Klubnyheder

Sudden-death for Helsingør

24. september 2018, 23.43

Man-of-the-match Jens Stigaard er en ukuelig fighter for Helsingør FT og gjorde sig specielt bemærket i kampen mod Hafnia FC. (Foto: Thomas Voller)


Sudden-death for Helsingør
Helsingør Floorball Team leverede endnu en stærk indsats, da de søndag gæstede Hafnia FC på de skrå brædder i Sundbyhallen. I en velspillet og tempofyldt kamp, som de to mandskaber skiftedes til at dominere, måtte Helsingør dog til slut se hjemmeholdet løbe med sejren takket være en scoring til slutresultatet 6-5 sat ind i den forlængede spilletid.

 

På hælene fra start

Hafnia FC råder over den -- uden sammenligning -- farligste duo i 1. division i form af Jesper Schow og Rasmus Enevoldsen, og det taktiske oplæg fokuserede derfor i høj grad på at stække netop de to angribere, og trods en stærk defensiv indsats, stod de to profiler bag samtlige af hjemmeholdet scoringer. Det var især i kampens indledning, at Helsingør var på hælene, og hjemmeholdet sad på tungt på spillet. Da Jesper Schow bragte Hafnia i front med 3-0 i starten af 2. periode så det sort ud for gæsterne. Men midtvejs i kampen fik Helsingør fat og overtog styringen med spillet, og inden 2. periode var færdig havde gæsterne udlignet til 3-3 takket været mål af Alex Vilads og William Tækker samt en flot powerplay scoring af Jon Precht-Sparre. 

 

Spændende afslutning

I sidste periode bølgede spillet frem og tilbage med store chancer til begge hold. Duoen Schow-Enevoldsen slog til igen og bragte hjemmeholdet foran 4-3, inden Jon Precht-Sparre udlignede med et tørt trækskud fra distancen. Kort efter tog Jens Stigaard sagen i egen hånd efter en bolderobring og drev forbi hele Hafnia-forsvaret, inden han lagde bolden til rette for Martin Voss, der bragte Helsingør i front for første gang i kampen. Føringen holdt desværre blot et halvt minut, så havde Jesper Schow scoret sit fjerde mål og udlignet til 5-5, hvilket holdt tiden ud trods et par store chancer til begge hold i kampens døende minutter. Således skulle kampen afgøres i overtid, og her havde Jon Precht-Sparre en kæmpe chance, som blev afværget på af den tidligere Helsingør-spiller Thomas Hviid, og da gæsterne kort efter var alt for passive i egen zone kunne Hafnias Rasmus Enevoldsen drive bolden rundt og sende et upresset skud i mål mellem venner og fjender uden chance for Claes Conradsen i Helsingørmålet. 

 

Stærkt comeback

Selvom det ikke blev til en sejr, var Helsingørtræner Jesper Frank Christensen yderst tilfreds med sit holds præstation: ”Vi kan tage rigtig mange positive ting med fra denne kamp. Vi viser fantastisk moral, da vi er nede med 0-3 og kommer tilbage. Især vores undertalsspil var imponerende og lukkede ned for Hafnias stærke powerplay på et tidspunkt, hvor kampen kunne være knækket over. Og så var det herligt at se nogle af vores nye unge spillere Alex Vilads og Martin Voss kommer på måltavlen.” For Helsingør var keeper Claes Conradsen og store, stærke Martin Voss blandt banens bedste, men det blev Jens Stigaard, der tog titlen som Man-of-the-Match efter en imponerende fighterindsats. Helsingør indtager efter to spillerunder tredjepladsen i 1.division efter netop Hafnia FC, og Rødovre FC som har lagt sig i spidsen med maksimumpoint.  

 

Man-of-the-Match: 

Jens Stigaard

 

Point HFT: 

Jon Precht-Sparre 2+0

Martin Voss 1+1

Adam Wållringer 0+2

William Tækker 1+0

Alex Villads 1+0

Jens Stigaard 0+1

Thobias Munkstrup 0+1

 

Udvisninger HFT:

Allan Rasmussen 2 min

Jon Precht-Sparre 2 min

William Tækker 2 min

Jens Stigaard 2 min 

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706