Klubnyheder

​HFT Ladies fortsætter hvor de slap...

20. september 2017, 16.23Sæsonens første træningskamp viste lovende takter for Helsingørs 1. divisionshold, der på sikker vis besejrede sidste sæsons rivaler fra Greve med 5-3 på udebane. Greve stillede op med en fuld bænk, mens Helsingør kun havde valgt at tage af sted med 13 spillere. Alligevel lykkedes det ikke Greve at køre Helsingørholdet trætte. Helsingør scorede det første mål, og kom på intet tidspunkt bagud i kampen. Helsingør var i boldbesiddelse størstedelen af kampen, og på trods af at Greve i 3. periode lagde et højt pres på banen, var man på intet tidspunkt i tvivl om kampens udfald.


Helsingør brugte træningskampen til at få afprøvet nogle nye spilsystemer, nogle nye konstellationer i kæderne og til at få indspillet et par nye spillere på holdet inden sæsonen for alvor går i gang 1. oktober. Alt i alt en vellykket første kamp som lover godt for den kommende sæson i 1. division.


HFT Ladies har fået stor tilgang af både nye og rutinerede spillere og stiller derfor både op i 1. og 2. division i denne sæson. 2. divisionsholdet skal spille første turneringskamp 28. oktober 2017

Damer – spil selv floorball!

Kig ud mandag eller onsdag kl. 20:00 og få en uforpligtende prøvetræning. Der er ingen forventning om, at du deltager i turneringskampe. Vi ses!


Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706