Klubnyheder

Video: FCH på besøg hos HFT...

17.02.2017


Oversøisk boldspil

Torsdag var der besøg i Helsingør Floorball Team af to elitedivisionsspillere fra FC Helsingborg. De to foreninger samarbejder i stigende grad, og dette initiativ var endnu et eksempel på, hvordan man forholdsvis nemt kan samarbejde over de få kilometer vand, der deler byerne med de enslydende bynavne. Helsingør FT er rykket op elitedivisionen i denne sæson, og der er modstanderne markant bedre end dem som det lokale hold mødte i 1. division. Derfor var det berigende med ny inspiration.


Det var FCH’s Petri Hakonen og Jonathan Nilsson der lagde vejen forbi. De tog aktiv del i træningen dels ved instruktion af øvelser undervejs og ved deltagelse i kamptræningen. - Det er en stor oplevelse at have to så kompetente floorballspillere til vores træning fortæller Helsingørs formand Jan Hammer. - Det illustrerer vel meget godt, hvor langt vi er kommet med samarbejdet de sidste par år, siger formanden, der i denne tid er i løbende dialog med FC Helsingborg. Lørdag den 4. marts 2017 flyttes hjemmekampen mellem FC Helsingborg og Linköping nemlig til Helsingør Hallen, og Helsingør Floorball Team er værten, der skal sikre en stemningsfyldt hal med masser af tilskuere på lægterne. Sidste år overværede 1.300 tilskuere fra Danmark og Sverige at FC Helsingborg vandt over topholdet fra Pixbo.


Autografer
Efter halvanden times intens træning var det tid til et holdfoto, og så var der mulighed for nogle af klubbens ungdomsspillere, der havde overværet træningen, til at få sig nogle autografer - det blev der naturligvis også tid til.


Nærmeste kultstatus
Jonathan Nilsson udtalte efter træningen, at han synes det havde været en sjov oplevelse, og at der ikke havde været nogle sprogproblemer. Han ser frem til kampen i Helsingør Hallen, som allerede har opnået en slags "kultstatus" i FCH truppen efter 2 vigtige sejre i de 2 kampe de har spillet herovre.


Næste skridt

På mandag følger næste skridt i samarbejdet når tre spillere fra Helsingør FT vover sig over sundet for at deltage i en FCH træning – noget de fik en lille forsmag på i dag.

FC Helsingborgs Petri Hakonen og Jonathan Nilsson foran en hær af Helsingørspillere efter endt inspirationstræning. Foto: Jan Hammer

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706