Klubnyheder

Floorballkvinde ny formand for Helsingør Floorball Team: Mød Malene Brøgger!

4. juli 2018, 00.19

Kvindelig floorballformand på banen
Tirsdag var Helsingør Floorball Teams op mod 200 medlemmer indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med kun et punkt på dagsordenen: Valg af ny formand. 

Kandidaten hed Malene Tolstrup Brøgger og efter et kort møde - inkluderende en motivationstale - blev hun enstemmigt valgt til nu formand. Malene er bosiddende i Snekkersten, er 43 år, mor til 2 piger, hvoraf den ene er floorballaktiv. Hun har de seneste år spillet hos HFT Ladies, der har oplevet et boom i såvel sportslige resultater som i antallet af spillere. Malene Brøgger vil sidde for forenden, når bestyrelsen snart mødes for at finpudse planerne for den kommende sæson, der bliver den største nogensinde med 11 hold, der dækker fra 6 år til plus 60 og begge køn. Den nye formand er klar til at arbejde hårdt for at udbrede kendskabet til floorballsporten som det seneste år har oplevet en vækst på 22% -  8,500 på landsplan - og med tilsvarende lokal vækst i Helsingør.


Omgruppering

Den afgående formand Jan Hammer blev hyldet af forsamlingen og fik en afskedsgave. Dog er det ikke afsked fra foreningen for Jan fortsætter ufortrødent på banen med HFT Oldtimers i 3. division og fremfor alt som projektansvarlig for den årlige svenske superligakamp, der de seneste 4 år er flyttet fra Helsingborg til Helsingørhallen. Næste event bliver lørdag den 16. marts 2019, hvor FC Helsingborg møder ingen ringere end de svenske mestre fra Storvreta. Målet er mere end 1.300 tilskuere på lægterne.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706