Klubnyheder

Vellykket AftenCup afviklet + 10.000 kr. fra Nordea Fonden

19.04.2018


10.000 x tak: Nordea Fonden har doneret 10.000 kr. til udvikling af floorballsporten gennem Helsingør Floorball Teams aktiviteter.

Helsingør Floorball Team afholdt onsdag aften et af sine Aften Cup-arrangementer hvor de mange floorballspillere, som spiller rundt omkring i skolernes idrætshaller, har mulighed for at prøve at spille mod andre spillere på en bane med rigtige bander.

Der var mødt 100 glade spillere op, som fik en fornøjelig aften med masser af gode kampe, og masser af motion. Blandt holdene var et hold bestående af motionister, som spiller i HFT hver tirsdag og fredag, de startede oprindelig som en del af et forsøg, som blev udført i samarbejde med Københavns Universitet, forsøget gik ud på at måle, hvor meget ældre kunne forbedre deres fysik ved at deltage i målrettet træning to gange om ugen, og resultatet var imponerende. På HFT’s hold skete der forbedringer på mellem 15 og 35 procent. Det gode ved forsøget er, at langt de fleste af dem som deltog, i dag stadig er aktive floorballspillere, og møder op tirsdag og fredag. Forsøget indgik i et landsdækkende forsøg, hvor man for nylig har offentliggjort resultatet, som konkluderede at ældre, som dyrker holdidræt, får en væsentligt forbedret livskvalitet.


Et andet hold bestod af ansatte i Nordea, de havde taget en check med til Helsingør Floorball Team på 10.000 kroner, pengene var et tilskud til den store floorballfest, som klubben afholdt i starten af marts, det var fjerde år i træk, at man kunne præsentere floorball i verdensklasse, idet HFT har en aftale med den svenske superligaklub Helsingborg FC, om at de en gang om året kommer til Helsingør for at afvikle en ligakamp. Et arrangement som over 1.200 tilskuere havde stor glæde af, og en begivenhed hvor over 400 børn og unge blev inspireret og engageret af at se nogle af verdens bedste floorballspillere optræde.

Se fotos fra eventen.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706