Klubnyheder

Hård fødsel for HFTs eliteherrer

09.10.2017


Herreligaen i floorball ser i år ud til at have et firkløver, der er en klasse over de resterende 6 hold. De forsvarende mestre fra Benløse, Sølvvinderne fra Rødovre og de jyske hold Sunds og Frederikshavn. Helsingør Floorball Team har i den forgangne uge haft fornøjelsen af 2 udekampe mod 2 af disse 4 hold, Rødovre onsdag aften og en tur til Sunds lørdag.


Udviklingssæson
Helsingør stillede med en smal trup af meget unge kræfter og har en af ligaens laveste gennemsnitsaldre, så denne sæson er en udpræget udviklingssæson, hvor de unge spillere skal få "hår på brystet" og modnes på den hårde måde. Kampen onsdag i Rødovre blev i den sammenhæng en fantastisk positiv oplevelse - selvom Rødovre lige nu ligner et ualmindeligt godt bud på en kommende danmarksmester, og spiller med en fart og sikkerhed som intet andet dansk hold - så stillede Helsingør op med ild i øjnene og ukuelig fightervilje i blodet. Helsingør sloges og kæmpede i samtlige 60 minutter. Selvom det blev et nederlag på 12-3, Helsingørs mål sat ind af Nicolai Hammer, Nicolai Bech og Martin Riis Andreassen, så var det en megastolt træner, Jesper Frank Christensen, der efterfølgende udtalte: "Det er absolut fremragende, at se drengene slås i alle 60 minutter, der var absolut ingen der bare "slog op i banen", ingen tegn på opgiven eller nedtur - hvilket ellers ville være helt menneskeligt. - Jeg blev efter kampen hevet til side af Rødovres træner, der var meget anerkendende i sin ros af mine spilleres indsats og det har jeg naturligvis givet videre.", slutter Helsingørs træner.


En for stor mundfuld
Lørdagens tur til Sunds var med udsigten til endnu en hård kamp imod overmagten, Helsingør var endvidere ramt af et par afbud, så den i forvejen smalle trup var til dagen nede på bare 9 markspillere (inkl. træneren, der selv måtte trække i trøjen). HFT fightede så længe kræfterne rakte og var således kun bagud 2-0 halvvejs inde i kampen - men det er for stor en mundfuld at stå imod et bedre hold, når man også er trængt på mandskab og i den anden halvdel af kampen slap kræfterne mere og mere op - og HFT måtte tage hjem med et nederlag på 9-0, hvilket naturligvis blev større end det var nødvendigt, men igen efter en meget opløftende indsats og fight fra spillerne.


Reel chance i næste kamp
Næste kamp er lørdag den 14. oktober, hvor HFT får en hjemmekamp mod Hvidovre - som også har haft ørerne i maskinen i deres kampe mod top 4 hold (4-10 mod Benløse og 3-9 mod Rødovre), så det er en af de kampe, hvor HFT bør være bedre med og har reel chance for point på kontoen.


Referat: Jan Hammer, Foto: Franz Veisig


Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706