Klubnyheder

Farvel til et forrygende 2016! Goddag til 2017!

31. december 2016, 15.02


Helsingør Floorball Team har haft et forrygende 2016 og ønsker godt nytår til medlemmer og samarbejdspartnere, der sammen er med til at gøre en stor forskel for folkesundheden og for livskvaliteten. Foreningslivet er noget ganske særligt, når vi oplever at det er sjovt at dyrke idræt og når vi udvikler os personligt og sportsligt.

2016 bød på en perlerække af gode oplevelser. En af dem var opstarten af floorball for mænd +60 år som blev en stor succes med dokumenteret sundhedsfremmende værdi og med gode sociale oplevelser.

Juniorafdelingen blomstrer og opnåede vækst i antal medlemmer og gode resultater til juniorturneringer.

Dameholdet fik deres første divisionskampssejre og hurtigt efter fulgte der flere sejre.

HFT2 og damerne flyttede torsdagstræningen til Snekkerstenhallen, så nu er der floorballbander og mål i to haller i kommunen.

HFT1, der nu spiller i elitedivisionen, oplevede såvel nederlag, som og en fortjent choksejr på 8-7 over de forsvarende danmarksmestre.

Vi slog et slag for udbredelsen af floorball i januar, da vi var værter for en superligakamp mellem vores venskabsforening FC Helsingborg og topholdet fra Pixbo. Kampen trak over 1.300 tilskuere og vil huskes af alle tilskuere for at FC Helsingborg fik vendt 0-3 til 8-4, og derfor sluttede med jubelscener!

2017 bliver også et godt floorballår. Den 4. marts er vi for 3. gang værter for svensk elitefloorball. Denne gang er det FC Helsingborg mod Linköping. Foreningen er en ramme som medlemmerne kan vælge at udvide og udfordre med gode idrætsoplevelser som udbytte, og dem kommer der med garanti en ny perlerække af i 2017.

Godt nytår! Vi ses på banen - eller omkring - banen!

Find det af de 10 hold, der passer dig på her på www.helsingorfloorball.dk.Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706