Klubnyheder

Se DM-finaler i Helsingørhallen 6. juni 2021!

1. juni 2021, 17.59

Helsingør Floorball Team er værter, når vindernes af årets danmarksturnering snart skal findes. Helsingørhallen vil søndag den 6. juni 2021 danne rammen om dette klimaks med hele to DM-finaler. Kl. 13.00 vil der være damefinale mellem storfavoritten Copenhagen FC og Århus FK, og kl. 16:00 herrefinale mellem Benløse FC og Frederikshavn Blackhawks. Med netop disse hold står det fast at begge finaler vil byde på masser af landsholdsspillere og tempofyldt, teknisk flot og målrig floorball. Book billet her.

Mål på 800 tilskuere
Vi er stolte over at være værter for så stor en event, fortæller formand Tobias Pauli Jørgensen. – Vi er mange der sukker efter normalitet, og denne begivenhed er en rigtig god mulighed for at komme ud og opleve den allerbedste floorball vi kan tilbyde i Danmark, udtaler formanden passioneret. - Målet er 400 tilskuere per kamp, og vi tror, at sulten efter idræt er så stor, at vi når målet. - Helsingør Floorball Team er en meget rutineret forening efter 30 år med afholdelse af utallige motionscups, skoleturneringer og 5 svenske superligakampe i Helsingørhallen med over 1.000 tilskuere siger Tobias Pauli, og forsætter: Alle disse erfaringer kommer i spil søndag den 6. juni 2021. Håbet er at det lokale værtskab kan være med til at booste opmærksomhed hos såvel nuværende som potentielle medlemmer, så de fyldes med lyst til social kontakt i jagten på mål og gode oplevelser, slutter formanden optimistisk.

Bestil nu (der bliver sandsynligvis udsolgt) => https://www.facebook.com/superfinale - Husk coronapasset :-)

Kontakt

Helsingør Floorball Team
, Formand Tobias Pauli Jørgensen
Floorball Danmark, Projektkonsulent Carl-Emil Clausen

Vidste du at:

  • Der er 10.083 floorballspillere i 182 foreninger under Floorball Danmark.
  • Der er nu 15 hold med 253 medlemmer i Helsingør Floorball Team, og er dermed Danmarks 7. største floorballforening. 32% er kvinder. 63 medlemmer er under 12 år og 4 er over 70 år. Se træningstider.Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706