Klubnyheder

HFT U13 sejrer 12-0 over Copenhagen

11. november 2018, 19.43

 


Kampen modstander for U13 var Copenhagen FC. Ét hold som indtil dagens kamp havde tabt deres første 4 kampe. På trods af det, så mødte de velforberedt og tidligt op med deres 7 markspillere. HFT U13 kom med en sejr i bagagen, da de vandt over rivalerne fra Rungsted, så det handlede om at fortsætte de gode takter.

”Hawaii-floorball!”
Inden kampens start, havde trænerteamet fokus på vores eget spil og ikke mindst, at undgå ”Hawaii-floorball!”. Spillerne kendte ikke til begrebet og hvis andre ikke gør det, så er det en kamp, hvor det går fra kontra til kontra. Til træning har der været fokus på pasninger og opspil, som drengene nu skulle huske på. Derudover så skulle drengene ikke tage kampen for givet og holde fokus, selvom Copenhagen kommer med 4 nederlag i bagagen. Denne peptalk inden opvarmning virkede til at virke. En opvarmning med godt tempo på afleveringerne og rigtige gode skud på mål.

Allerede i kampens start, virkede drengene utroligt fokuserede. De tog fint initiativet i kampen og fik spillet bolden godt rundt på banen. Selvom Copenhagen ikke var mange markspillere, så valgte de at presse højt oppe på Helsingørs banehalvdel. Dette klarede drengene helt fint, hvor centeren eller wingen var rigtig gode til at komme ned og tilbyde dem selv. I første periode var der særlig 3 spillere som skilte sig ud fra de andre. Dette var Otis, Malte og Gustav. Otis og Malte lavede 2 mål, og Gustav fra backen lavede flot 1 assist. Specielt 1 mål fra Malte var spektakulært, hvor han lopper bolden over målmanden med ryggen til. Stillingen efter 1 periode var 5-0.

Til 2. periode, blev der sat fokus på pasninger, sammenspil og fortsat kocentration. Selvom det nu stod 5-0 på måltavlen, skulle det ikke ende med at spillerne skød hovedløst på alting, bare fordi de ville score. Drengene havde også vist, at de kunne komme til store chancer, når de fik bredt spillet ud, hvilket skulle fortsættes! Under 2. periode var der dog sommetider, hvor jeg tænkte, at de tog det lidt for bogstaveligt. For nogle gange ville de næsten ikke skyde og havde lidt paralleller med ”strikkekæden” fra Helsingørs Herre 1. Dette behøvede dog ikke at være negativt, men derimod rigtig flot pasningsspil af de unge mennesker. Drengene viste også fortsat flot spil på banen og vandt 2. periode med 4-0. Særligt William Smidt fik vist sig lidt frem med 2 mål og Oscar som altid, er alle steder på den bane.

I den sidste periode i kampen, viste drengene fortsat fokus på spillet og undgik at lave ”dumheder”. Den sidste periode endte 3-0 og gav herpå en samlet sejr på 12-0 til hjemmeholdet. Én sejr, hvor hjemmeholdet var det dominerende hold, selvom Copenhagen viste rigtig flot gå på mod og ikke gav op. Som skrevet tidligere, endte kampen 12-0, dog kunne kampens resultat havde været endnu større. Drengene havde ualmindelige mange store chancer som de brændte på, hvilket der skal ændres på fremadrettet. Med sådan en flot sejr, kan det også være svært at finde den rigtige man of the match. Oscar viser fortsat hans store talent inde på banen. Malte viste flot overblik, god positionering og scorede kampens bedste mål. Det blev dog William Smidt som blev kampens spiller. Viste ét ekstra gear end normalt og fik scoret 2 mål i kampen. Udover spillerne på banen, skal der også gives ros til de mange tilskuer som valgte at se drengene i aktion.

Drengene er efter dagens sejr på en flot samlet 3. plads - som deles med Stevns. Kampen om 3. pladsen sker allerede næste weekend, hvor drengene tager afsted til Stevns.

 

- Claes Conradsen


 

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706