Sponsorer og samarbejdspartnere

Spil samarbejdspartner med Helsingør Floorball Team

I 2025 vil der være 35,000 floorballspillere i Danmark. Der investeres 10 millioner kroner over en årrække netop nu for at kick-start denne udvikling. Det er DGI og Danmark Idræts-Forbund, der tror så meget på floorballsporten at de foretager denne investering i at få Danmark i bevægelse.

Siden 1989 har tusindvis stiftet bekendtskab med Helsingør Floorball Team. Vi har i dag 10 hold med godt 120 aktive spillere, men gennem årene har der være afholdt et meget stort antal turneringer, skolecup, handicapfloorballturneringer og meget andet - aktiviteter der alle har været med til at skabe den forening vi har i dag.

Netop nu er vores bedste herrehold i elitedivisionen og i samarbejde med FC Helsinborg er vi værter hvert år for en svensk elitedivisionkamp i Helsingør Hallen. Sidste gang trak det 1.310 tilskuere.

Alt i alt er vi en forening i udvikling, der rider på en stigende bølge af interesse. Følg med os på turen og få synlighed retur, mulighed for deltagelse i firmacup og andre fordele. Hør mere...

Kontakt formand Jan Hammer.


Juniorfloorball
Img_6905
Sparnord
Sparnord
Matin Partners

BOGFØRING OG ØKONOMISTYRING FOR VIRKSOMHEDER

Matin Partners er din pålidelige full-service samarbejdspartner inden for ledelse, økonomi, bogføring og regnskab. Vi udvikler din virksomhed gennem skarp analyse, konstruktiv dialog og fokuseret økonomistyring. Besøg www.matin.dk