Klubnyheder

Herrer 2 vinder ude 6-4 over Uvelse i fin sæsondebut

03.10.2018


Uvelse-HFT2 2/10-2018

Så kom sæsonen i gang. Vi stillede med et hold blandet at gamle rutinerede og nye unge, nogle der har trænet i flere uger og andre der var på banen for første gang i år.


I første periode bar spillet præg af at vi lige skulle finde hinanden, samtidig med at Uvelse lagde ud med at presse højt oppe på banen. Vi havde ikke de store chancer og ikke meget sammenhæng i spillet. Sidst i perioden fik Uvelse så scoret til 1-0, hvilket egentlig ikke var ufortjent for vores målmand Rasmus har haft flere gode redninger.


I pausen mellem 1 og 2 periode aftalte vi at få mere ro på spillet hvilket, kombineret med at Uvelse ikke pressede os så højt oppe på banen længere, gjorde at vi kom mere ind i kampen. Martin Voss fik 2 gange brudt Uvelse i opspillet og sendt bolden ind på midten til Franz som begge gange resolut kvitterede med velplacerede afslutninger uden chance for Uvelse målmanden. Målene gav os selvtillid og i slutningen af anden periode brød Jon Precht-Sparre et Uvelse powerplay, drev bolden flot op af banen og spillede Martin Voss fri foran Uvelse målet. Et træk til siden og så stod den 3-1 til os.


I starten af 3 periode var Jon på spil igen og efter en dribletur i venstre side af banen blev bolden trukket flot op i hjørnet til venstre for målmanden og så var vi foran 4-1. Uvelse begyndte at lægge mere pres på igen og efter par minutter efter fik de udlignet til reduceret til 4-2. Efter 8:47 sendte Michael Hartman et langskud af sted mod Uvelsemålet. Skuddet blev rettet af på vejen frem mellem venner og fjender og snød målmanden, 5-2 til os. De næste 10 minutter var præget af et øget pres fra Uvelses side som kulminerede med en 2-minutters udvisning til Jon Precht-Sparre efter 16:20. Sidste i det efterfølgende powerplay fik Uvelse igen reduceret til 3-5. Herefter satsede Uvelse og kørte i perioder uden målmand. Det gav bonus efter 18:56 hvor de fik reduceret til 4-5 og der var fornyet spænding i opgøret. Et halvt minut før tid opsnapper en fortsat velspillende Rasmus i Helsingørmålet bolden og udviser stort overblik ved, med et glimrende lang og hårdt udkast, at sende Martin Voss fri foran et tomt Uvelsemål hvilket afgjorde kampen til vores fordel.


Franz og Martin Voss strålede begge med 2 gode mål, Rasmus stod fænomenalt i målet. Alle kæmpede bravt og vores to unge debutanter Mads og Mikkel fik vist at deres deltagelse i Herre 1 og 2 træningerne har gjort dem klar til kamp i seniorrækkerne.


Peter Willads

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706