Klubnyheder

KidzLiga succes med 40 hold fra 13 foreninger! Se/download fotos

27. januar 2019, 22.10


Op mod 160 børn fordelt på 40 hold fra 13 forskellige klubber på Sjælland var mødt op til en sjov dag i Helsingørhallen med floorball som omdrejningspunkt. Drenge og piger helt fra Næstved, Benløse og Stevns havde trodset snevejret og sat næsen mod Helsingør. Der blev dystet i 6 forskellige aldersklasser og spillet 80 kampe. Vi havde forsøgt os med en U13 begynderrække, hvor drenge, der normalt ikke spiller på klubbernes U13 turneringshold kom i kamp og fik vist deres potentiale. Dette var en succes, som vi vil gentage ved næste stævne i Helsingør.


Stævnet beviste endnu en gang, at floorball er en sport i fremgang. Hele 15 hold stillede op i U7 rækken – heriblandt 4 hold fra Helsingør - og dette tegner jo godt for fremtiden.  Blandt de øvrige U7 hold deltog blandt andet 3 pigehold fra Allerød, og derudover deltog 7 pigehold i U9 og U11 rækken til trods for, at flere pigehold fra klubberne i og omkring København havde turneringskampe i dag. Vi håber, at endnu flere pigehold har mulighed for at deltage ved næste stævne i Helsingør. 

I pauserne mellem kampene havde børnene mulighed for at afprøve deres skudstyrke, og floorballworld.dk sponserede præmier til vinderne i hver aldersklasse. 103 km/t var dagens hårdeste skud affyret af Birk fra HFT. 

Set med HFT øjne var stævnet en spillemæssig succes. Således placerede HFT sig på 1. eller 2. pladsen i alle rækker. Det kan vi vist godt være stolte af. 37 børn fra HFT deltog aktivt i stævnet ledsaget af 9 af klubbens trænere. Derudover var der god opbakning fra forældre og flere af klubbens medlemmer, som fik gjort banerne klar i en fart, styrede kampene på banerne samt resultaterne i sekretariatet. Dette var med til, at stævnet kørte gnidningsfrit og understreger samtidig den store betydning denne indsats har for stævnets succes. 

Tak til de deltagende klubber for flot spil, godt humør og fair play. Vi håber, at se jer igen den 16. marts 2019, hvor vi igen afholder kidzliga-stævne i Helsingørhallen efterfulgt af svensk superligakamp i selvsamme hal. Denne dag er der igen basis for en stor floorballoplevelse – både for børn og forældre. 

Nanna Borup Johansen
Stævneleder

Download fotos fra dagen her

Udvalgte fotos:

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706