekræft venligst denne email og at I er klar til at deltage!

Der har været utrolig meget foreningsarbejde, så derfor har jeg ikke har tid til at følge op omkring præmier. Lad os tale om dette til en fremtidig MotionsCup, da ideen fortsat er god :-)

Som udgangspunkt gennemfører vi turneringen helt som planlagt. 
Men som alle ved er forholdene omkring samling af personer i større grupper i fokus, og derfor skal vi alle være fleksible og parate på mulige ændringer.

Vi sender kampplanen onsdag kl. 21:00, når alle hold har bekræftet deres deltagelse (det er et større arbejde at ændre kampplanen, hvis nogen springer fra). 

IntroCup består af 5 hold og starter kl. 9:30 og MotionsCup består af 12 hold og starter 9:45.

Vi følger Corono-situationen tæt og retter os efter de retningslinjer vi får fra DIF og de danske sundhedsmyndigheder.  Som de flest ved så anbefaler sundhedsmyndigheder at stoppe med at give hånd, kram og kys og at bruge håndsprit.  Vi anbefaler at følge disse og i stedet for at give hånd og high five, at give et vink i stedet for :-)

Billetter til floorball i verdensklasse er vedlagt
I jeres deltagergebyr valgte vi at inkludere 6 billetter til kampen mellem FC Helsingborg og IBK Dalen, der spilles i samme hal kl. 15:00. Se www.FloorballHelsingor.dk

Tiden frem I slutter jeres turnering og frem til kampen kan bruges i Helsingør til shopping (blot 2 km væk), i hallen hvor FloorballWorld.dk sælger stave - eller til ren afslapning.
Sidste år var vi 1.186 tilskuere til en lignende kamp med FC Helsingborg. 

I år følger vi myndighederenes anbefaling, og der vil være maksimalt op til 1.000 personer i hallen inkl. frivillige.
Vi ses til en forrygende lørdag i floorballens tegn!

PS: Hvis I har lyst til en hyggekamptræning på motionsbaner, så har vi netop fået en spritny hal at træne i tirsdag kl. 19:30. Kom op til os tirsdag den 10. marts 2020. Det sker på Skolen i Midtbyen, Marienlyst Alle 2, 3000 Helsingør. I er meget velkomne, skriv dog først til franz@veisig.dk :-) 

Se kort video

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706