Klubnyheder

Skolefloorball: Over 300 energiske børn på banen til 2 events! Nu med fotogalleri-links!

8. november 2016, 15.58


Se/download
fotos fra Idrætslinjens Floorballturnering
fotos fra Skolernes Floorballdag

Der er masser af livsglæde i disse timer i Helsingør Hallen! 2 events for skoleidrætten med omkring 200 børn.

I hal 1 er der liv på grund af ”Skolernes Floorball-dag” – et landsdækkende initiativ fra Floorball Danmarks side. I hal 2 er det Helsingør Floorball Team og Idrætslinjens skoleturnering for 4. klasser.

Foreningsidræt hånd i hånd med kommunale tiltag er en gevinst for begge parter – og allermest for børnene.

Det blev fortalt at nogen gange kan en idrætstime blot bestå af 15 minutters aktivitet (!) - fordi der skal være tid til transport, omklædning og instruktion. Det er en super trist virkelighed. I det mørke er det et lyspunkt, at børnene her får en længerevarende, energifyldt og motiverende idrætsoplevelse i en professionel ramme. Spil floorball i forening. Helsingør Floorball Team tilbyder 10 hold.
Se holdene her.

Udover et større antal elever fra 3. klasse til træning og kamp ved Skolernes Floorballdag, var der 280 elever fra 4. klasse og de spillede i ni puljer, fire for piger og fem for drenge, de ni puljevindere var:

Piger

Pulje 1 : Gurrevejen 4A1
Pulje 2: Byskolen 2
Pulje 3: The Eagles fra Mørdrupskolen
Pulje 4: Grydemosen 4B2

Drenge
Pulje 5: Borupgårdskolen Team 4D
Pulje 6: Grydemosen 4A1
Pulje 7: Grydemosen 4A2
Pulje 8: Byskolen 4R1
Pulje 9; Byskolen 4R2

Pigernes finale blev et opgør mellem The Eagles og Gurrevejen. Gurrevejen var kommet i finalen efter 0-0 i semifinalen og en straffeslagsafgørelse på 2-1. Finalen blev en tæt kamp, som endte 1-1, hvorefter vi igen måtte til en straffeslagsafgørelse. Her gik det ikke så kvikt med målene, hvorfor vi måtte op i ni straffeslag før The Eagele fik scoret det afgørende mål!

Hos drengene blev vinderne Grydemosen 4A1 efter de havde været den lange vej igennem med kvartfinale, semifinale og finale i tæt rækkefølge. De slog på overbevisende måde først Borupgård og derefter to Byskole hold.

Helsingør Floorball Team benyttede arrangementet til at lancere et godt tilbud til alle ungdomsspillere i kommunen om at træne og spille frem til sommerferien for en "flad plov" :-) Kig ud og få en uforpligtende prøvetræning. Vi har stave til udlån

Se/download
fotos fra Idrætslinjens Floorballturnering

fotos fra Skolernes Floorballdag


Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706