Klubnyheder

Kæmpe succes med MotionsFloorball på Helsingør Værft!

23.09.2018

Op mod 400 personer var en del af Kidzliga og MotionsFloorballCup. Her er det ATP Floorball i kamp i BronzeCup'en mod Manhaddan fra Helsingborg.

Wow! Sikken en dag i floorballens tegn! Først formiddagen med Kidszliga og DameCup og så eftermiddagen med MotionsFloorballCup. Op mod 400 mennesker, heraf halvdelen på de fire baner fik skabt en unik atmosfære, da vi alle fik sat Helsingør i bevægelse. I alt 40 hold var i aktion, heraf flere fra Sverige.
Dagen bød også på Helsingør Mesterskabet i Speedshooting. Ungdomsmester blev Malte fra Helsingør Floorball Team med 112 km/t. Daniel fra Manhaddan Helsingborg skød sig i historiebogen med et hug på 146 km/t. Begge fik en Zone-floorballstav fra FloorballWold.dk.

Spil mere floorball. Find dit hold i Helsingør Floorball Teamblandt de 11 muligheder vi tilbyder fra 6 år op til + 60 år. For andre byer besøg floorball.dk for overblik over foreninger.

Har du spørgsmål, ideer eller vil du samarbejde, så skriv til os nu.

En stor tak til de frivillige i Helsingør Floorball Team, der gjorde dette muligt og en ligeså stor tak til vores samarbejdspartnere: Værftets Madmarked, DGI, DIF, Floorball Danmark, Helsingør Dagblad og Helsingør Firma Idræt.


Resultater fra MotionsFloorballCup lørdag den 22. september 2018 på Helsingør Værft.

IntroCup - Ingen/begrænset erfaring med floorball


BronzeCup: Let-øvede


SølvCup - Øvede

Se fotos og læs om Kidzliga her
Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706