Klubnyheder

​Breaking news: Svenske mestre kommer til Helsingør for at møde FC Helsingborg i superligaopgør!

12. juni 2018, 22.38

 
Skriv datoen 16 marts 2019 bag øret:  Der bliver nemlig fuldt tryk på i Helsingørhallen for der afvikles FC Helsingborgs hjemmekamp i den svenske superliga mod de regerende svenske mestre fra Storvreta!   

Storvreta er intet mindre end verdens bedste klubhold, og de har allerede oprustet med adskillige landsholdsspillere siden de vandt det svenske mesterskab for en god måned siden.  Det er derfor noget af en mundfuld FC Helsingborg skal gabe over i deres forsøg på at forblive ubesejrede i Danmark (4 sejre på deres danske “hjemmebane” i Helsingør).

Helsingør Floorball Team er værter og står for dansk promotion og værtsskabet på dagen. Det samler foreningens 200 medlemmer og det giver en økonomisk indsprøjtning til klubkassen .

Helsingør Floorball Team satser på en stopfuld Helsingørhal til at støtte FC Helsingborg i deres bestræbelser og vil under alle omstændigheder kunne byde på noget af det ypperste inden for vores sport - så reserver dagen allerede nu! 

Hvad kan du forvente?
Højspændt action, flotte mål og et stort og opstemt publikum fra Danmark og Sverige er svaret! Se de 14 mål som det blev til da, FC Helsingborg gæstede Helsingørhallen i marts 2018. 1.243 tilskuere så FC Helsingborg vende 2-5 til 9-5 sejr over Thorengruppen.


Se fotos og læs om sidste kamp FC Helsingborg spillede hjemmekamp i Helsingørhallen 3. marts 2018
Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706