HFT Ladies

Vær med!
Floorball-169

Nogen træner 1 gang om ugen - andre 2 gange.
Nogen spiller kun for sjov - andre spiller på vores hold i 1. og 2. division.
Hvad har du lyst til? Få pulsen op på en sjov og anderledes måde. Kig ud.


Turneringskampe: Vores to hold deltager i Danmarksturneringen og spiller i øjeblikket i 1. division og 2. division. Holdene har et mål om at spille i så høj en række, som spillermaterialet tillader det. For de, som ønsker at spille turneringskampe i indeværende sæson, er følgende aftalt spillere og trænere imellem:
1. I facebookgruppen "Helsingør Floorball Team Ladies" tilmelder spillerne sig hver enkelt kamp.
2. Trænerne udtager holdet til hver kamp blandt de spillere, som har tilmeldt sig kampen, og holdet udtages to træningspas før hver kamp.
3. De spillere, som udtages til kamp, vil være dem, som trænerteamet mener, har trænet kontinuerligt op til kampen samt besidder evnerne til at indgå og bidrage til holdet.
4. Trænerteamet udtager max 3 kæder dvs. 15 spillere og 1-2 målmænd.
5. Såfremt trænerteamet forudser, at nogle spillere ikke vil få meget spilletid i den kommende kamp, vil de pågældende spillere få dette oplyst ved den forudgående træning.
6. To træningspas før hver kamp forberedes kampen ved at trænerteamet tilpasser kæderne, øver systemer og diverse aftaler.
7. Til de spillere, der ikke ønsker at deltage i turneringskampe eller udtages til weekendens kamp, er der almindelig træning med relevante og varierede floorballøvelser og spil til to mål, så alle får det optimale ud af hver eneste træning.

Velkommen

HFT Ladies er for piger i alle aldre. Vi lægger vægt på en sjov, hyggelig og tempofyldt træning. Her er plads til alle uanset niveau.

Kig ud i Helsingør Hallen på mandag kl. 20:00 eller onsdag kl. 20:00 og få en uforpligtende prøvetræning.

Kontakt gerne træner Dan Egerup på 31 66 89 22 eller via nathult@jubii.dk.

Udover at træne og spille træningskampe kan man også spille divisionskampe.

Se resultater og få overblik over de kommende kampe her.

Generelt: På HFT Ladies er der plads til alle kvinder, som har lyst og interesse i en sport med smil, grin, socialt samvær, høj puls og boldspil med stav og bold. Vi træner med henblik på at skabe glæde ved at få god motion og opnå værdien af at være en del af et hold. Vi er i øjeblikket ca. 25-30 aktive kvinder i aldersklassen 17-60 år med floorballerfaring fra 0- 10 år, og til holdet er knyttet 3 trænere.

Træning: I sæson 2017/2018 træner HFT Ladies mandage i Helsingør Hallen kl. 20.00-22.00 og onsdage kl. 20.00-22.00. Det er op til den enkelte spiller, om man vælger at deltage i begge dage eller kun træner 1 gang ugentligt. Træningen er tilrettelagt således, at vi træner mest muligt med stav og bold på både lille og stor bane. Det forventes derfor, at spillerne har varmet op i 15-30 minutter inden træningen begynder.

Stævner: HFT Ladies deltager i 1-2 uformelle stævner, hvor der er plads til alle, som er tilmeldt holdet uanset floorballerfaring. Ny spiller på HFT Ladies: Du er meget velkommen på holdet uanset alder, floorballerfaring og fysisk form. Floorballerfaring og god fysisk form får du på HFT Ladies. Men godt humør er et krav ? Velkommen på holdet og i klubben!


YouTube

Her er en video fra opstarten af kvindefloorball. Den udtrykker fint stemningen på holdet. Bemærk ændrede træningstider i 2017/18.

Træning
Img_8039
Træningskamp
Img_8791
Følg Helsingør Floorball Team på Facebook