Klubnyheder

Nyt hold! HFT Oldtimers - gamle primadonnaer er vækket til dåd!

29. august 2017, 23.14

Helsingør FT har i sæsonen 2018/19 tilmeldt et helt nyt hold til Danmarksturneringen – HFT Oldtimers. (Se øvrige 10 hold)

Holdet består af tidligere spillere, der har repræsenteret HFT i den bedste række i 90’erne, 00’erne og 10’erne. Det er både spillere, der har kun har repræsenteret HFT og spillere der har været lidt omkring i andre klubber udover HFT. Fælles for størsteparten er dog, at de har fået deres floorballopdragelse i Helsingør FT. Spillerne spænder fra årgang 1967 - 1984.

Initiativtager til holdet er Jonas Hviid, tidligere kaptajn for HFT, der stoppede på ligaholdet efter sidste sæson.


"Jeg har i de sidste par år haft kontakt til mange af de gamle spillere, som egentlig gerne ville i gang igen, men syntes at der manglede et tilbud til deres ambitioner/temperament. Da jeg selv stoppede, gik arbejdet derfor i gang med at undersøge om interessen hos de gamle drenge stadig var til stede".

Det må man sige, at den var, på kort tid var 14-15 spillere meldt klar under fanerne.

Holdet er tilmeldt 3. division ØST (Under holdnavnet HFT 2, da man er klubbens 2. rangerede hold, hvilket forvirrer, da HFT2 er foreningens andethold, der træner i Snekkerstenhallen torsdag og som spiller i Serie1)

19. august blev det første spillermøde afviklet. Her blev der fortalt røverhistorier om dengang benene var lynhurtige og stavene kun kunne fås i 95 cm.


Holdet består i skrivende stund af 18 spillere. Herudover kan der blive tale om at supplere om med et par transfers i løbet af sæsonen, hvis de gamle ben går i stykker.


Holdet debuterer fredag den 22. september kl. 20:00 på hjemmebanen i Helsingørhallen mod Amager Executioners

Masser af kvalitet på holdet
Selvom dåbsattesterne er lidt slidte er der fint med kvalitet på holdet og meritlisten tæller både DM-guld, pokaltitler og VM-deltagelse.

Ingen fælles træninger, kun kampe

Da mange af holdets medlemmer er bosat i KBH og pressede på tiden, er fælles træninger ikke prioriteret.

Der er dog lavet aftale med Ligaholdets træner Jesper Frank om, at de spillere der gerne vil træne, kan supplere til ligaholdets træninger. Selvom benene er blevet lidt langsommere, kan de gamle drenge, med deres rutine, forhåbentlig stadig bidrage til at presse de unge lidt.


Taktikken bliver lagt for den kommende sæson i 3. division.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706