Klubnyheder

MotionsCup med 26 hold fik svensk mester

27.01.2019

KMS Dreamteam tog titlen som BronzeCup mester. De havde debut på Helsingør Værft, da Helsingør FT i september tilbød floorball i fabrikshal ved Helsingør Madmarked.

MotionsCup med 26 hold fik svensk mester

Søndag eftermiddag overtog de voksne Helsingørhallen efter at 40 børne- og ungdomshold havde været til KidzLiga. De voksne dystede på 3 niveauer fra de floorball-uerfarne i IntroCup over de let-erfarne i BronzeCup og sidst men ikke mindst de erfaringstunge i SølvCup. 150 mennesker på 4 baner i 3,5 time med høj puls er godt for folkesundheden, og derfor var initiativet støttet af “Bevæg dig for livet” som DGI/DIF har iværksat for at få danskerne op af sofa og ud og motionere. 

Blandt de mange hold stillede Helsingør Floorball Team med 2 hold 60 Plus Mænd i IntroCup. Foreningens alderspræsident, 73 årige Michael Westergaard-Nielsen, fik en flot kampdebut efter at have trænet med holdet en sæson.

Der var en hel del lokale hold i aktion, men det blev “Team Helsingborg” fra den anden side af Øresund, der for 3. gang i streg løb med sejren. I finalen fik de god modstand af meget erfarne koryfæer fra Allerød Legends, men svenskerne vandt fortjent 5-2. BronzeCup gik til Lynge Floorball , der vandt over Helsingørholdet “Pusterummet” med lokale firmaidrætsudøvere. I Introcup fik Helsingør FTs begynderherrehold, HFT3, en sølvmedalje efter nederlag til KMS Dreamteam.

Populariteten er stigende for floorball, og det kan ses ved at de 26 pladser i turneringen hurtigt blev udsolgt og en venteliste måtte oprettes. Som plaster på såret indbydes alle til åben TræningsCup kl. 20:15 i Helsingørhallen torsdag den 31. januar 2019.


Resultaterne vil blive indsat her senest tirsdag. Spørgsmål eller kommentarer: Mail os :-)


Idolfoto af de svenske mestreHelsingør FTs alderspræsident hedder Michael Westergaard-Nielsen og er 73 år.Mød vores 60Plus hold


Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706