Klubnyheder

Nordea-fonden på banen med 35.000 floorballkroner

16. marts 2017, 23.30

Nordea-Fondens støtte på 35.000 kr. blev overrakt af direktør Theis Breum-Harild til formand Jan Hammer bevidnet af Tobias og Rasmus. Se videosammendrag fra superlørdagen 4. marts 20171.137 tilskuere i Helsingør Hallen fra Danmark og Sverige fik sig lørdag den 4. marts 2017 en idrætsoplevelse i verdensklasse. Den svenske superliga var på besøg, og “hjemmeholdet” FC Helsingborg sejrede 9-5 over Linköping. - Sådan en oplevelse kræver hundredevis af timers frivilligt foreningsarbejde, og der er en større investering til i fx promotion. Den økonomiske del kan let blive risikabel for en idrætsforening som os - og det vil stoppe denne typer initiativer, fortæller formand for Helsingør Floorball Team Jan Hammer.

- Heldigvis findes der støttemuligheder som kan gør foreningslivet lidt lettere. Nordea-fonden har bevilget os 35.000 kr. til projektet med at afvikle en dag med ungdomsturnering med 41 hold, dansk topfloorball og svensk superliga, siger formanden og fortsætter - vi er meget taknemmelige for den økonomiske støtte. Det er et kæmpe stykke arbejde, der skal lægges i sådan et projekt, og derfor er det et dejlig skulderklap vi får fra Nordea-fonden, siger Jan Hammer.

- Vores idrætsgren er nu dokumenteret sundhedsfremmende, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at denne event og lignende fremover vil være med til at motivere og inspirere flere til at komme på banen med høj puls - på den sjove måde, siger Jan Hammer. For os gør det virkelig i forskel, og vi tænker fx på at udvide samarbejdet mere med FC Helsingborg og se hvad det kan udvikle sig til, slutter formanden.


Se videosammendraget fra superlørdagen 4. marts 2017

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler vi ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Nordea-fonden uddeler også legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale kapaciteter.
Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706