Klubnyheder

Interview: Nicolai Hammer om U23 landsholdstræning

12. september 2016, 21.05

Helsingør FT’s unge talent Nicolai Hammer har succes på banen. Vi bad ham give en status på hans deltagelse i U23 landsholdstræning.

- Den første samling jeg var med til var i maj 2016, vi var 15 markspillere og 2 målmænd, fortæller Nicolai. - Det var en sjov oplevelse med en træningkamp mod A-landsholdet som højdepunkt. Vi tabte 7-3, og gav dem god modstand, oplyser Nicolai og tilføjer - vi var foran 1-0!

- Det er ikke afgjort, hvem der kommer til at spille den første landskamp. Konkurrencen er stor, der er mange store talenter, men jeg gør mit allerbedste, og så må jeg se, hvor langt det bringer mig, fortæller det lokale talent. - Jeg vil i hvert fald kæmpe sten hårdt.

- Vi træner i første omgang hen imod en turnering senere på året i Sverige. Jeg glæder mig og ser frem til at få denne oplevelser med - en oplevelse som jeg kan bringe med hjem og bruge til gavn for Helsingør FT, slutter Nicolai Hammer optimistisk.

Nicolai kan opleves i aktion på lørdag den 17. september 2016 kl. 13:00, hvor der er debut i elitedivisionen, når Skanderborg Killerbees flyver forbi.

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706