Klubnyheder

FC Helsingborgs Junior-Akademi afviklet med succes!

07.08.2016

Helsingør Floorball Teams samarbejde med FC Helsingborg udvikler sig løbende. Seneste skridt blev taget fredag, hvor FC Helsingborgs Juniorakademi for første gang blev afviklet i Danmark på initiativ af Helsingør. Konceptet er en 1-dagscamp med inspiration fra de allerbedste indenfor denne del af idrætsverdenen og med 125.000 aktive spillere i Sverige er niveauet tårnhøjt hos dem der spiller i toppen af den svenske elitedivision.

23 juniorer fra 10-13 år, primært fra Helsingør og Hørsholm blev undervist af de to finske verdensstjerner Juha Kivilehto og Jami Manninen, der er nøglespillere på Helsingborgs elitedivisionshold. Helsingørs formand agerede skandinavisk tolk og var efterfølgende meget tilfreds.

- Fantastisk dag for alle deltagere! Vi har trænet afleveringsøvelser, skudøvelser, og der har været små indbyggede konkurrencer. Der har været masser af konkret inspiration og en rigtig god energi i hallen, siger Jan Hammer, formand for Helsingør FT.

Dagen sluttede med en "alle mod trænerne” kamp, hvorefter der var autografskrivning - og nysgerrige spørgsmål om hvornår næste camp bliver afviklet... - Vi evaluerer snarest med FC Helsingborg, men det ser ud lovende ud for at dette initiativ kan blive gentaget som endnu et godt eksempel på hvordan Helsingborgs og Helsingørs idrætsliv kan nyde godt af hinanden, slutter formanden optimistisk.

Arrangementet blev realiseret med sponsorering af 4.500 kr. fra Spar Nord Fonden. Vi takker meget for støtten!

Klubnyheder
W1siziisijiwmtuvmdgvmtavmjnfmtjfmjzfndczx0hgvf9taw5pbwfuzde2mhg2mdauanbnil1d?sha=d3bb0ce58cc46706