Klubnyheder

En flot sejr til Helsingør U13 og Jægerpris

30. september 2018, 10.59

  

Så blev det tid til sæsonens 2. kamp i U13. Jægerspris var kampens modstander og stillede op med hele 15 markspillere på trods af den lange tur. Dette slog ikke Helsingør ud, der stillede op med 13 markspillere og i opstarten blandt andet har fokuseret på det fysiske til træning. Helsingør valgte at starte med 2 rene kæder, for at fokusere på det mest optimale flow i spillet. Ligesom sidste kamp blev det Philip Durafour som fik anførerbindet, hvilket han lever fuldt op til!

På mål blev det til et genvalg af Hjalte, som han også udførte formidabelt med en ”Casper Hvidt” redning og gode udkast.

 Efter en lidt "bumlet" start og lidt chancer til begge hold, så var det Helsingør som klart fik det mest optimale ud af 1. periode. Efter de første 15 minutter var færdigspillet, stod det 3-0 til Helsingør som virkelig havde troen på tingene. En stor del af skylden for den føring, var hele 2 mål af Lauritz og 2 assist fra Malte. Deres sammenspil bliver bedre og bedre for hver kamp og hver træning. Dertil havde Baltazar også en rigtig flot 1. periode, hvor han var god til at finde frie rum, få skud og herunder også krydrede det med 1 mål.

I pausen til 2. periode, valgte Helsingør at sætte et højere pres på Jægerspris. Dette skulle forhåbentlig give flere bolderobringer og herpå give flere kontra chancer, så vi kunne udbygge føringen. Dertil skulle drengene have bedre fokus på deres afleveringer, især på midten. Flere gange havde der været boldtab på midten efter sjuskede afleveringer, hvilket gav Jægerspris gode muligheder. Desværre fik Helsingør ikke den mest optimale start på 2. periode. Allerede efter 2:50 minutter, stod det 3-2 til Helsingør. På trods af lidt frustrationer og uro på bænken, fik Helsingør flot spillet sig tilbage i kampen. For da tiden viste 7:08 førte Helsingør igen med 3 mål til 5-2. Blandt målscorerne var Oscar og Philip særligt velspillende. Allerede efter 7 minutter af 2. periode var der scoret 4 mål, men vi var slet ikke slut endnu. Jægerspris kæmpede sig flot tilbage og kom op igen til 5-4. Igen kom Helsingørs drenge flot tilbage og inden periodens udgang, førte Helsingør 7-4. Herunder et flot mål at Vincent, som var kommet ind som en ekstra wingkæde sammen med Alexander B.


Til 3. periode blev presset sat lidt tilbage. Helsingør skulle nu holde føringen hjem, men især Jægerpris' målmand havde et flot udkast, som til

tider gav problemer i defensiven. For 3. periode kom Helsingør flyvende fra start. Allerede efter 15 sekunder stod det 8-4 til Helsingør. Endnu et mål af Baltazar og Jægerspris virkede en smule knækkede. Dette viste sig også da Jægerspris fik en 2 minutters udvisning. Et powerplay, som Helsingør fik udnyttet til at bringe sig yderligere foran, med et mål fra Magnus. Kampen sluttede 10-5 til Helsingør, som 8 sekunder før tid fik scoret det sidste mål i kampen, af Malte.

En rigtig flot sejr af Helsingør, som fortsætter det flotte spil fra Benløse kampen. I denne omgang endte det i en velfortjent sejr til drengene. Det var generelt rigtig flot spil i gennem alle kæderne. Backerne stod flot imod de lange bolde og udkast som kom fra Jægerspris. I det offensive, finder wingerne flot hinanden. Dette bliver krydret med, at Helsingør har 2 centerer som kan fører bolden frem, skyde og kan finder deres medspillere. Selvom flere spillere kunne blive kampens spiller, så blev trænerteamet enige om, at det blev William Mejnholt. Stod flot i forsvaret, som blev hårdt testet af lange bolde og udkast.

Se stillingen i række og de kommende kampe

- Claes Conradsen

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706