Klubnyheder

HFT 1.division: Tiltrængt sejr over Rungsted

4. november 2018, 22.47

Tiltrængt floorballsejr over Rungsted

 

Efter 2 nederlag i træk skulle Helsingør Floorball Team forsøge at vende den dårlige stime i 1. division, da holdet lørdag i Helsingørhallen tog imod lokalrivalerne fra Rungsted-Hørsholm FK. Det blev en kamp imellem to hold, der spillede meget kontrolleret, og derfor en kamp, der aldrig for alvor åbnede sig, men Helsingør fik stille og roligt styr på spillet og kunne slutteligt sikre sig en velfortjent 4-0 sejr. 

 

Helsingør var på dagen uden flere stamspillere, og måtte indkalde forstærkninger fra klubbens såkaldte ”Oldtimers-hold” i 2. division. Det betød flere rokeringer og nye spillere i de startende formationer, hvorfor starten af kampen i høj grad bar præg af, at Helsingør-spillerne skulle finde sig til rette. Efter en målløs første periode satte Helsingør sig på spillet, og halvvejs i kampen fik man udbytte af overtaget, da Jens Stigaard udnyttede returen på afslutningen fra Bjarke Winterskov. Kort efter slog Helsingør til igen – Jonas Hviid spillede Michael Kock fri fra kanten, og med en elegant detalje lagde han bolden ind under Rungsted-keeperen til stillingen 2-0. 

 

Med tanke på tirsdagens nederlag til Lyngby, hvor Helsingør netop havde formøblet en ellers sikker føring forud for de sidste 20 minutter, blev der talt med store bogstaver i omklædningsrummet om at holde fokus og ikke lade gæsterne komme ind i kampen. Det lykkedes i vid udstrækning, og Helsingør kunne tilmed sætte endnu 2 scoringer på tavlen signeret af Jens Stigaard og svenske Adam Wållringer. Koncentrationen og tempoet blev ligeledes holdt i defensiven, og det blev således til slutresultatet 4-0 og 3 vigtige point, hvorved man avancerer til 4. pladsen i 1. division.  

 

For Helsingør var især den ny-sammensatte A-kæde stærkt spillende. Jens Stigaard og William Tækker, der var sat frem på wing-positionerne til denne kamp, var med højt tempo og kompetente afslutninger konstante trusler mod Rungsted-forsvaret. Kampens spiller blev dog keeper Claes Conradsen, som udgjorde en sikker sidste skanse og kunne han sætte et yderst sjældent (og muligvis karrierens første) ”clean sheet” ind på kontoen. Næste kamp for Helsingør er mandag den 19. november, hvor man gæster Herlev FC og skal forsøge at tage sæsonens første sejr på udebane.

 

Man-of-the-Match: 

Claes Conradsen

 

Point HFT: 

Jens Stigaard 2+0

Adam Wållringer 1+0

Michael Kock 1+0

William Tækker 0+1

Frederik Tækker 0+1

Jonas Hviid 0+1

Bjarke Winterskov 0+1

 

Udvisninger HFT:

Jens Stigaard 2 min 

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706