Klubnyheder

Interview: Kom tæt på # 23 Jonas Hviid, back og kaptajn for HFT1

14. september 2016, 20.41Tæt på # 23: Jonas Hviid, Back, Kaptajn, Helsingør FT

Oprykning til ligaen, hvad er forventningerne?
Det er klart at det er vanskeligt som oprykker. Vi skal mentalt omstille os til at blive udfordret i en helt anden grad.

Vi har været dominerende og spilstyrende de sidste to sæsoner i 1. division. Men der er god energi i truppen og en tro på projektet.

Der er kommet lidt nye folk til, hvad betyder det?

Vi har heldigvis beholdt stammen fra de sidste år, det betyder meget for energien og selvforståelsen som klub, at det er de samme folk, der har været med til at spille klubben op på det her niveau, der nu også for mulighed for at prøve sig af i ligaen. Dertil er kommet Michael Ejlerskov, Andreas Krogh og Nicolai Hommel. Og så kommer Morten Ketelsen der pt. desværre er langtidsskadet. Det er alle folk med erfaring fra ligaen og som også har været eller er landsholdsaktuelle.
De bidrager til at højne niveauet på træning og stiller krav til at vi alle leverer det yderste hver gang.

Michael bliver utrolig vigtigt, han er særdeles dedikeret til spor- ten og holder et virkeligt højt niveau. Han er typen der kan gøre den afgørende forskel i de tætte kampe, som vi forhåbentligt får mange af. Jeg vil kalde det overordnet den bedste “signing” i Unihoc-ligaen.


Hvem skal vi ellers holde øje?
Det bliver rigtigt spændende at følge vores unge spillere i år. De har alle haft en rigtig god udvikling de seneste par sæsoner under Jesper Franks ledelse. De er blevet en større og større faktor på holdet, og det bliver interessant at se hvordan de vokser med opgaven her i ligaen.


Et bud kampens resultat?
Jeg tror, at vi kriger os frem til en artig overraskelse, HFT sejr på 5-4

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706