Nyheder

Herretilbud: Åben og gratis TræningsCup 19. november 2018

11. nov. 2018, kl. 20.59


Tilmelding og spørgsmål: Skriv til franz@veisig.dk


HFT U13 sejrer 12-0 over Copenhagen

11. nov. 2018, kl. 19.43

 

Kampen modstander for U13 var Copenhagen FC. Ét hold som indtil dagens kamp havde tabt deres første 4 kampe. På trods af det, så mødte de velforberedt og tidligt op med deres 7 markspillere. HFT U13 kom med en sejr i bagagen, da de vandt over rivalerne fra Rungsted, så det handlede om at fortsætte de gode takter.


”Hawaii-floorball!”

Inden kampens start, havde trænerteamet fokus på vores eget spil og ikke mindst, at undgå ”Hawaii-floorball!”. Spillerne kendte ikke til begrebet og hvis andre ikke gør det, så er det en kamp, hvor det går fra kontra til kontra. Til træning har der været fokus på pasninger og opspil, som drengene nu skulle huske på. Derudover så skulle drengene ikke tage kampen for givet og holde fokus, selvom Copenhagen kommer med 4 nederlag i bagagen. Denne peptalk inden opvarmning virkede til at virke. En opvarmning med godt tempo på afleveringerne og rigtige gode skud på mål.

Allerede i kampens start, virkede drengene utroligt fokuserede. De tog fint initiativet i kampen og fik spillet bolden godt rundt på banen. Selvom Copenhagen ikke var mange markspillere, så valgte de at presse højt oppe på Helsingørs banehalvdel. Dette klarede drengene helt fint, hvor centeren eller wingen var rigtig gode til at komme ned og tilbyde dem selv. I første periode var der særlig 3 spillere som skilte sig ud fra de andre. Dette var Otis, Malte og Gustav. Otis og Malte lavede 2 mål, og Gustav fra backen lavede flot 1 assist. Specielt 1 mål fra Malte var spektakulært, hvor han lopper bolden over målmanden med ryggen til. Stillingen efter 1 periode var 5-0.

Til 2. periode, blev der sat fokus på pasninger, sammenspil og fortsat kocentration. Selvom det nu stod 5-0 på måltavlen, skulle det ikke ende med at spillerne skød hovedløst på alting, bare fordi de ville score. Drengene havde også vist, at de kunne komme til store chancer, når de fik bredt spillet ud, hvilket skulle fortsættes! Under 2. periode var der dog sommetider, hvor jeg tænkte, at de tog det lidt for bogstaveligt. For nogle gange ville de næsten ikke skyde og havde lidt paralleller med ”strikkekæden” fra Helsingørs Herre 1. Dette behøvede dog ikke at være negativt, men derimod rigtig flot pasningsspil af de unge mennesker. Drengene viste også fortsat flot spil på banen og vandt 2. periode med 4-0. Særligt William Smidt fik vist sig lidt frem med 2 mål og Oscar som altid, er alle steder på den bane.

I den sidste periode i kampen, viste drengene fortsat fokus på spillet og undgik at lave ”dumheder”. Den sidste periode endte 3-0 og gav herpå en samlet sejr på 12-0 til hjemmeholdet. Én sejr, hvor hjemmeholdet var det dominerende hold, selvom Copenhagen viste rigtig flot gå på mod og ikke gav op. Som skrevet tidligere, endte kampen 12-0, dog kunne kampens resultat havde været endnu større. Drengene havde ualmindelige mange store chancer som de brændte på, hvilket der skal ændres på fremadrettet. Med sådan en flot sejr, kan det også være svært at finde den rigtige man of the match. Oscar viser fortsat hans store talent inde på banen. Malte viste flot overblik, god positionering og scorede kampens bedste mål. Det blev dog William Smidt som blev kampens spiller. Viste ét ekstra gear end normalt og fik scoret 2 mål i kampen. Udover spillerne på banen, skal der også gives ros til de mange tilskuer som valgte at se drengene i aktion.

Drengene er efter dagens sejr på en flot samlet 3. plads - som deles med Stevns. Kampen om 3. pladsen sker allerede næste weekend, hvor drengene tager afsted til Stevns.


 


- Claes Conradsen 

HFT 1.division: Tiltrængt sejr over Rungsted

4. nov. 2018, kl. 22.47

Tiltrængt floorballsejr over Rungsted


 


Efter 2 nederlag i træk skulle Helsingør Floorball Team forsøge at vende den dårlige stime i 1. division, da holdet lørdag i Helsingørhallen tog imod lokalrivalerne fra Rungsted-Hørsholm FK. Det blev en kamp imellem to hold, der spillede meget kontrolleret, og derfor en kamp, der aldrig for alvor åbnede sig, men Helsingør fik stille og roligt styr på spillet og kunne slutteligt sikre sig en velfortjent 4-0 sejr. 


 


Helsingør var på dagen uden flere stamspillere, og måtte indkalde forstærkninger fra klubbens såkaldte ”Oldtimers-hold” i 2. division. Det betød flere rokeringer og nye spillere i de startende formationer, hvorfor starten af kampen i høj grad bar præg af, at Helsingør-spillerne skulle finde sig til rette. Efter en målløs første periode satte Helsingør sig på spillet, og halvvejs i kampen fik man udbytte af overtaget, da Jens Stigaard udnyttede returen på afslutningen fra Bjarke Winterskov. Kort efter slog Helsingør til igen – Jonas Hviid spillede Michael Kock fri fra kanten, og med en elegant detalje lagde han bolden ind under Rungsted-keeperen til stillingen 2-0. 


 


Med tanke på tirsdagens nederlag til Lyngby, hvor Helsingør netop havde formøblet en ellers sikker føring forud for de sidste 20 minutter, blev der talt med store bogstaver i omklædningsrummet om at holde fokus og ikke lade gæsterne komme ind i kampen. Det lykkedes i vid udstrækning, og Helsingør kunne tilmed sætte endnu 2 scoringer på tavlen signeret af Jens Stigaard og svenske Adam Wållringer. Koncentrationen og tempoet blev ligeledes holdt i defensiven, og det blev således til slutresultatet 4-0 og 3 vigtige point, hvorved man avancerer til 4. pladsen i 1. division.  


 


For Helsingør var især den ny-sammensatte A-kæde stærkt spillende. Jens Stigaard og William Tækker, der var sat frem på wing-positionerne til denne kamp, var med højt tempo og kompetente afslutninger konstante trusler mod Rungsted-forsvaret. Kampens spiller blev dog keeper Claes Conradsen, som udgjorde en sikker sidste skanse og kunne han sætte et yderst sjældent (og muligvis karrierens første) ”clean sheet” ind på kontoen. Næste kamp for Helsingør er mandag den 19. november, hvor man gæster Herlev FC og skal forsøge at tage sæsonens første sejr på udebane.


 


Man-of-the-Match: 


Claes Conradsen


 


Point HFT: 


Jens Stigaard 2+0


Adam Wållringer 1+0


Michael Kock 1+0


William Tækker 0+1


Frederik Tækker 0+1


Jonas Hviid 0+1


Bjarke Winterskov 0+1


 


Udvisninger HFT:


Jens Stigaard 2 min 

Derby-sejr på 8-1 til Helsingørs U13 hold

4. nov. 2018, kl. 22.32
Derby-sejr på 8-1 til Helsingørs U13 hold

Fredag den 2. november bød på et lokalopgør mellem Helsingørs u13 hold i mod Hørsholm-Rungsteds u13 hold. Én kamp hvor Helsingør havde det meste af spillet, men hvor Hørsholm-Rungsted samtidig viste mere end hvad slutresultatet gav udtryk for.

Der blev startet med at give peptalk til drengene om, at det var vigtigt at forholde sig roligt og fokusere på vores eget spil. Vi har desværre haft en lille tendens til at gå i panik og herpå miste bolden i vores egen zone, hvilket giver kæmpe chancer til modstanderen. Inden kampen var der lidt panik hos trænerne, eftersom flere af drengene var blevet inviteret til et arrangement hos deres SFO. Selvom arrangementet blev aflyst, havde de fleste valgt at tage til kampen først og herefter arrangementet. Dejligt at se dette engagement hos drengene.

Den første periode af kampen, var i starten styret af lidt små nervøsitet for begge hold, som gerne vil se hinanden an. Drengene fra Helsingør kæmpede samtidig lidt med at finde rytmen og for at få pasningerne til at passe. Gulvet drillede nemlig en smule, men det forsvandt hurtigt. Begge hold fik deres chancer, men det var hurtigt Helsingør som fik det meste spil og Hørsholm-Rungsted som gik efter kontra chancer. Selvom vi løbende fik flere chancer for at score, så var det modstander holdet som var mest kyniske og fik scoret til 1-0, som også blev slutresultatet for 1. periode.

I pausen til 2. periode, var der stor fokus fra trænerteamet, at drengene ikke skulle gå i panik. Kampen indeholdte fortsat 2 perioder og vi skulle fortsætte med at bygge på vores spil. De fleste gange Rungsted-Hørsholm blev farlige, var efter fejl i opspillet. Derfor skulle vi fastholde tålmodigheden og undgå at miste bolden på midten. Dette hjalp heldigvis og drengene fortsatte med at lave chancer, samt undgå at lave samme antal fejl i opspillet. Resultatet for 2. periode endte 5-0 til drengene fra Helsingør, som nu var foran 5-1.

Stemningen var undervejs 2. periode stigende og var i pausen rigtig god. Desværre havde vi nogle få gange med, at tage alt for store chancer, især i det defensive. I tidligere kampe havde vi også været foran til 3. periode, men desværre smidt det væk. Derfor var fokuset især på, at vi skulle spille klogt, tålmodigt, lade tiden arbejde for os, samt ikke tage for store chancer i det defensive.

Drengenes fokus holdte også. Kampen endte 8-1 til Helsingør. Selvom det skulle lyde som en stor sejr, så havde Hørsholm-Rungsted flere gode chancer og pressede rigtigt godt på. Dog vil jeg ikke tage sejren fra drengene, som spillede rigtigt godt og var efter min mening det bedste hold fredag aften.

I forhold til kampens spiller, så var den ekstra svær denne gang. Hjalte stod rigtig solidt i målet og havde fremragende udkast, som snildt kunne have givet en assist. Dertil viste forsvaret stort spil, hvor Gustav kom på måltavlen, William M ikke lavede nogen fejl, samt Phillip med stort ansvar. Derudover fik Vincent også scoret i kampen, som gav en kæmpe jubel for ham og hans medrejste fans. Det blev dog en helt anden spiller, som tog æren med hjem. Kampens spiller blev Oscar. En ung mand, som viser stort talent inde på pladsen som center og havde det ekstra gear under kampen.


 


 -Claes


Herrer 2 vinder ude 6-4 over Uvelse i fin sæsondebut

3. okt. 2018, kl. 18.08

Uvelse-HFT2 2/10-2018


Så kom sæsonen i gang. Vi stillede med et hold blandet at gamle rutinerede og nye unge, nogle der har trænet i flere uger og andre der var på banen for første gang i år.I første periode bar spillet præg af at vi lige skulle finde hinanden, samtidig med at Uvelse lagde ud med at presse højt oppe på banen. Vi havde ikke de store chancer og ikke meget sammenhæng i spillet. Sidst i perioden fik Uvelse så scoret til 1-0, hvilket egentlig ikke var ufortjent for vores målmand Rasmus har haft flere gode redninger.I pausen mellem 1 og 2 periode aftalte vi at få mere ro på spillet hvilket, kombineret med at Uvelse ikke pressede os så højt oppe på banen længere, gjorde at vi kom mere ind i kampen. Martin Voss fik 2 gange brudt Uvelse i opspillet og sendt bolden ind på midten til Franz som begge gange resolut kvitterede med velplacerede afslutninger uden chance for Uvelse målmanden. Målene gav os selvtillid og i slutningen af anden periode brød Jon Precht-Sparre et Uvelse powerplay, drev bolden flot op af banen og spillede Martin Voss fri foran Uvelse målet. Et træk til siden og så stod den 3-1 til os.I starten af 3 periode var Jon på spil igen og efter en dribletur i venstre side af banen blev bolden trukket flot op i hjørnet til venstre for målmanden og så var vi foran 4-1. Uvelse begyndte at lægge mere pres på igen og efter par minutter efter fik de udlignet til reduceret til 4-2. Efter 8:47 sendte Michael Hartman et langskud af sted mod Uvelsemålet. Skuddet blev rettet af på vejen frem mellem venner og fjender og snød målmanden, 5-2 til os. De næste 10 minutter var præget af et øget pres fra Uvelses side som kulminerede med en 2-minutters udvisning til Jon Precht-Sparre efter 16:20. Sidste i det efterfølgende powerplay fik Uvelse igen reduceret til 3-5. Herefter satsede Uvelse og kørte i perioder uden målmand. Det gav bonus efter 18:56 hvor de fik reduceret til 4-5 og der var fornyet spænding i opgøret. Et halvt minut før tid opsnapper en fortsat velspillende Rasmus i Helsingørmålet bolden og udviser stort overblik ved, med et glimrende lang og hårdt udkast, at sende Martin Voss fri foran et tomt Uvelsemål hvilket afgjorde kampen til vores fordel.Franz og Martin Voss strålede begge med 2 gode mål, Rasmus stod fænomenalt i målet. Alle kæmpede bravt og vores to unge debutanter Mads og Mikkel fik vist at deres deltagelse i Herre 1 og 2 træningerne har gjort dem klar til kamp i seniorrækkerne.


Peter Willads

En flot sejr til Helsingør U13 og Jægerpris

30. sep. 2018, kl. 11.00  


Så blev det tid til sæsonens 2. kamp i U13. Jægerspris var kampens modstander og stillede op med hele 15 markspillere på trods af den lange tur. Dette slog ikke Helsingør ud, der stillede op med 13 markspillere og i opstarten blandt andet har fokuseret på det fysiske til træning. Helsingør valgte at starte med 2 rene kæder, for at fokusere på det mest optimale flow i spillet. Ligesom sidste kamp blev det Philip Durafour som fik anførerbindet, hvilket han lever fuldt op til!

På mål blev det til et genvalg af Hjalte, som han også udførte formidabelt med en ”Casper Hvidt” redning og gode udkast.

 Efter en lidt "bumlet" start og lidt chancer til begge hold, så var det Helsingør som klart fik det mest optimale ud af 1. periode. Efter de første 15 minutter var færdigspillet, stod det 3-0 til Helsingør som virkelig havde troen på tingene. En stor del af skylden for den føring, var hele 2 mål af Lauritz og 2 assist fra Malte. Deres sammenspil bliver bedre og bedre for hver kamp og hver træning. Dertil havde Baltazar også en rigtig flot 1. periode, hvor han var god til at finde frie rum, få skud og herunder også krydrede det med 1 mål.

I pausen til 2. periode, valgte Helsingør at sætte et højere pres på Jægerspris. Dette skulle forhåbentlig give flere bolderobringer og herpå give flere kontra chancer, så vi kunne udbygge føringen. Dertil skulle drengene have bedre fokus på deres afleveringer, især på midten. Flere gange havde der været boldtab på midten efter sjuskede afleveringer, hvilket gav Jægerspris gode muligheder. Desværre fik Helsingør ikke den mest optimale start på 2. periode. Allerede efter 2:50 minutter, stod det 3-2 til Helsingør. På trods af lidt frustrationer og uro på bænken, fik Helsingør flot spillet sig tilbage i kampen. For da tiden viste 7:08 førte Helsingør igen med 3 mål til 5-2. Blandt målscorerne var Oscar og Philip særligt velspillende. Allerede efter 7 minutter af 2. periode var der scoret 4 mål, men vi var slet ikke slut endnu. Jægerspris kæmpede sig flot tilbage og kom op igen til 5-4. Igen kom Helsingørs drenge flot tilbage og inden periodens udgang, førte Helsingør 7-4. Herunder et flot mål at Vincent, som var kommet ind som en ekstra wingkæde sammen med Alexander B.Til 3. periode blev presset sat lidt tilbage. Helsingør skulle nu holde føringen hjem, men især Jægerpris' målmand havde et flot udkast, som til


tider gav problemer i defensiven. For 3. periode kom Helsingør flyvende fra start. Allerede efter 15 sekunder stod det 8-4 til Helsingør. Endnu et mål af Baltazar og Jægerspris virkede en smule knækkede. Dette viste sig også da Jægerspris fik en 2 minutters udvisning. Et powerplay, som Helsingør fik udnyttet til at bringe sig yderligere foran, med et mål fra Magnus. Kampen sluttede 10-5 til Helsingør, som 8 sekunder før tid fik scoret det sidste mål i kampen, af Malte.

En rigtig flot sejr af Helsingør, som fortsætter det flotte spil fra Benløse kampen. I denne omgang endte det i en velfortjent sejr til drengene. Det var generelt rigtig flot spil i gennem alle kæderne. Backerne stod flot imod de lange bolde og udkast som kom fra Jægerspris. I det offensive, finder wingerne flot hinanden. Dette bliver krydret med, at Helsingør har 2 centerer som kan fører bolden frem, skyde og kan finder deres medspillere. Selvom flere spillere kunne blive kampens spiller, så blev trænerteamet enige om, at det blev William Mejnholt. Stod flot i forsvaret, som blev hårdt testet af lange bolde og udkast.

Se stillingen i række og de kommende kampe

- Claes ConradsenSudden-death for Helsingør

24. sep. 2018, kl. 23.43

Man-of-the-match Jens Stigaard er en ukuelig fighter for Helsingør FT og gjorde sig specielt bemærket i kampen mod Hafnia FC. (Foto: Thomas Voller)


Sudden-death for Helsingør
Helsingør Floorball Team leverede endnu en stærk indsats, da de søndag gæstede Hafnia FC på de skrå brædder i Sundbyhallen. I en velspillet og tempofyldt kamp, som de to mandskaber skiftedes til at dominere, måtte Helsingør dog til slut se hjemmeholdet løbe med sejren takket være en scoring til slutresultatet 6-5 sat ind i den forlængede spilletid.


 


På hælene fra start


Hafnia FC råder over den -- uden sammenligning -- farligste duo i 1. division i form af Jesper Schow og Rasmus Enevoldsen, og det taktiske oplæg fokuserede derfor i høj grad på at stække netop de to angribere, og trods en stærk defensiv indsats, stod de to profiler bag samtlige af hjemmeholdet scoringer. Det var især i kampens indledning, at Helsingør var på hælene, og hjemmeholdet sad på tungt på spillet. Da Jesper Schow bragte Hafnia i front med 3-0 i starten af 2. periode så det sort ud for gæsterne. Men midtvejs i kampen fik Helsingør fat og overtog styringen med spillet, og inden 2. periode var færdig havde gæsterne udlignet til 3-3 takket været mål af Alex Vilads og William Tækker samt en flot powerplay scoring af Jon Precht-Sparre. 


 


Spændende afslutning


I sidste periode bølgede spillet frem og tilbage med store chancer til begge hold. Duoen Schow-Enevoldsen slog til igen og bragte hjemmeholdet foran 4-3, inden Jon Precht-Sparre udlignede med et tørt trækskud fra distancen. Kort efter tog Jens Stigaard sagen i egen hånd efter en bolderobring og drev forbi hele Hafnia-forsvaret, inden han lagde bolden til rette for Martin Voss, der bragte Helsingør i front for første gang i kampen. Føringen holdt desværre blot et halvt minut, så havde Jesper Schow scoret sit fjerde mål og udlignet til 5-5, hvilket holdt tiden ud trods et par store chancer til begge hold i kampens døende minutter. Således skulle kampen afgøres i overtid, og her havde Jon Precht-Sparre en kæmpe chance, som blev afværget på af den tidligere Helsingør-spiller Thomas Hviid, og da gæsterne kort efter var alt for passive i egen zone kunne Hafnias Rasmus Enevoldsen drive bolden rundt og sende et upresset skud i mål mellem venner og fjender uden chance for Claes Conradsen i Helsingørmålet. 


 


Stærkt comeback


Selvom det ikke blev til en sejr, var Helsingørtræner Jesper Frank Christensen yderst tilfreds med sit holds præstation: ”Vi kan tage rigtig mange positive ting med fra denne kamp. Vi viser fantastisk moral, da vi er nede med 0-3 og kommer tilbage. Især vores undertalsspil var imponerende og lukkede ned for Hafnias stærke powerplay på et tidspunkt, hvor kampen kunne være knækket over. Og så var det herligt at se nogle af vores nye unge spillere Alex Vilads og Martin Voss kommer på måltavlen.” For Helsingør var keeper Claes Conradsen og store, stærke Martin Voss blandt banens bedste, men det blev Jens Stigaard, der tog titlen som Man-of-the-Match efter en imponerende fighterindsats. Helsingør indtager efter to spillerunder tredjepladsen i 1.division efter netop Hafnia FC, og Rødovre FC som har lagt sig i spidsen med maksimumpoint.  


 


Man-of-the-Match: 


Jens Stigaard


 


Point HFT: 


Jon Precht-Sparre 2+0


Martin Voss 1+1


Adam Wållringer 0+2


William Tækker 1+0


Alex Villads 1+0


Jens Stigaard 0+1


Thobias Munkstrup 0+1


 


Udvisninger HFT:


Allan Rasmussen 2 min


Jon Precht-Sparre 2 min


William Tækker 2 min


Jens Stigaard 2 min 

Kæmpe succes for Kidzliga på Helsingør Værft!

24. sep. 2018, kl. 22.09Fantastisk dag med fokus på floorball for børn og unge!

16 Kidsligahold var på banen i hal 21a på Helsingør Værft. Hold fra Sverige og Danmark spillede på livet løs i rækkerne: U7-U9-U11 og Piger 9-13 år. 18% af spillerne i Helsingør FT er piger/kvinder og målet er at øge dette: Dagens event var dermed med til at vise pige- og kvindefloorball frem for offentligheden. 

Dagen bød også på Helsingør Mesterskabet i Speedshooting.
Oscar fra Rungsted vandt speed shooting i U7 med 82 km/t
Gustav fra Greve vandt U11 med 62 km/t efter omskud, da den var uafgjort mellem August fra HFT som begge skød 73 km/t i indledende runde. 
Magnus fra Helsingør FT vandt U15 med 115 km/t

Tak til alle fordi I var med til at gøre dagen til en rigtig god social og sportslig oplevelse!

Ideer, tanker, feedback eller kommentarer: Skriv til junioransvarlig Nanna Borup Johansen.

Resultater:


Se fotos og læs om MotionsFloorballCup'en her

Kæmpe succes med MotionsFloorball på Helsingør Værft!

24. sep. 2018, kl. 19.35


Op mod 400 personer var en del af Kidzliga og MotionsFloorballCup. Her er det ATP Floorball i kamp i BronzeCup'en mod Manhaddan fra Helsingborg.


Wow! Sikken en dag i floorballens tegn! Først formiddagen med Kidszliga og DameCup og så eftermiddagen med MotionsFloorballCup. Op mod 400 mennesker, heraf halvdelen på de fire baner fik skabt en unik atmosfære, da vi alle fik sat Helsingør i bevægelse. I alt 40 hold var i aktion, heraf flere fra Sverige.
Dagen bød også på Helsingør Mesterskabet i Speedshooting. Ungdomsmester blev Malte fra Helsingør Floorball Team med 112 km/t. Daniel fra Manhaddan Helsingborg skød sig i historiebogen med et hug på 146 km/t. Begge fik en Zone-floorballstav fra FloorballWold.dk.

Spil mere floorball. Find dit hold i Helsingør Floorball Teamblandt de 11 muligheder vi tilbyder fra 6 år op til + 60 år. For andre byer besøg floorball.dk for overblik over foreninger.

Har du spørgsmål, ideer eller vil du samarbejde, så skriv til os nu.


En stor tak til de frivillige i Helsingør Floorball Team, der gjorde dette muligt og en ligeså stor tak til vores samarbejdspartnere: Værftets Madmarked, DGI, DIF, Floorball Danmark, Helsingør Dagblad og Helsingør Firma Idræt.Resultater fra MotionsFloorballCup lørdag den 22. september 2018 på Helsingør Værft.


IntroCup - Ingen/begrænset erfaring med floorball

BronzeCup: Let-øvede

SølvCup - Øvede
Se fotos og læs om Kidzliga her

Kidzliga+MotionsFloorballCup: Kampplaner for 40 hold 22. sep. er klar!

21. sep. 2018, kl. 22.14


Normalt scores der i Helsingørhallen, men lørdag rykker menageriet til hal 21a ved siden af Værftets Madmarked. Spil selv floorball på et af Helsingør Floorball Teams 11 hold. Se træningstider og få en uforpligtende træning.

Ideen om at sætte Helsingør i bevægelse gennem at flytte floorballen ud af Helsingørhallen og ind i en industrihal på Helsingør Værft tegner til at blive en succes! Lørdag den 22. september 2018 vil 38 hold vil fra 10:00 til 17:00 spille på 4 baner i hal 21a, der ligger lige ved Værftets Madmarked. Arkitekturen er rå, pulsen høj og spillet vil være medrivende for såvel dem der er på banen som for tilskuerne.

Kl. 10:00-12:00 er der fokus på Kidzliga, hvor danske og svenske hold dyster i rækkerne U7-U9-U11 drenge og piger 9-13 år.  Se kampplanen nedenfor!

Kl. 12:15-13:00 er der DameCup.

kl. 13:00-17:00 er der MotionsFloorballCup på 3 niveauer: IntroCup, BronzeCup for let-øvede og SølvCup for øvede. Se hold og klik for kampprogram her hos DGI. Endnu smartere bliver det hvis du henter appen "Mit DGI" og under "Turneringer" skriver "MotionsFloorballCup", så får du et godt overblik der opdateres løbende.
Læs spilleregler her.  Fra kl. 10-16 afvikles der sideløbende Helsingør Mesterskabet 2018 i Speedshooting. Målet er at skyde så hårdt som muligt. Verdensrekorden er over 200 km/t, hvilket forklarer hvorfor målmanden i floorball på fuld bane (40x20m) er godt polstret til opgaven. Dagens kampe spilles på motionsbaner, der er halvt så store og med 3-mod-3 på banen - og op til 3 udskiftere - er spillerne virkelig på en krævende og sundhedsfremmende opgave. Københavns Universitet har dokumenteret, at floorball fremmer sundheden på grund af intensiteten og med  mange start og stop. 

Helsingør Floorball Team samarbejder med Værftets Madmarked, Helsingør Dagblad, DGI, Floorball Danmark og målet er at synliggøre floorballsporten som i dag nu har 8,741 udøvere en stigning på 46% over de seneste 3 år. Der er dog fortsat langt op til de 126.43 svenskere, der er på banen med staven i hånden. En Facebookkampagne i Skåne har resulteret i at flere svenske hold har meldt deres ankomst, og det hæver niveauet, og giver en "landskampstemning" på den rare måde.

Oplev medrivende action  - læg vejen fordi hal 21a - og oplev livsglæde med høj puls.

Har du spørgsmål nu eller på dagen, så SMS/email til turneringsleder Franz Veisig, 30 75 40 52

MotionsFloorballCup kl. 13:00-17:30
Se hellere kampplanen her hos DGI

Se træningtider for Helsingør Floorball Teams 11 hold.HFT1 Herrer 1. division: Referat - Sejr over Vallensbæk!

16. sep. 2018, kl. 15.35

Helsingør Floorball Team bedste herrehold tog torsdag aften sæsonens første sejr i 1. division, da Vallensbæk Floorball blev slået 6-2 på hjemmebanen i Helsingørhallen. Vallensbæk stillede til start uden et par af de bærende profiler, og de spillere, der var til stede, tilbragte en stor del af kampen i straffeboksen. Det var således Helsingør, der styrede løjerne i mere eller mindre hele kampen, og periodecifrene 3-1, 2-1 og 1-0 vidner også om et hjemmehold i kontrol fra start til slut.
Ungdomskæden sprudlede


Det var i særdeleshed Helsingørs A-kæde ført an af ungdoms-trekløveret Jon Precht-Sparre, Martin Andreasen og Thobias Munkstrup, der dikterede løjerne og skabte offensive muligheder samtidig med, at udeholdet blev holdt stort set fra scoringschancer. Center Jon Precht-Sparre var altoverskyggende i første periode og satte kampens første mål sat ind på et kynisk trækskud ved den korte stolpe, før han kort efter assisterede Thobias Munkstrup, der fra slottet hamrede bolden i kassen. Martin Andreasen ville ikke stå tilbage og leverede kampens flotteste scoring i slutningen af 2. periode, da han efter en lang solotur rundt om hele Vallensbæk forsvaret satte bolden ind bag en ellers velspillende Vallensbæk-keeper.
Tandløst powerplay


Udvisningerne sad meget løst hos dagens dommere, der uddelte ikke mindre end 36 udvisningsminutter i en kamp, der ikke var specielt hårdt spillet. Gæsterne var tydeligvis meget utilfredse med dommernes linje og havde klar overvægt i straf-minutter, men desværre var Helsingørs powerplay temmelig ineffektivt på dagen. Til trods for 2 overtalsscoringer signeret af den debuterende anfører William Tækker efter lidt tilfældige situationer, fik HFT aldrig det flydende powerplay til at fungere.
Imponerende debutanter


Helsingør har skiftet en del ud i truppen op til denne sæson, men det var ikke til at se, at en stor del af Helsingørspillerne aldrig har begået sig højere end 3. division. Allan Rasmussen, der i den beskedne alder af 40 år blot har spillet floorball i 11 måneder, leverede en helt igennem fremragende præstation fra sin back-position i A-kæden. Der var også store plusser i bogen til Lucas Løbel, der som center i B-kæden holdt højt niveau kampen igennem og krydrede indsatsen med sin første H1-scoring på flot forarbejde af Jens Stigaard, samt ros til Alex Willads og Martin Voss, der leverede flere gode skift på wing-positioner.
Tilfreds Helsingør-træner


Det var en glad Helsingørtræner, der efterfølgende reflekterede over kampens forløb: ”På dette tidlige tidspunkt af sæsonen er jeg meget tilfreds med den måde, vi formår at styre kampen, selv om rytmen i spillet i lange perioder bliver slået i stykker af de mange udvisninger. Vi holder fuldstændig Vallensbæk fra at skabe chance i åbent spil, og får omvendt god fart i angrebsspillet, som kampen skrider frem. Når det er sagt, mener jeg slet ikke, vi er i nærheden af vores topniveau og kan og bør have ambitioner om mere, end det vi viste torsdag aften -- især vores powerplay-spil efterlader meget tilbage at ønske”, sagde Jesper Frank Christensen efter kampen. Rækkens formodede stærkeste hold, Hafnia FC, er næste modstander, når Helsingør søndag den 23. september gæster de skrå brædder i Sundbyhallen på Amager.
Point HFT:


Jon Precht-Sparre 1+2


William Tækker 2+0


Lucas Løbel 1+0


Martin Andreasen 1+0


Thobias Munkstrup 1+0


Jens Stigaard 0+1
Udvisninger HFT:


Thobias Munkstrup 5 min


Adam Wållringer 2 minFlot indsats af Helsingør U13 mod Benløse

16. sep. 2018, kl. 15.25


Så blev det til sæsonens officielle første kamp i ligaen for U13. I den første kamp skulle Helsingør U13 op i mod Benløse. Benløse er en klub med en stærk ungdom og generelt har rigtige gode unge spillere, lige fra de yngste til de ældste. Derfor var holdet også forberedt på en svær kamp, men ikke uden gejst og tro på sejren.Inden kampen havde vi stor fokus på det defensive arbejde, og at vi skulle udnytte de kontra chancer som vi løbende skulle få. I denne kamp havde vi Hjalte på mål, og med de håndboldarme den unge mand har, så skulle vi udnytte de stærke udkast. Herunder havde vi 2 stærke kæder og Phillip Durafour som anfører.
Kampens start var lidt små rodet og begge hold skiftede med at have kontraer. Stærke chancer for begge hold, men det var desværre Benløse som startede skarpest ud og bragte sig foran 1-0 efter 6 minutter. På trods af den svære start, så viste Helsingør god moral og kom tilbage 1-1, blot 35 sekunder efter 1-0 målet. En flot scoring af Oscar med assist fra Malte. I den anledning, vil jeg sige, at de 2 spillede formidabelt og havde et rigtigt god sammenspil. Herpå fortsatte Helsingør og blot 26 sekunder efter 1-1 scoringen, blev det 1-2 til Helsingør. Igen var det Oscar som scorede og Malte som lavede assist. Dette blev også resultatet af 1. periode.I pausen blev der talt om, at vi skulle fortsætte vores defensive indsats. Herunder skulle vi passe på at tage for store chancer i spillet og give Benløse for mange kontraer. Dette gav også pote, hvilket betød at Helsingør scorede til 1-3 efter en stærk indsats at Malte. Helsingør gjorde en god figur i 2. periode og gjorde det rigtig godt defensivt. Desværre var det ikke helt nok og Benløse fik reduceret til 2-3 inden pausen til 3. periode.3. periode var ikke en periode for sarte sjæle! Kampen var tæt, og det var ikke mange marginaler, som skulle gøre forskellen i kampen. Benløse havde det meste af spillet i 3. periode, og det var Helsingør som kæmpede bravt og holdt en god defensiv. Desværre fik Benløse udlignet til 3-3 efter 6.31 minutters spil. Drengene kæmpede videre, hvilket medførte at Helsingør bragte sig foran 9.12 minutter. Et flot mål mål af Baltazar med assist fra Malte. Straks derefter tog trænerteamet en timeout, for holde fokus på kampen og for at lave små rettelser. På trods af de små rettelser, var det desværre ikke nok. Benløse fik igen udlignet til 4-4 efter 12.48 minutter af 3. periode. Dertil skete det, som ikke måtte ske. Benløse fik scoret til 5-4 blot 30 sekunder før tid, hvilket blev kampens resultat.


Trænerteamet vil dog rose spillerne, for deres spil og indsats. Hjalte stod godt i målet, Malte som var med i alle 4 mål og Oscar som offensivt spillede fremragende. Vi kunne blive ved med at give flotte ord til de enkelte spillere, men der var dog én spiller, som havde det lidt ekstra. Baltazar blev kampens spiller. Scoret et flot mål og afbrød flere angreb for Benløse.
Næste kamp er på hjemmebane den 29. september 2018 mod Jægerspris kl. 11:30.


- Claes Conradsen                                                        


Sæsonoptakt 1. division: Coach ser frem til en spændende sæson

12. sep. 2018, kl. 21.47


 


Helsingør Floorball Team indleder torsdag aften sæsonen mod Vallensbæk Floorball i 1. division.  H1-træner Jesper Frank Christensen fortæller her om sine forventningerne for Helsingør – og konkurrenterne – til den nye sæson.


 


Hvad har været den største udfordring i forbindelse med nedrykning fra liga til 1. division?


Vi har længe vidst, at’ liga-eventyret’ ville være endestationen for en række af holdet bærende profiler og dette kombineret med en række alvorlige skader har efterladt en yderst decimeret førsteholdstrup. I det lidt større perspektiv lider vi i Helsingør – som mange andre danske floorballklubber – af ”huller” i rekrutteringsgrundlaget. Vi kan således kun i meget begrænset omfang supplere truppen fra ungdomssiden, men eksperimenterer i stedet for med et nyt herre-senior setup, hvor vi har integreret H1- og H2-holdene i en samlet trup på 20-25 spillere. Vores primære formål med denne konstruktion er at skabe nogle seriøse, men frem for alt motiverende og sjove floorball træninger for klubbens herrespillere, som gerne vil udvikle sig.


 


Den mere langsigtede vision er at etablere os i 1. division med et hold bestående af egne spillere og med en markant lavere gennemsnitsalder end tidligere. HFTs yngre junior-årgange består af rigtig mange dygtige talenter, som inden for en 3-5-årig periode vil kunne forstærke seniorholdene. Det er således ambitionen at skabe et stærkt udviklende seniortræningsmiljø og en dygtig stamme af seniorspillere, som er klar til en kæmpe med om oprykning til floorball-ligaen, når disse ungdomsårgange bliver modne til seniorfloorball.


 


Hvordan ser 1.divisions-truppen ud til den kommende sæson?  


Truppen til den kommende sæson er nok den mest uprøvede, men også en af de mest spændende, jeg har arbejdet med i min tid i Helsingør. Der skiftet totalt ud i den stamme af spillere, som har båret holdet de sidste 4-5 år. Allerede sidste år måtte rutinerede Jonas Hviid og Michael Kock skrue ned for floorball-ambitionerne, og forventes heller ikke at blive en del af 1.divisionsholdet i år. Emil Spanggaard er vendt tilbage til Herlev og vores svenske indpisker Niklas Wensmark holder floorball-pause. Nicolai Hammer fortsætter (med stor opbakning herfra) liga-karrieren i Rødovre, og endelige må vi desværre – minimum for indeværende sæson – se bort fra Nicolai Bech og Morten Ketelsen, som begge pådrog sig alvorlige knæskader i foråret.


 


På positivsiden er der comeback til Jens Stigaard, som endelig er tilbage efter sin svære knæskade, og til Thobias Munksgaard, som har genfundet motivationen. Og så suppleres truppen op af Allan Rasmussen, Martin Voss og Lucas Løbel, der for første gang skal prøve kræfter med 1. division.


 


Den første del af opstarten har for mig især handlet om at forventningsafstemme de nye roller, som stort set hele truppen skal ind og løfte. Vi skal sammenspille helt nye formationer, som i sagens natur bliver bygget op om nogle andre kvaliteter end hidtil. Vi kommer hverken til at være halvt eller helt flyvefærdige når sæsonen starter, men jeg synes, vi har et rigtig spændende fundament, som bliver sjovt at følge i år.


 


Hvad er ambitionen og målsætningen for den kommende sæson?


Selv om det er en kedelig cliche, vil jeg sige, at lige nu processen vigtigere end resultaterne. Da vi spillede for oprykning til ligaen var vi storfavoritter i de fleste kampe, og skulle stort set kun fokusere på vores offensive spil. I modsætning har vi over de sidste 2 sæsoner stort set forsøgt bare at overleve i mange kampe i ligaen, og tilmed skiftet en stor del af truppen ud. Mange nye og uprøvede spillere skal ind og finde sig til rette, men det bliver også mod modstanderen på et – med al respekt – lavere niveau. Jeg tror, vi vil se nogle Helsingør-spillere der udvikler sig markant henover sæsonen og forhåbentlig finder vi den rette balance i forhold til udvikling og resultater.


 


Kan du sætte nogle ord på modstanderne i årets 1. division – hvad kan vi forvente?


Først og fremmest ser 1. division stærkere og mere spændende ud, end da vi rykkede op for 2 år siden, og holdene slog hinanden på kryds og tværs i den forgangne sæson. Det er altid svært at vide om placeringen fra sidste års 1. division bliver et udtryk for niveauet i år, men det stemmer ganske godt overens med min umiddelbare vurdering af styrkeforholdet mellem vores 7 modstandere.


 


Hafnia FC


Selv om gennemsnitsalderen må være blandt de højeste i dansk floorball, kan Amagerkanerne ikke løbe fra favoritværdigheden til serie-sejren i årets 1. division. Ført an af (G.O.A.T.) Jesper Schow, der rundede 100 point med et snit på over 6 point per kamp sidste år, samt flere tidligere ligaprofiler udgør Hafnia-mandskabet en sammentømret enhed med et spilkoncept, der fuldstændig sidder på rygraden efter en menneskealder (for nogle af HFT spillerne i hvert fald) med den samme grundstamme af spillere. Det bliver tju-bang offensivt, og alle hold kan få ørene i mål-maskinen, hvis ikke disciplinen fastholdes. Jeg ser frem til igen at krydse klinger med


 


Vallensbæk Floorball


Det bliver for mig personligt et spændende gensyn efter et par års fravær med hvad, der i en årrække kunne betegnes som en heksekedel, når Pilehaveskolen dannede rammen for fredags byturs-opvarmning for det meste af Vestegnen i form af floorballkamp og store mængder fermenteret kulhydrat. Helt så hektisk har VF-dome ikke været de seneste år, men VF ligner alligevel førsteudfordreren til Hafnia om 1.pladsen i rækken. Det grønblusede mandskab besidder – ligesom Hafnia – en række tidligere liga-spillere og DM-guldvindere, som holder højt niveau, og VF har alle dage været kendt som en kriger-mandskab, der slås til det sidste. Nøglen til sejr over Vallensbæk er en kombination af at stække førnævnte profiler, hvor især Nicolaj Jensen skudafvikling er i særklasse, og ellers prøve at få de til tider lidt iltre VF-temperamenter til at fokusere på andet end spillet på banen.


 


Lyngby Floorball Forening


Helsingør havde fornøjelsen af at møde ”naboerne” i årets pokalturnering – en kamp der sluttede med en Lyngby-sejr på 4-2. Kampen blev et meget godt billede på den forskel, der lige nu findes imellem et gennem-rutineret Lyngbyhold – med en sprudlende Andreas Krogh i spidsen – og et nyt og relativt usammenspillet Helsingør-mandskab. Lyngby kan på dagen slå alle hold i rækken og ser på papiret ud som det stærkeste af de resterende hold efter Hafnia og VF.  


 


Rungsted-Hørsholm Floorball Klub


Rungsted bliver for mig personligt et af de mest interessante bekendtskaber i årets turnering. Uden at skulle tage noget fra de øvrige hold i rækken virker Rungsted i skrivende stund som den eneste klub, der arbejder med at udvikle et hold med et fremtidigt liga-perspektiv. Hertil har man har over de sidste 2 sæsoner sagt farvel til +10 af de ellers bærende kræfter, og ind på holder er kommet en sværm af ungdomsspillere, der har stort potentiale, men også endnu har en del af lære. Jeg forventer Rungsted bliver et hold der udvikler sig markant henover denne sæson i takt med de unge spillere får betalt lidt af lærepengene. Spillende træner Christian Sonne udgør dog stadig holdets farligste våben og nøglen til at åbne modstandernes forsvar.


 


Herlev Floorball Club


Det gulblusede Herlev-mandskab har i årevis søgt efter en eller anden form for identitet: skulle man være et talenthold af egne ungdomsspillere, skabe et hyggehold for gamle Herlev-drenge, søge at lokke reserver fra nabo-klubberne til, eller noget helt fjerde. I sidste ende blev det nok lidt en blanding af det hele. Efter et par sæsoner med en yderst skrabet trup har man over de sidste måneder lokket et par Herlev-koryfæer retur, og i år tilføjes et spændende ”nyt-gammelt” bekendtskab i form af Daniel Hedegaard, som er vendt tilbage til barndomsklubben efter en rundtur hos de Københavnske ligahold. Det er svært at vurdere hvordan dette miks af ældre og yngre spillere vil harmonere. På et område har Herlev-mandskabet dog en fordel i forhold til alle andre -- i målet sidder 1. divisions suverænt bedste keeper Claes Olsen, som egenhændigt kan vinde kampe. Herlev kommer formentlig til at stå ultra-kompakt og leve på kontraspillet med førnævnte Hedegaard og topscorer Jannik Mortensen som de farligste kort.


 


CBS Sport


Sidste gang Helsingør spillede i 1. division var handelsskoledrengene fra CBS et – ærlig talt – halvkedeligt bekendtskab, som jeg personligt bedst husker for at stille til kamp med færrest mulige spillere for ellers at agere træningskegler for topholdene i rækken.  Men det lader ikke længere til at være tilfældet – et par gedigne forstærkninger af både svensk og dansk herkomst gjorde sidste år CBS til en yderst kompetent modstander for mange i rækken blandt andet med 2 sejre over Vallensbæk. Der var dog også adskillige store øretøver imellem, og CBS ligner nok mest et hold som fra en placering i den lave ende af række skal forsøge at lave så meget ravage som muligt med sin direkte spillestil.


 


Rødovre Floorball Club 2


Sidste-placeringen i denne ’power ranking’ skal tages med forbehold, da Rødovre er lidt af en dark-horse som eneste andethold i rækken. Potentialet for et meget stærkt mandskab er så afgjort til stede med tanke på de mange dygtige ungdomsspillere der figurerer i kanten af ligatruppen, samt de mange pensionerede stjerner fra Rødovres stormagtsperiode. Hvorvidt disse tørner ud for Rødovre 2 er dog uklart, og det er derfor svært at vurdere holdets reelle styrke, som formentlig vil svinge meget fra kamp til kamp.

Se Helsingør FT torsdag den 13. september kl. 20:00 i Helsingørhallen, når de indleder danmarksturneringen med en kamp mod Lyngby. Se kampprogrammet her.
 
Stor turnering for 4. klasser 7. nov 2018: Skolestævne i Helsingørhallen!

6. sep. 2018, kl. 22.39

Tilmeld dit hold: Kæmpe åben MotionsFloorballCup på værftet 22. september 2018!

20. aug. 2018, kl. 21.30Helsingør Floorball Team går sammen med Værftets Madmarked og DGI, når floorballsporten lørdag den 22. september 2018 flytter ud af Helsingørhallen og ind i industrihallen 21A på værftet med plads til op mod 40 hold fra Helsingør.Målet er at sætte Helsingør og omegn – inkl. Helsingborg - i bevægelse på verdens sjoveste måde.Vi tilbyder 7 turneringer fra børn U7 og op til voksne +60 år. 

Kampe af 12 minutter på 4 baner med 4-6 per hold og 3 spillere på banen.


 Floorball er dokumenteret sundhedsfremmende af Københavns Universitet. ”Hemmeligheden” er de mange start/stop og retningsskift, der giver høj puls. Almindeligvis vil det opleves anstrengende, men i samspil og jagten på mål, så glemmer man ofte, at det er ”sur” intervaltræning, og oplever det i stedet som sjovt og motiverende.
En af turneringstyperne der tilbydes er en ”IntroCup” for spillere uden erfaring, da håbet er, at tiltrække hold, der ikke har prøvet organiseret floorball. Et hold vil repræsentere Helsingør Firma Idræt, der ønsker at få mere erfaring med den populære idrætsgren. Der arbejdes også på at få byrådet i bevægelse. Derudover er der separate turneringer for let-øvede og øvede.


Er man ikke til motionsturneringer, så er der også en mulighed at booke en gratis bane, hvor man i sit eget tempo og på eget niveau kan spille mod venner og bekendte.
Der er flere samarbejdspartnere på banen i forbindelse med eventen. Fx udlåner Helsingør Firma Idræt floorballstave på dagen og DGI støtter med promotion og administration.Mere information og tilmelding nu (for der bliver nok udsolgt) sker på event-websitet www.floorballhelsingor.dk


Floorballcamp for Seje Piger afviklet med 32 deltagere!

5. jul. 2018, kl. 23.11

Så fik vi med afsluttet en vellykket 3 dages floorballcamp med 32 piger i alderen 5-12 år! Der var godt humør hele vejen rundt, ømme ben, god intensitet, lærenemme børn, flere der vil starte til floorball efter sommerferien. Uddeling af diplom for gennemførsel af 5 tekniske færdigheder, en floorballstav+bold til alle.

Pigefloorball starter til august, se træningstider her og check de i alt 11 hold (rekord mange hold!) vi tilbyder.
Floorballkvinde ny formand for Helsingør Floorball Team: Mød Malene Brøgger!

4. jul. 2018, kl. 00.19


Kvindelig floorballformand på banen
Tirsdag var Helsingør Floorball Teams op mod 200 medlemmer indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med kun et punkt på dagsordenen: Valg af ny formand. 

Kandidaten hed Malene Tolstrup Brøgger og efter et kort møde - inkluderende en motivationstale - blev hun enstemmigt valgt til nu formand. Malene er bosiddende i Snekkersten, er 43 år, mor til 2 piger, hvoraf den ene er floorballaktiv. Hun har de seneste år spillet hos HFT Ladies, der har oplevet et boom i såvel sportslige resultater som i antallet af spillere. Malene Brøgger vil sidde for forenden, når bestyrelsen snart mødes for at finpudse planerne for den kommende sæson, der bliver den største nogensinde med 11 hold, der dækker fra 6 år til plus 60 og begge køn. Den nye formand er klar til at arbejde hårdt for at udbrede kendskabet til floorballsporten som det seneste år har oplevet en vækst på 22% -  8,500 på landsplan - og med tilsvarende lokal vækst i Helsingør.Omgruppering

Den afgående formand Jan Hammer blev hyldet af forsamlingen og fik en afskedsgave. Dog er det ikke afsked fra foreningen for Jan fortsætter ufortrødent på banen med HFT Oldtimers i 3. division og fremfor alt som projektansvarlig for den årlige svenske superligakamp, der de seneste 4 år er flyttet fra Helsingborg til Helsingørhallen. Næste event bliver lørdag den 16. marts 2019, hvor FC Helsingborg møder ingen ringere end de svenske mestre fra Storvreta. Målet er mere end 1.300 tilskuere på lægterne.Træningstider for sæson 2018-19 er klar: HFT tilbyder 11 hold!

20. sep. 2018, kl. 19.09Her kan du se hvornår du kan spille floorball i Helsingør Floorball Team:


Download som PDF (1,2 Mb), print ud og hæng på køleskabet eller lignende. 
Email: Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til os. 
Facebook: Tjek foreningens puls på Facebook og husk at følge os.
Instagram: Det er mest for sjovt, men tjek os ud her.
Youtube: Få en fornemmelse af hvem vi er via en række videoer.

Vi glæder os til at se dig!


Indkaldelse: Ekstraordinær generalforsamling 3. juli 2018

18. jun. 2018, kl. 21.58Ekstraordinær generalforsamling i Helsingør Floorball Team afholdes tirsdag den 3. juli 2018 kl. 19:00 - 19.30 i Helsingørhallen.


Dagsorden:
1. Valg af dirigent

2. Valg af referent

3. Valg af formand
Bestyrelsen indstiller Malene Brøgger til formandsposten.
Malene er spiller hos HFT Ladies og mor til pigespiller.

4. Eventuelt


På bestyrelsens vegne 
Nanna Borup Johansen 

​Breaking news: Svenske mestre kommer til Helsingør for at møde FC Helsingborg i superligaopgør!

12. jun. 2018, kl. 23.37

 
Skriv datoen 16 marts 2019 bag øret:  Der bliver nemlig fuldt tryk på i Helsingørhallen for der afvikles FC Helsingborgs hjemmekamp i den svenske superliga mod de regerende svenske mestre fra Storvreta!   

Storvreta er intet mindre end verdens bedste klubhold, og de har allerede oprustet med adskillige landsholdsspillere siden de vandt det svenske mesterskab for en god måned siden.  Det er derfor noget af en mundfuld FC Helsingborg skal gabe over i deres forsøg på at forblive ubesejrede i Danmark (4 sejre på deres danske “hjemmebane” i Helsingør).

Helsingør Floorball Team er værter og står for dansk promotion og værtsskabet på dagen. Det samler foreningens 200 medlemmer og det giver en økonomisk indsprøjtning til klubkassen .

Helsingør Floorball Team satser på en stopfuld Helsingørhal til at støtte FC Helsingborg i deres bestræbelser og vil under alle omstændigheder kunne byde på noget af det ypperste inden for vores sport - så reserver dagen allerede nu! 

Hvad kan du forvente?
Højspændt action, flotte mål og et stort og opstemt publikum fra Danmark og Sverige er svaret! Se de 14 mål som det blev til da, FC Helsingborg gæstede Helsingørhallen i marts 2018. 1.243 tilskuere så FC Helsingborg vende 2-5 til 9-5 sejr over Thorengruppen.

Se fotos og læs om sidste kamp FC Helsingborg spillede hjemmekamp i Helsingørhallen 3. marts 2018

Graciøst tilbud fra Spar Nord: Book møde og HFT får 500 kr.!

11. jun. 2018, kl. 21.13
Tilbud til medlemmer, forældre og venner: Se denne Vind-Vind situation!

Tag et uforpligtende møde med Spar Nord Helsingør - og Helsingør Floorball Team modtager 500 kr. - uanset om du vælger at skifte bank eller ej. I alle tilfælde bliver man klogere og samtidig giver man foreningen en økonomisk håndsrækning. Det kan man da kalde et godt tilbud. Klik her, læs mere og tilmeld dig: www.minklubminbank.dk/Helsingoer


Spar Nord har været en fast støtte af Helsingør Floorball Team gennem mange år.

Generalforsamling afviklet med 70 fremmødte!

8. jun. 2018, kl. 23.03

 

Fredag den 8. juni 2018 var der generalforsamling i Helsingør Floorball Team. Der var solid opbakning til mødet idet 70 personer deltog. Fremgang i antal medlemmer, flotte sportslige resultater hos kvinderne og et højt aktivitetsniveau satte sig præg på sæsonen. Det lykkedes ikke at finde en ny formand for foreningen, så der bliver behov for en ekstraordinær generalforsamling.

Formand Jan Hammer gennemgik kort den forgangne sæson med highlight som Ladies 1’s utrolig flotte sæsonresultat, den vellykkede afvikling af den 4. SSL-kamp og at medlemstallet er historisk højt. HFTs elitehold havde en meget udfordrende sæson, men kom igennem den med æren i behold.

Regnskabet blev gennemgået og godkendt. Kontingenterne stiger en anelse næste sæson for at få enderne til at mødes. Derudover er det vigtigt at støtte op om de events som vi selv arrangerer og dem hvor vi tilbyder arbejdskraft som fx når der skal bruges 15 mand til Kronborg Cup 10-12 august 2018, eller frivillige til at dømme ved AftenCups.

Formanden ønskede ikke genvalg. Ingen har henvendt sig til bestyrelsen som ogsåselv har været på kandidatjagt. Der var heller ingen der på generalforsamlingen ønskede denne post. Bestyrelsen vil derfor jævnfør reglerne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med valg af formand som eneste punkt inden for to måneder.

En lang række medlemmer har gjort sig positivt bemærket og dette blev fejret ved taler og uddeling af pokaler for fx flid, årets kammerat, årets fighter etc.

En særlig gestus blev vist Jonas Hviid, der for hans mangeårige virke i foreningen blev udnævnt til æresmedlem. Han er den 5 person der tildeles denne titel (øvrige er: Franz Veisig, Morten “Motti” Nielsen, Dan Egerup og Tobias Jørgensen).

Juniortrænerne og dametrænerne blev endvidere begavet med vin og lignende for deres frivillige arbejde.

Frederik Tækker præsenterede de nye træningstider som er midlertidige frem til 1. oktober 2018, idet de kan komme på tale af nogle seniorhold måske skal spille i Espergærde.

HFT har brug for flere dommere, så vi kan dække de kampe som forbundet tilskriver os og så vi kan afvikle vores egne turneringer. Kontakt Christoffer Friis, hvis du vil vide mere om denne mulighed.

Der var en stor og lang klapsalve til den afgående formand Jan Hammer for hans store indsats for foreningen. Den gode nyhed er, at Jan fortsat vil være aktiv som projektleder for SSL-kampen, koordinere med Rungsted-Hørsholm og som målsøgende spiller hos "Oldtimers" i 3. division.Alt i alt en god aften for Helsingør Floorball Team, dog hviler der en skygge over foreningen, da der skal findes en løsning på formandsudfordringen.

Æresmedlem Jonas Hviid modtog vind og et officielt certifikat, der kundgjorde den nye statusDan fik et timeglas af HFT Ladies, så han kan lære hvor længe 2 minutter varer, hvilket der har været varierende oplevelser af.

En lang række medlemmer blev hædret for deres indsats:Sommerferietilbud til alle 6-15 årige piger: Spil floorball 2-4. juli 2018!

30. maj. 2018, kl. 23.58

Kalder alle friske piger fra 6-15 år: Floorball er sjovt, socialt - og lige noget for dig!


Helsingør Floorball Team tilbyder 3 dage - mandag til onsdag den 2. til 4. juli 2018 - fyldt med forskellige aktiviteter med floorball som omdrejningspunkt. Der vil være fokus på leg, hygge og floorball, og der vil være mange sjove aktiviteter både på og uden for banen. Du vil blive introduceret til floorball på en måde hvor alle kan være med, og hvor fællesskab og godt kammeratskab er i centrum.Flere af klubbens ungdomstrænere står for aktiviteterne, som vil være tilpasset pigernes niveau og alder. Få din egen stav
Det koster kun 100 kr. at deltage de tre dage og prisen inkluderer endda en begynderstav, bold, t-shirt, frugt og så får du en masse sjove oplevelser oveni. 
Tilmelding
sker via www.hft.nemtilmeld.dk fra 6. juni og der er tilmeldingsfrist 24. juni (så vi kan nå at få bestilt stave i rette størrelse). Tilmeld dig så snart du har mulighed for det. Medbring indendørs- og udendørssko som du kan bevæge dig i, idrætstøj, en god madpakke og drikkedunk.Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Nanna Borup Johansen - mobil 22 55 47 29Håber vi ses :-)
Der er spillet floorball i Helsingør siden 1988. Helsingør Floorball Team har i dag godt 180 medlemmer fordelt på 10 hold, der blandt andet tæller pigefloorball. Her er vi til stævne i Helsingørhallen med høj gejst, høj puls og masser af actionfyldt floorball.

Vellykket Special Olympics floorball event

27. maj. 2018, kl. 22.36

Fantastisk weekend med Special Olympics floorball i Snekkerstenhallen! Livsglæde, høj puls og minder for livet for deltagere fra Tyskland, Finland og Danmark. Helsingør Floorball Team stod for afviklingen.
Husk at du fortsat kan nå at få en uforpligtende floorballtræning - eller starte til august :-)Special Olympics Festival 2018 med floorball i Snekkerstenhallen!

25. maj. 2018, kl. 23.38


Danmarks største sportsbegivenhed for idrætsudøvere med udviklingshandicap blev skudt i gang fredag aften på Kulturhavnen i Helsingør. Lørdag og søndag skal over 1.000 atleter fra 93 danske og nordiske klubber og institutioner kæmpe om medaljer i 12 idrætter.

En af dem er floorball og det er Helsingør Floorball Team, der sørger for at rammerne omkring turneringen er i orden, når der skal spilles i Snekkerstenhallen lørdag og søndag.

Kig ud fra 10:00-16:00 og hep på atleterne!

Læs mere om eventen.

Indbydelse til alle medlemmer: Generalforsamling fredag 8. juni 2018

16. maj. 2018, kl. 22.40


Generalforsamling 2018
Tilmeld dig til her nu og senest 5. juni 2018 til årets generalforsamling - uanset og du spiser med eller ikke.

Mød op og se hvem der bliver årets kammerat, hvem der får fighterpokalen, flidspræmien mv. - der vil være HFT quiz og meget andet. Generalforsamlingen er stedet, hvor medlemmerne vælger foreningens ledelse, og hvor du kan høre om året der gik og om forventningerne til den kommende sæson.

Det overordnede program vil være fra 18:00 til ca. 20:30:


18:00 Spisning og hygge
18:20 Generalforsamling
19:00 Uddeling af præmier og erkendtligheder - foreningshygge

Tilmelding nu og senest 5. juni 2018 på nemtilmeld - der vil være mulighed for spisning - klubben giver noget drikkeligt


Cafe Luus er vært for maden:


·         Frikadeller m/surt


·         Kyllingebryst i paprikasovs og ris


·         Salat


·         Hjemmebagt brød


Prisen for voksen er 65 kr og for børn u/12 45 kr.Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal mindst omfatte følgende punkter:


1) Valg af dirigent og referent


2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år


3) Forelæggelse af årsrapport (inkl. revideret regnskab) for det forløbne år til godkendelse


4) Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år, samt fastsættelse af kontingent til godkendelse


5) Behandling af indkomne forslag


6) Valg af bestyrelsesmedlemmer:


Valg af formand (hvert år) - Jan Hammer genopstiller ikke, kandidater bedes henvende sig til hftformand@gmail.com


Valg af kasserer (hvert år) Birthe Winterskov genopstiller


Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer (på valg) (Nanna Borup Johansen, Frederik Tækker og Søren Precht-Sparre stiller op)


Valg af to suppleanter


7) Valg af revisor og revisorsuppleant


8) EventueltVellykket AftenCup afviklet + 10.000 kr. fra Nordea Fonden

19. apr. 2018, kl. 14.3710.000 x tak: Nordea Fonden har doneret 10.000 kr. til udvikling af floorballsporten gennem Helsingør Floorball Teams aktiviteter.


Helsingør Floorball Team afholdt onsdag aften et af sine Aften Cup-arrangementer hvor de mange floorballspillere, som spiller rundt omkring i skolernes idrætshaller, har mulighed for at prøve at spille mod andre spillere på en bane med rigtige bander.Der var mødt 100 glade spillere op, som fik en fornøjelig aften med masser af gode kampe, og masser af motion. Blandt holdene var et hold bestående af motionister, som spiller i HFT hver tirsdag og fredag, de startede oprindelig som en del af et forsøg, som blev udført i samarbejde med Københavns Universitet, forsøget gik ud på at måle, hvor meget ældre kunne forbedre deres fysik ved at deltage i målrettet træning to gange om ugen, og resultatet var imponerende. På HFT’s hold skete der forbedringer på mellem 15 og 35 procent. Det gode ved forsøget er, at langt de fleste af dem som deltog, i dag stadig er aktive floorballspillere, og møder op tirsdag og fredag. Forsøget indgik i et landsdækkende forsøg, hvor man for nylig har offentliggjort resultatet, som konkluderede at ældre, som dyrker holdidræt, får en væsentligt forbedret livskvalitet.Et andet hold bestod af ansatte i Nordea, de havde taget en check med til Helsingør Floorball Team på 10.000 kroner, pengene var et tilskud til den store floorballfest, som klubben afholdt i starten af marts, det var fjerde år i træk, at man kunne præsentere floorball i verdensklasse, idet HFT har en aftale med den svenske superligaklub Helsingborg FC, om at de en gang om året kommer til Helsingør for at afvikle en ligakamp. Et arrangement som over 1.200 tilskuere havde stor glæde af, og en begivenhed hvor over 400 børn og unge blev inspireret og engageret af at se nogle af verdens bedste floorballspillere optræde.

Se fotos fra eventen.

Floorball gør ældre sundere

8. apr. 2018, kl. 21.44

Læs artiklen på dr.dk.

Helsingør Floorball Team tilbyder floorball til 60plus tirsdag og fredag! 

Se træningstiderne her

Opdateret! ÅbenAftenFloorballCup 18. april 2018

16. apr. 2018, kl. 17.29

Se kampplanen for AftenCup her.
Har du spørgsmål, så mail turneringslederen.Se www.floorballhelsingor.dk for sidste nyt!

Helsingør Floorball Team inviterer til ÅbenAftenFloorballCup onsdag den 18. april 2018: 
Actionfyldt, sjovt og kondigivende aftencup for firmahold, klubhold og vennegrupper 

Få en uforglemmelig idrætsoplevelse!

Vælg mellem 2 turneringer:   

BronzeCup (8 pladser tilbydes): Niveau - Begynder/lidt floorball-erfaring (8 pladser) Første hold er tilmeldt!

SølvCup (12 pladser tilbydes): Niveau - Let-øvede/øvede. Bekendt med floorball og giver den gas efter bedste evne. Vinderne fra Helsingborg er allerede tilmeldt!

4-6 personer per hold, hvoraf 3 er på banen.
En kamp varer 12 minutter.
I får 3-6 kampe (afhængig af jeres evner på dagen). 

<Lukket for tilmelding>

Send email hvis du har spørgsmål.
Del meget gerne denne side med relevante personer i dit netværk! 

Mvh 
Franz Veisig
Helsingør Floorball Team 

PS: Kig ud før kampdagen og træn med vores begynderhold torsdag kl 19:00 i Snekkerstenhallen hos HFT3 - herrernes 3. hold

Boldkastkonkurrence 3. marts 2018: Se om du vandt...

6. mar. 2018, kl. 20.06


Lørdagens superligakamp bød på rock leveret af Andrew Murray og på den traditionelle boldkastkonkurrence! Gaveregnen var stor - og de fleste er uddelt, men ligger du inde med et af disse numre for uafhentede gevinster, så mail os senest 9. marts 2018: • Gavekort Ballerup Centret 2126 & 2518

 • 3 personbilletter tur/retur + gavekort Scandlines 2521 & 2374

 • Gavekort McDonalds 2357

 • Hverken Andrew eller barnet kunne vindes.


1.243 tilskuere så FC Helsingborg vende 2-5 til 9-5 til stor jubel i Helsingørhallen!

3. mar. 2018, kl. 20.36Svensk superliga floorball var lørdag på besøg i en tætpakket Helsingørhallen, hvor 1.243 tilskuere sørgede for en optimal ramme om floorball i verdensklasse. Thorengruppen lagde bedst ud og kom foran 2-5 før FC Helsingborg fik fundet det ekstra gear frem, der mål for mål satte Thorengruppen til vægs. Tilskuerne oplevede en perlerække af mål og jubel brud ud da de 3 perioder af 20 minutter sluttede med en stensikker 9-5 sejr. Kampen var eksemplarisk i forhold til hvor medrivende dramatisk idræt kan være, når det er allerbedst.

Arrangementet trak en masse værende og potentielle spillere til. Formiddagen bød på Nordea Junior Cup, hvor 50 hold, heraf 10 fra Sverige, spillede 147 kampe. De lidt ældre juniorer spillede i Coco Fuzion 100 U-15 Cup, så dagen bød på floorball for alle aldersgruppen. Junior Cup'en var perfekt arrangerer og afviklet af Rungsted-Hørsholm FK.Helsingør Floorball Team anvender superligakampen til at vise lokalt og regionalt at floorball er en idræt i stærk vækst - pt. mere end 20%. Helsingør FT oplever også stor vækst og er nu 180 spillere fordelt på 10 hold!
60 frivillige fra foreningen har været dybt engagerede i at afvikle dagens program, og de skal have en stor tak!


Nu rammer hverdagen og håbet er at det fx smitter af på antallet af nye spillere til næste træning - find dit hold her. Eller stil op med et hold i vores åbne aftencup 18. april 2018.
Besøg eventwebsitet for flere fotos og mere information.

Link til download af 35 fotos fra superligakampen.Svensk superliga i Helsingørhallen 3. marts 2018: Alt er parat til unik event!

2. mar. 2018, kl. 23.02
Helsingør Floorball Team melder alt OK! Helsingørhallen er gjort klar her til aften fredag til floorball i verdensklasse lørdag kl. 15:00 (der er stor juniorturnering med 50 hold hele formiddagen).

Med mere end 1.100 solgte billetter i forsalg kan vi garantere at stemningen bliver fantastisk! FC Helsingborg lover at give alt de har for at levere en målrig og underholdende match! Andrew Philip Murray varmede op her til aften, og han vil være i rocktopform i morgen, når han i 1. periodepause går på banen! Køb din billet nu med 20% online rabat og få en unik idrætsoplevelse :-)

Klik her www.floorballhelsingor.dk
1.000 solgte billetter! Svensk superliga kommer til Helsingør 3. marts 2018

27. feb. 2018, kl. 19.55


FC Helsingborg rykker deres hjemmekamp mod Thorensgruppen til Helsingørhallen lørdag den 3. marts 2018. En perlerække af nuværende og tidligere landsholdsspilere vil være i aktion og kvaliteten af spillet vil være skyhøjt. FC Helsingborg sætter alt ind på at vinde for de har behov for point i denne kamp for at kunne sikre sig en plads i slutspillet om det svenske mesterskab. Få en unik oplevelse fra tilskuerepladsen i Helsingørhallen.
Helsingør Floorball Team sætter alle sejl til for at dette kan blive det bedst mulige udstillingsvindue for floorballsporten. Med en vækst i Danmark på 20% årlig er der nu mere end 7.500 spillere - og udviklingen fortsætter. Der er stadig et stykke op til de 120.000 spillere i Sverige, men det går planmæssigt fremad i Danmark. Fx i Helsingør FT, hvor antallet er rekord stort med 180 spillere fordelt på 10 hold.Eventdagen lørdag den 3. marts 2018 starter med en stor ungdomsturnering med op mod 40 hold fra Sverige og Danmark for drenge og piger: U7, U9, U11 og U 13. Derudover afvikles Coco Fuzion 100 U15-turnering ligeledes med danske og svenske hold.
Når ungdommen slutter af tager eliten over: FC Helsingborg møder Thorengruppen kl. 15:00, og der er garanti for masser af lynhurtige scoring, sublim teknik og heftig action. Målet er 1.300 tilskuere, der skal skabe en livlig ramme om superligaopgøret. Book din billet nu. I 1. periodepause dukker Helsingørs X-Factor stjerne Andrew Murray op og giver os alle en rocklektion.Klik her og marker din interesse så får sidste nyt om eventen på Facebook.
 Bestil billetter (de første 1.000 er solgt...)PS: www.floorballworld.dk kommer på dagen og giver 30% rabat på alle stave og 40% på alle sko:PPS: Kom selv på banen! Vi afholder en åben AftenCup 18. april 2018. 
Læs mere

HFT2/HFT3 sætter jagten ind på sponsorer

13. aug. 2018, kl. 23.50


I Helsingør Floorball Team er vi netop nu på sponsorjagt, da vores spilletøj er udtjent.
Vi kan tilbyde dig synlighed og en mulighed for at støtte den frivillige foreningsidræt.Tøjet bruges når vi deltager i danmarksturneringen, spiller træningskampe og deltager i stævner. Vi sender dig et sponsorfoto med en hilsen, hvis du er frisk på at blive en del af holdet. Derudover har du mulighed for at stille med et hold i vores AftenCup, så du og dit firma (og dine kunder) kan opleve floorballen på egen krop.  
Hvad siger du?


Vi siger at et tøjsponsorat koster enten 1.500 kr. eller 2.500 kr. Og derudover sælger vi også bandereklamer for 2.000 kr. i 2 år (eksklusiv trykomkostninger). Deadline er 22. august 2018.  Kontakt:  Franz Veisig, 30 75 40 52 franz@veisig.dk 


Hent informationsmaterialet lige her!AftenCup succes! Læs mere og se fotos

11. jan. 2018, kl. 01.08

Besøg www.floorballhelsingor.dk

AftenCup: Kampprogram er klar for 22 hold der skal spilles56 kampe 10. jan 2018!

7. jan. 2018, kl. 23.09

Læs mere og download kampprogrammet på www.floorballhelsingor.dk


Indbydelse til alle: Introaften til floorball 4. januar 2018

18. dec. 2017, kl. 20.54

Intro til floorball i teori og praksis!

Torsdag den 4. januar 2018 kl. 18:30-20:00 i Snekkerstenhallen.

Find ud af hvorfor 125.000 svenskere
- og flere og flere i Danmark og globalt –
spiller floorball!

Vi kan godt afsløre, at svaret er,
at det er sjovt, actionfyldt og kondigivende.

Oplev det selv: Få en introduktion i teori - og
derefter går vi på banen og tester vores evner i
praksis.

Tilmelding nu og senest
2. januar 2018 til Intro til floorball 


Download indbydelse i PDF

Indbydelse til alle: ÅbenAftenFloorballCup 10. jan 2018!

18. dec. 2017, kl. 20.50Helsingør Floorball Team og Helsingør Firma Idræt inviterer alle til åben aftencup onsdag den 10. januar 2018 i Helsingør Hallen.


Klik her for mere information og for tilmelding.


Download PDF indbydelse.Referat: HFT Ladies vinder 6-1 over Copenhagen FC

18. okt. 2017, kl. 04.11

Sannie Arnhild blev kåret til kampens spiller. Hun har en baggrund hos Copenhagen FC, og spillede energisk og målrettet for Helsingør FT i kampen mod hendes tidligere klub.

Referat af lørdagen kamp 14/10 fra 1. division floorball hvor Helsingørs Floorball Ladies mødte Copenhagen.

Damefloorball buldrer frem
Helsingør Floorball Teams dameholdet, populært kaldet HFT Ladies, fortsatte de flotte takter fra debuten i 1. division, da de i anden kamp mødte Copenhagen FC. En flot holdindsats blev belønnet med en 6-1 sejr og Ladies ligger dermed nr. 2 med 6 point, hvilket er den bedst tænkelige start for det lokale hold.


HFT Ladies er klar fra første fløjt
HFT starter 1. periodes 20 minutter med intensitet og tempo, man fornemmer på pigerne, at ”tændingen” er høj og lysten til at vinde igen er helt klart at spore.

Hjemmeholdet spiller rigtig fint rundt med bolden og tilspiller sig mange gode chancer, men der skal alligevel gå 4. minutter før der efter et flot gennemspillet angrebsspil bliver lagt en god bold til rette hos anfører Nanna Borup Johansen, som tager sig god tid til at få bolden under kontrol så den kan kanoneres ind i øverste højre krog med fuld damp. 1-0 til HFT.

HFT presser på med alt, hvad de har lært og både Kaja Rasmussen og Sannie Arnhild har mange gode chancer, særligt sidstnævnte vil om noget gerne have bolden ind bag Copenhagens keeper, da det er hendes gamle klub - men den vil bare ikke derind i første periode.

Mange gode chancer og godt spil
Copenhagen begynder at presse mere på og efter en lidt ærgerlig fejl mister HFT bolden på midten og Copenhagen løber kontra og scorer efter 8.40 til 1-1 på et flot mål. HTF’s keeper Frederikke Dufke har dog hånden på bolden, men kan ikke gøre så meget ved den scoring.

Det slår ikke HFT pigerne ud af kurs, de fortsætter bare med at presse på og den evigt hurtig løbende angriber Madeleine Falck ”Maddie” fører bolden ned bag Copenhagens mål og får spillet Tina Sørensen fri og hun svigter ikke. Helt fortjent 2-1 føring til HFT, men Copenhagen begynder at vise lidt mere tænder og har et par gode chancer, men på godt forsvarspil af HFT og en storspillende keeper Frederikke Dufke i kassen, går HFT til pause med en føring på 2-1.

Kanon start på 2. periode
2. periode er nærmest ikke fløjtet i gang før den netop ny ind skiftet Camilla Friis viser sit værd. Den evigt kæmpende angriber Pia Haugaard tager et godt træk op af venstre side og får lagt en flot indspilning ind foran Copenhagens mål hvor Camilla Friis står nærmest udækket og helt roligt banker hun bolden ind i mål: 3-1 til HFT. Man kan nærmest kalde det lidt af en genistreg af træner Dan Egerup, at han tør sætte en kold reservespiller ind, men genialt var det.

Resten af 2. periode bølger spillet frem og tilbage man fornemmer, at Copenhagen begynder at skrue bissen på, og der laves flere og flere ikke så pæne tacklinger, stemningen bliver lidt hektisk, og det præger spillet i resten af 2. periode, hvor der dog ikke bliver scoret flere mål fra nogle af holdene.

3 flotte mål i 3. periode
Da hjemmeholdet går ud til 3. periode er de godt klar over, at Copenhagen vil presse på med alt hvad de har lært, dog er luften ved at være sivet ud af ballonen hos Copenhagen spillerne, til deres forsvar skal det også siges at de kun stillet op med 8 spillere. Det udnytter hjemmeholdet og på sublim pres spil hvor bolden bliver spillet godt rundt af HFT ser Tina Sørensen sin chance til at få scoret hendes andet mål i kampen og efter blot 1.20 står det 4-1 til hjemmeholdet.

Med en solid føring på 4-1 kunne man tro at HFT Ladies ville tage det stille og roligt og køre sejren sikkert i hus, men nej - Sannie Arnhild ville det anderledes Sannie tager nærmest sagen i egen hånd og tager en af hendes karakteristik træk ind over midten og med alt den kraft der er tilbage i hende tæsker hun bolden ind i mål. Forløsningen kan helt klart ses i hendes øjne over, at hun endelig fik scoret mod Copenhagen. 5-1 til HFT.

Målfesten vil åbenbart ingen ende tage - Isabella Stoffregen Rasmussen får med hendes ukuelige løbevilje løbet en pasning op og rammer endelig bolden med et sus af et skud og scorer et velfortjent mål efter en masse gode chancer gennem hele kampen. 6-1 til hjemmeholdet, og Helsingør ligger nu på andenpladsen i første division. Næste kamp er søndag den 29. oktober 2017 kl. 16:00 på udebane mod Hafnia FC.

Damefloorball
HFT Ladies har fået stor tilgang af både nye og rutinerede spillere og stiller derfor både op i 1. og 2. division i denne sæson. 2. divisionsholdet står overfor en milepæl og spiller første turneringskamp 28. oktober 2017. Holdet træner i Helsingørhallen mandag og onsdag og er åbent for ny medlemmer.

- Mette Agerskov

Kampens spiller: Sannie Arnhild

Dagens pointliste:

Madeleine Falck ”Maddie” 0+2

Pia Haugaard 0+2

Nanna Borup Johansen 1+1

Sannie Arnhild 1+0

Tina Sørensen 2+0

Camilla Friis 1+0

Isabella Stoffregen Rasmussen 1+0


Damer – spil selv floorball!

Kig ud mandag eller onsdag kl. 20:00 og få en uforpligtende prøvetræning. Der er ingen forventning om, at du deltager i turneringskampe. Det er sjovt og medrivende at være med – Ses vi?


Damefloorball skudt i gang med succes

9. okt. 2017, kl. 05.26

Helsingørs Team Floorball Ladies åbnede sæsonen i 1. division på udebane mod FFK Bellahøj. Der var lidt nerver på, da det var åbningskampen og rigtig mange af spillerne har aldrig tidligere spillet i 1. division, så der var stille i omklædningsrummet. Men det skulle vise sig at udvikle sig fantastisk.

Der var 13 spillere med til kamp og med en portion nye spillere i truppen var troen på den første sejer helt klart til stede – både hos trænerne og spillerne. Der er blevet trænet intenst siden august og alle var 100% klar til at gå ud og vise, at oprykningen fra 2. division til 1. division var berettiget.

Hopla fra start
Fra kampens første fløjt er begge HFT’s kæder godt spillende og får spillet bolden fint rundt og skabt en del gode chancer og efter ca. 5 minutter give det pote, da en af holdets nye spillere norske Ingvild Gjesdal Nilsen får smidt et flot pas afsted til Sannie Arnhild, som på smukkeste vis river bolden helt op i krogen og helt velfortjent er HFT Ladies foran 1-0.

Der går ikke længe inden HFT Ladies igen tryller med flot spil og en velspillede Madeleine ”Maddie” Falck er i hopla og får smidt bolden op til holdets anfører Nanna Borup Johansen, som resolut smider bolden ind bag netmaskerne. 2-0 står det nu til HFT Ladies og jublen vil nærmest ingen ende tage ude på udskiftningsbænken eller hos spillerne på banen.

FFK presser på
FFK begynder at presse mere på for at få en scoring og det lykkedes for dem i slutningen af første periode, at få udlignet til 2-1 på en repost.

Det slår ikke HFT Ladies ud, tværtimod så sætter de bare mere damp på kedlen og blot 50 sekunder efter udligningen til 2-1 smides der et hårdt skud frem mod en af holdets angribere Pia Haugaard, som retter bolden af og sender den ind i målet med et brag af et skud. 3-1 til HFT Ladies, og der er pause, og tid til refleksion.

Målløs 2. periode
Da HFT Ladies går ud til 2. periode ser de med det samme, at FFK har flyttet lidt rundt på deres spillere og lægger et større pres på HFT Ladies, men de formår at få spillet sig ud problemerne og bytter selv lidt rundt i kæderne for at tilpasse sig det hårde pres spil fra FFK. FFK får en udvisning og HFT burde have scoret i deres overtalsspil, men den vil ikke ind i målet. Spillet bølger frem og tilbage i hele 2. perioden, men uden nogle mål til nogle af holdene.

Højt tempo og drama
3. periode fløjtes i gang og FFK lægger yderligere pres på, så i tiden 44.43 må HFT’s Anja Bach Andersen tage imod en 2. min udvisning og sætter sig ud og køler af i boksen. FFK presser på med alt hvad de har lært og det lykkes for dem på et frislag, at få udlignet til 2-3 og uret står på 48.58, så spændingsniveauet i kampen stiger ganske kraftigt.

Men endnu engang viser HFT Ladies format og de lader sig ikke slå ud af det voldsomme pres fra FFK – Tina Sørensen løber en flot kontra sammen med Madeleine ”Maddie” Falck og endnu engang viser ”Maddie” at hun er den fødte angriber med næse for mål, da hun smækker bolden ind i mål med baghånden. Kampen fløjtes af og jublen er stor – og samtidig er der skabt en optimisme omkring livet i 1. division.

Referat: Mette Agerskov,

Slutresultat blev 4-2 til HFT Ladies.

Der var debut til Ingvild Gjesdal Nilsen, Louise Flindt Andersen ”Flinten” og Mette Gravlund Hansen.

Kampens spiller: Madeleine ”Maddie” Falck

Dagens pointliste:

Madeleine ”Maddie” Falck 1+1

Pia Haugaard 1+1

Nanna Borup Johansen 1+0

Sannie Arnhild 1+0

Ingvild Gjesdal Nielsen 0+1

Tina Sørensen 0+1.

Interessen for dame Floorball
HFT Ladies har fået stor tilgang af både nye og rutinerede spillere og stiller derfor både op i 1. og 2. division i denne sæson. 2. divisionsholdet skal spille første turneringskamp 28. oktober 2017

Damer – spil selv floorball!

Kig ud mandag eller onsdag kl. 20:00 og få en uforpligtende prøvetræning. Der er ingen forventning om, at du deltager i turneringskampe. Det er sjovt og medrivende at være med – Ses vi?

Hård fødsel for HFTs eliteherrer

9. okt. 2017, kl. 04.58


Herreligaen i floorball ser i år ud til at have et firkløver, der er en klasse over de resterende 6 hold. De forsvarende mestre fra Benløse, Sølvvinderne fra Rødovre og de jyske hold Sunds og Frederikshavn. Helsingør Floorball Team har i den forgangne uge haft fornøjelsen af 2 udekampe mod 2 af disse 4 hold, Rødovre onsdag aften og en tur til Sunds lørdag.


Udviklingssæson
Helsingør stillede med en smal trup af meget unge kræfter og har en af ligaens laveste gennemsnitsaldre, så denne sæson er en udpræget udviklingssæson, hvor de unge spillere skal få "hår på brystet" og modnes på den hårde måde. Kampen onsdag i Rødovre blev i den sammenhæng en fantastisk positiv oplevelse - selvom Rødovre lige nu ligner et ualmindeligt godt bud på en kommende danmarksmester, og spiller med en fart og sikkerhed som intet andet dansk hold - så stillede Helsingør op med ild i øjnene og ukuelig fightervilje i blodet. Helsingør sloges og kæmpede i samtlige 60 minutter. Selvom det blev et nederlag på 12-3, Helsingørs mål sat ind af Nicolai Hammer, Nicolai Bech og Martin Riis Andreassen, så var det en megastolt træner, Jesper Frank Christensen, der efterfølgende udtalte: "Det er absolut fremragende, at se drengene slås i alle 60 minutter, der var absolut ingen der bare "slog op i banen", ingen tegn på opgiven eller nedtur - hvilket ellers ville være helt menneskeligt. - Jeg blev efter kampen hevet til side af Rødovres træner, der var meget anerkendende i sin ros af mine spilleres indsats og det har jeg naturligvis givet videre.", slutter Helsingørs træner.


En for stor mundfuld
Lørdagens tur til Sunds var med udsigten til endnu en hård kamp imod overmagten, Helsingør var endvidere ramt af et par afbud, så den i forvejen smalle trup var til dagen nede på bare 9 markspillere (inkl. træneren, der selv måtte trække i trøjen). HFT fightede så længe kræfterne rakte og var således kun bagud 2-0 halvvejs inde i kampen - men det er for stor en mundfuld at stå imod et bedre hold, når man også er trængt på mandskab og i den anden halvdel af kampen slap kræfterne mere og mere op - og HFT måtte tage hjem med et nederlag på 9-0, hvilket naturligvis blev større end det var nødvendigt, men igen efter en meget opløftende indsats og fight fra spillerne.


Reel chance i næste kamp
Næste kamp er lørdag den 14. oktober, hvor HFT får en hjemmekamp mod Hvidovre - som også har haft ørerne i maskinen i deres kampe mod top 4 hold (4-10 mod Benløse og 3-9 mod Rødovre), så det er en af de kampe, hvor HFT bør være bedre med og har reel chance for point på kontoen.


Referat: Jan Hammer, Foto: Franz Veisig


BFC Vendsyssel - Helsingør FT 9 - 4 (1-2, 3-1, 4-2)

2. okt. 2017, kl. 02.20


Jon Prect-Sparre i aktion for Helsingør Floorball Teams elitedivisionshold


Helsingør Floorball Teams elitedivisionshold har haft en svær opstart med skadede spillere og afgang af en del spillere. Det er resulteret i pokalnederlag og nederlag i første divisionskamp. Først oktoberdag i 2017 bød på en udebanekamp i Brønderslev, hvor BFC Vendsyssel ventede. I sidste sæson blev BFC Vendsyssel besejret i Helsingør med cifrene 8-7, og Helsingør skulle derfor prøve at gentage successen fra sidste sæson.

Truppen var uden træner Jesper Frank samt profiler som Michael Kock og den svenske keeper Christoffer Danielsson, og den bestod derfor på dagen af 10 markspillere og 2 keepere på dagen. Det var lige i underkanten, og stillede derfor krav om 100% indsats fra alle.

God start
Det blev da også Helsingør der kom bedst fra start, da et velplaceret skud i målhjørnet af anfører Nicolai Bech bragte udeholdet på 1-0 efter syv minutters spil.

Herefter kom BFC Vendsyssel ind i kampen - efter 10 minutters spil fik jyderne vendt i højre side forbi wing og center, og med en kold afslutning få udlignet til 1-1.

Minutterne gik, og perioden lakkede mod sin slutning, men BFC Vendsyssel endte med at lukke første periode med endnu en scoring, til stor frustration for Helsingørmandskabet, der følte sig snydt i scoringssituationen, hvor det var tvivlsomt om der kunne dømmes mål, men dommerne havde dømt mål, og derved stillingen 2-1 efter 20 minutters spil.

Jyder i højt gear
BFC Vendsyssel sad på sagerne i starten af anden periode, og udbyggede føringen til 4-1 efter blot fire minutters spil af perioden.
Herefter vågnede Helsingør op igen, og flere store chancer var tæt på at få en reducering. Ligeledes havde BFC Vendsyssel også adskillelige chancer, men Helsingør fik scoret til 4-2 efter en frislagskombination sat op af William Tækker og Nicolai Bech, med tre minutter resterende af perioden.

Minuttet efter var BFC Vendsyssel skarpe i toppen af slottet, hvor hurtige kombinationer banede vejen for en sløset markering, som gav mulighed og eksekvering af en god afslutning som efterlod Claes Conradsen i Helsingør-kassen chanceløs, og stillingen blev dermed 5-2 efter anden periode.

Op ad bakke
I tredje periode skulle Helsingør forsøge at bruge de resterende kræfter på at få en reducering for at bringe spænding i kampen, Dette udeblev desværre, da nordjyderne udbyggede føringen til 6-2 efter fem minutters spil i trejde periode, og to minutter senere gentog det sig, og stillingen var lige pludselig 7-2.

Kampen var dermed reelt afgjort, med mindre et større mirakel indtraf. Helsingør kom da igen, men et mirakel blev det aldrig.
Først var det Nicolai Hammer, som med flotte driblingerne løb fra sin direkte modstander, og serverede bolden tæt under mål, hvor Jon Precht-Sparre kunne dirigere bolden i mål til stillingen 7-3. Spillet bar på dette tidspunkt præg af at begge mandskaber var trætte af at forsvare, og der var et hav af chancer i begge ender, og BFC Vendsyssel fik udbygget føringen yderligere til 9-3, før det unge makkerpar Thobias Munkstrup og Martin Andreasen stod for kampens sidste scoring til 9-4. Kampen havde - meget atypisk - ikke én eneste udvisning, hverken for Brønderslev- eller Helsingør-mandskabet.

Efter kampe mod Copenhagen og BFC Vendsyssel. siger regnskabet to nederlag af to mulige I begge kampe har Helsingør i den grad været med langt hen af vejen, selv om resultaterne måske kunne tyde på det modsatte. Næste udfordring for Helsingørmandskabet er Rødovre FC som venter på udebane onsdag d. 4. oktober kl. 20.00 i Rødovre Sportshal. Et par dage efter, lørdag den 7. oktober, drager Helsingør igen til Jylland, hvor de gæster Sunds Seahawks.

BFC Vendsyssel - Helsingør FT 9 - 4 (1-2, 3-1, 4-2)

Nicolai Bech 1+1
Martin Andreasen 1+0
William Tækker 1+0
Jon Precht-Sparre 1+0
Nicolai Hammer 0+1
Thobias Munkstrup 0+1

Referat: Jens Stigaard
Foto: Franz Veisig


Tilbud til 4. klasser! Deltag i stor skolefloorballturnering 31. okt!

25. sep. 2017, kl. 21.41

Download indbydelsen her!

300-400 elever deltager hvert år i skolefloorballturneringen. Tilmeld jer og få en fantastisk oplevelse med sjov motion og høj puls

Helsingør Skole Floorball Mesterskab 2017

Det er for 4. klassetrin og afvikles i Helsingør Hallen på 2 baner tirsdag den 31.
oktober 2017 kl. 8:45 – 14.30.

Floorball er en meget populær skoleidræt og som selvstændig
idræt vinder den mere og mere frem i disse år. I Helsingør er
floorball spillet i forening siden 1988, og der er nu over 100
foreninger i landet. Vores broderland Sverige er floorball blevet
den 3. største idræt med over 1.800 foreninger!

Deltag i Helsingør Skole Floorball Mesterskab 2017 og få en
idrætsoplevelse ud over det sædvanlige.

Et hold består af 7 personer, hvoraf 4 er på banen. Der udskiftes
løbende. Bagerst mand er målmand.

Turneringen er opdelt i 2
rækker: 4. kl. drenge og 4. kl. piger. En kamp varer 9 minutter.

Udstyr
Medbring de stave I har på skolen. Der vil være stave til udlån til
de hold, der er i kamp. Medbring også gerne veste så holdet stiller
i samme trøjefarve.

Tilmelding nu og senest 6. oktober 2017

”Først til mølle” kommer med i turneringen, så tilmeld dit hold nu
og senest den 6. oktober på ajo37@helsingor.dk

Kampplan udsendes senest mandag i uge 43.

(Husk at nævne skole, klasse, holdnavne fx ”team action”
samt kontaktlærer).


Gratis at deltage
Mere viden om floorball... Kontakt Helsingør Floorball Team på: www.helsingorfloorball.dk
Du er også velkommen til at klikke ind på Dansk Floorball Unions
portal: http://www.floorball.dk/
Brug for floorball-inspiration til
idrætsundervisningen?
Download Dansk Floorball Unions
undervisningsmateriale: http://www.floorball.dk/
Sjovt, action fyldt og anderledes
spil
God kamp!

Med venlig hilsenHelsingør Floorball Team,
Dansk Floorball Union og Allan
Jørgensen – Idrætslinjen
Helsingør

Interview: Mød Tesfahiwet!

22. sep. 2017, kl. 00.49


Mød Tes og HFT3-træner Christoffer i Snekkerstenhallen torsdag kl. 19:30


Der kommer løbende medlemmer til Helsingør Floorball Team. Vi har været på banen siden 1988, men var har aldrig haft et medlem fra Eritrea. Det har vi nu. Mød Tes!

Hej! Velkommen i foreningen. Fortæl os lidt om dig selv:

Jeg hedder Tesfahiwet Aregay og jeg kommer fra Eritrea. Jeg er 18 år og flygtning, og jeg har været i Danmark i 3 år. Det har været en rigtig god oplevelse at spille floorball i klubben. Jeg synes det er lidt hård. Jeg kan bedst lide at spille i angrebet. Jeg håber der kommer flere på min alder. Når jeg ikke spiller floorball går jeg i skole på VUC og bruger tid på min uddannelse ?
​HFT Ladies fortsætter hvor de slap...

20. sep. 2017, kl. 16.23Sæsonens første træningskamp viste lovende takter for Helsingørs 1. divisionshold, der på sikker vis besejrede sidste sæsons rivaler fra Greve med 5-3 på udebane. Greve stillede op med en fuld bænk, mens Helsingør kun havde valgt at tage af sted med 13 spillere. Alligevel lykkedes det ikke Greve at køre Helsingørholdet trætte. Helsingør scorede det første mål, og kom på intet tidspunkt bagud i kampen. Helsingør var i boldbesiddelse størstedelen af kampen, og på trods af at Greve i 3. periode lagde et højt pres på banen, var man på intet tidspunkt i tvivl om kampens udfald.


Helsingør brugte træningskampen til at få afprøvet nogle nye spilsystemer, nogle nye konstellationer i kæderne og til at få indspillet et par nye spillere på holdet inden sæsonen for alvor går i gang 1. oktober. Alt i alt en vellykket første kamp som lover godt for den kommende sæson i 1. division.


HFT Ladies har fået stor tilgang af både nye og rutinerede spillere og stiller derfor både op i 1. og 2. division i denne sæson. 2. divisionsholdet skal spille første turneringskamp 28. oktober 2017

Damer – spil selv floorball!

Kig ud mandag eller onsdag kl. 20:00 og få en uforpligtende prøvetræning. Der er ingen forventning om, at du deltager i turneringskampe. Vi ses!


Interview: Mød Ingvild Gjesdal Nilsen!

17. sep. 2017, kl. 22.24

Vi er 160 medlemmer i Helsingør Floorball Team fordelt på 10 hold.
Vi ser nye ansigter til træning i denne tid. Hvem er de? Vi fangede en af dem for et interview!

Velkommen til dig! Hvem er du og fortæl os om din baggrund:
- Jeg hedder Ingvild Gjesdal Nilsen, er 23 år, og er nordmand. Jeg har spillet floorball i 2.5 år, dels som målvogter, dels som markspiller. Jeg har erfaring fra U16 og Herre 2. division i Norge. Min styrke? - jeg synes, at jeg har en god spilforståelse - jeg har været på såvel keeper- som trænerkursus, og det har hjulpet meget - og så har jeg nogle hårde pasninger :-)

Til daglig tager jeg en 2 årig HF-uddannelse på Montebello her i Helsingør - og så prøver jeg at træne floorball så meget som mulig. Har dog holdt en lang pause, da jeg fik en knæ/hofteskade som keeper. Jeg er et meget konkurrenceorienteret person, som altid stræber efter at være den bedste - og jeg er en rigtig dårlig taber :-)


Ingvild havde debut for HFT i HFT2s kamp mod Allerød den 14. september, hvor hun scorede et flot frislagsmål. Se nedenfor.

Foto: Otto Winterskov


Prøv selv at spille floorball! Få en uforpligtende prøvetræning. Der er damefloorball i Helsingørhallen mandag og onsdag kl. 20:00.
Kig ud. Vi ses! Se alle Helsingør Floorball Teams 10 hold.

Interview: Mød Christoffer Danielsson - ny elitemålmand på banen!

6. sep. 2017, kl. 18.19


Der er et nyt ansigt i truppen, når elitedivisionsholdet træner i Helsingør Hallen i denne tid. Webredaktionen opsøger pågældende, og det udvikler sig til et interview. Hvem er du?

- Jag heter Christoffer och är 22 år gammal och har spelat innebandy största delen av mitt liv.


I hvilke foreninger har du spillet og på hvilket niveau?

- Jag har spelat i FC Helsingborg som ungdom upp till Juniorallsvenskan, sedan har jag spelat i division 1/2 på A-lags nivå i olika lag.

Hvorfor spiller du floorball?
- Innebandy är det som får mig att kunna slappna av, lämna privatlivet åt sidan och fokusera enbart på mig själv. Det är en väldigt snabb och intensiv sport vilket passar just mig.

Hvad ønsker du at opnå ved at spille for HFT i Danmark?

- Jag hoppas på att kunna komma in och ta en stabil plats där bak och höja nivån inom laget. Önskan är ju att ta hem hela serien haha :-)

Hvad er dine styrker?
- Frilägen, backskott, utkast och straffar är mina absolut största styrkor, där känner jag mig verkligen säker och kan bidra med väldigt mycket.

Held og lykke! Vi glæder os til at se dig i action.
Så er den klar! Se turneringsplanen for HFTs 7 hold

5. sep. 2017, kl. 00.56

Det er en kæmpe udfordring for Floorball Danmark at skabe turneringsplanen for 2017/18.

Endnu flere hold skal på banen, så der ligger et stort arbejde bag.

Helsingør FT 1 - elitedivision
HFT Oldtimers - 3. division
Helsingør FT 2 - Serie 1 (Besøg HFT2's webside)
Helsingør Ladies - 1. division (Besøg: HFT Ladies' webside)
Helsingør Ladies - 2. division (Besøg: HFT Ladies' webside)
Helsingør U13
Helsingør U11


Download DGIs app og få super let adgang til turneringsplanen og resultater.HFT2 mod Allerød, træningskamp, 4. september i Herlevhallen.

Nyt hold! HFT Oldtimers - gamle primadonnaer er vækket til dåd!

29. aug. 2017, kl. 23.14

Helsingør FT har i sæsonen 2018/19 tilmeldt et helt nyt hold til Danmarksturneringen – HFT Oldtimers. (Se øvrige 10 hold)

Holdet består af tidligere spillere, der har repræsenteret HFT i den bedste række i 90’erne, 00’erne og 10’erne. Det er både spillere, der har kun har repræsenteret HFT og spillere der har været lidt omkring i andre klubber udover HFT. Fælles for størsteparten er dog, at de har fået deres floorballopdragelse i Helsingør FT. Spillerne spænder fra årgang 1967 - 1984.

Initiativtager til holdet er Jonas Hviid, tidligere kaptajn for HFT, der stoppede på ligaholdet efter sidste sæson.


"Jeg har i de sidste par år haft kontakt til mange af de gamle spillere, som egentlig gerne ville i gang igen, men syntes at der manglede et tilbud til deres ambitioner/temperament. Da jeg selv stoppede, gik arbejdet derfor i gang med at undersøge om interessen hos de gamle drenge stadig var til stede".

Det må man sige, at den var, på kort tid var 14-15 spillere meldt klar under fanerne.

Holdet er tilmeldt 3. division ØST (Under holdnavnet HFT 2, da man er klubbens 2. rangerede hold, hvilket forvirrer, da HFT2 er foreningens andethold, der træner i Snekkerstenhallen torsdag og som spiller i Serie1)

19. august blev det første spillermøde afviklet. Her blev der fortalt røverhistorier om dengang benene var lynhurtige og stavene kun kunne fås i 95 cm.


Holdet består i skrivende stund af 18 spillere. Herudover kan der blive tale om at supplere om med et par transfers i løbet af sæsonen, hvis de gamle ben går i stykker.


Holdet debuterer fredag den 22. september kl. 20:00 på hjemmebanen i Helsingørhallen mod Amager Executioners

Masser af kvalitet på holdet
Selvom dåbsattesterne er lidt slidte er der fint med kvalitet på holdet og meritlisten tæller både DM-guld, pokaltitler og VM-deltagelse.

Ingen fælles træninger, kun kampe

Da mange af holdets medlemmer er bosat i KBH og pressede på tiden, er fælles træninger ikke prioriteret.

Der er dog lavet aftale med Ligaholdets træner Jesper Frank om, at de spillere der gerne vil træne, kan supplere til ligaholdets træninger. Selvom benene er blevet lidt langsommere, kan de gamle drenge, med deres rutine, forhåbentlig stadig bidrage til at presse de unge lidt.


Taktikken bliver lagt for den kommende sæson i 3. division.

Kort intro til floorball-spilleregler: Hvor godt er du klædt på til den nye sæson?

24. aug. 2017, kl. 00.03

Med over 160 medlemmer er det en god ide at der er styr på at spille efter fælles regler til træning og kamp.

Vi har samlet en række af de vigtigste regler på en ny side her på sitet.

Check din regelviden nu :-)


Opstart af Aktivitetsudvalg! Vær med på ved mod nye mål og lær en masse på vejen...

30. aug. 2017, kl. 23.39Kære medlemmer, forældre/familie, tidligere medlemmer etc.

Vær med i HFTs nye Aktivitetsudvalg!
- Gør en forskel for HFT og udvikl dig: Win-win!

Vi er en forening i vækst, og det skal vi nyde og være med til at stimulere gennem aktiviteter til glæde for de nuværende medlemmer og gennem aktiviteter, der tiltrække nye medlemmer.

Vær med i vores nye Aktivitetsudvalg og bliv en del af et team, der sætte aktiviteter i gang og skaber succer. Det giver gode oplevelser for alle involverede, og det giver dig nyttig erfaring som du kan bruge i forbindelse med dit studie, dit arbejde eller i dit privatliv.

Kom med til det uforpligtende opstartsmøde og vær med til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens HFT.

Vi mødes kl. 19:30 i mødelokalet i forhallen, Helsingørhallen, onsdag den 6. september 2017

Mvh
Jan Hammer


Damefloorballen blomstrer! HFT Ladies er åben for nye medlemmer nu - kom ud og prøv!

22. aug. 2017, kl. 00.01

Nu to damehold:: Få en uforpligtende prøvetræning mandag eller onsdag kl. 20:00 i Helsingør Hallen.


Helsingør Floorball Teams herreelitehold får normalt mest opmærksomhed, men det er faktisk foreningens damehold, der pt. står for de bedste sportslige resultater i denne tid. Dameholdet kaldet ”HFT Ladies” vandt overraskende, men fortjent, 2. division, og står nu på nippet til at kickstarte sæsonen i 1. division. Den stigende interesse for floorball betyder nu, at der lanceres endnu et damehold i foreningen, der er oppe på at tilbyde i alt 10 hold til de godt 160 medlemmer.

Fra ælling til svane

Der er spillet floorball i forening i Helsingør helt tilbage til 1988. Der har været flere forsøg på at supplere herre- og juniorhold med damehold, men det fik først rigtig fodfæste i 2012, hvor træner Tobias Pauli Jørgensen kastede mange kræfter i projektet. Siden har den tidligere formand Dan Egerup videreudviklet holdet i rollen som dametræner sammen med assisterende trænere Christian Petersson og Mikkel Egerup. Tobias Pauli beskriver den seneste udvikling som at være vidne til H.C. Andersens ”Den grimme ælling”. Der var ikke meget tiltro i starten, men noget var i gære og med tiden blev det et helt fantastisk resultat… At vinde 2. division efter at have rodet i bunden årene før var et kæmpe bedrift, hvor damernes potentiale virkelig formåede at blive realiseret.

Vendepunktet

- Vendepunktet har været tilgangen af ligaspiller Sannie Arnhold, erfarne fodboldpiger og en stor sportslig udvikling i de lokale kvindetalenter, og så fokus fra hele 3 trænere, fortæller Dan Egerup. - Stemningen til træning og til kamp er helt unik, og socialt fungerer holdet rigtig godt siger Dan, og fortsætter: Vi har fået styr på en masse af de basale ting og med den entusiasme og spilleglæde vi har, er vi nu klar til at give den gas i 1. division. – Vi spænder buen lidt hårdt ved også at tilmelde vores nye begynderhold til danmarksturneringen, men min mavefornemmelse siger at det er det helt rigtige skridt for udviklingen af kvindefloorball i Helsingør, slutter dametræneren optimistisk.

Klar til flere kvinder på banen

-Vi er nu klar til at modtage flere kvinder, der vil stifte bekendtskab med floorballsporten via vores helt nye begynderhold. Det er sjovt og medrivende at være med – og der er ingen krav eller forventning om at spille med i turneringskampe, hvis man ikke føler for det, oplyser Dan som en servicemeddelelse. Damerne træner i øvrigt mandag og onsdag i Helsingørhallen kl. 20-22. Første hjemmekamp i Helsingørhallen for 1. divisionsholdet er 14. september kl. 12:00.

Mød op til en uforpligtende prøvetræning eller hør mere hos træner Dan Egerup

HFTs elite herrerhold er åbne for nye talenter

30. aug. 2017, kl. 22.43


Sidste nyt! Christoffer Danielsson skifter til Helsingør Floorball Team. Mød Christoffer i Helsingør Hallen mandag og onsdag kl. 19:00

Helsingør Floorball Team spiller igen i år i Floorball-ligaen - den bedste række i dansk floorball.

Er du en erfaren svensker eller dansker med mod på at prøve kræfter med de allerbedste i Danmark, så kontakt træner Jesper Frank Christensen og hør mere.

Læs fx interviewet med Niklas Wensmark, der gennem flere år spillede i Helsingør Floorball Team. Det er blot 10 km fra Helsingborg...


Træningstider for sæson 2017-18 er klar: HFT tilbyder 10 hold!

29. jul. 2017, kl. 13.35

Floorballsporten er i vækst på verdensplan, i Danmark og i Helsingør. Vi kan denne sæson tilbyde hele 10 hold! Find dit hold her.

Logo

FloorballSkole: 3 dage fra 26. juni for begyndere!

21. jun. 2017, kl. 00.04

Tilmeld dit barn til 3 dages floorballskole for begyndere!

Forældre se her: Sjovt, anderledes og aktivt Sommerferietilbud for alle mellem 7-15 år. Kom i FloorballSkole i 3 dage i Helsingørhallen! Starter mandag den 26. juni kl. 09:00 og slutter onsdag 28. juni 2017 kl. 14:00.

Klik og læs mere - tilmelding nu og senest 23. juni. Vi ses! https://hft.nemtilmeld.dk/31/


Indkaldelse: Generalforsamling 16. juni

11. jun. 2017, kl. 23.07


Som annonceret 30. maj 2017 på HFTs Facebookside er det tid til generalforsamling. Den er "pakket" ind i 2 spændende aktiviteter - først en afslutningscup for junior, senior og forældre kl. 16:00 og efter mødet er der spisning/kåring af særlige bedrifter/fest.


Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Helsingør Floorball Team:
Fredag den 16. juni kl. 17:30 i Café Hanne i Helsingør Hallen - dagsorden:

1: Valg af dirigent og referent
2: Bestyrelsens beretning for det forløbne år
3: Fremlæggelse af årsrapport (inkl. revideret regnskab) til godkendelse
4: Fremlæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år, samt fastlæggelse af kontingent til godkendelse
5: Behandling af indkomne forslag
Forslag fra Bjarke Winterskov: HFT bør søge om afholdelse af DM finalestævnet
6: Valg af bestyrelsesmedlemmer:
Valg af formand: Jan Hammer modtager genvalg
Valg af kasserer: Birthe Winterskov modtager genvalg
Valg af bestyrelsesmedlem: Chris Donkin afgår og modtager ikke genvalg
Valg af 2 suppleanter: Katharina Lilja og Chris Donkin stiller op
7: Valg af revisor og revisorsuppleant
8: Eventuelt

Vigtigt! Husk at dette også er dagen for vores afslutning - der er spil i hallen fra kl. 16:00 og middag og afslutningsfestivitas efter generalforsamling - tilmeld dig til dette på www.hft.nemtilmeld.dk

Vær med til at fejre endnu et stort år i HFT.

Mvh

BestyrelsenFloorball forbliver i elitedivisionen efter 2 sejre over Strandby IE

19. apr. 2017, kl. 20.57

Kvalifikationsspillet, der skal afgøre hvem der er med i elitedivisionen i floorball er nu færdigspillet. Helsingør FT sluttede på 9. pladsen i Unihoc-ligaen, og det resultat betød, at foreningen skulle ud i to opgør mod Strandby IE, der holder til nord for Frederikshavn. Første kamp var hos Strandby, og der vandt Helsingør 8-4 i en hård dyst. Nu var det så tid til returopgøret, og intet var afgjort på forhånd for Strandby var meget opsatte på sejr.Helsingør kom på trods af påsken med næsten fuldt mandskab, kun et par skader og en enkelt på arbejde manglede for at HFT kunne mønstre stærkeste opstilling. Det gav masser af spilletid til holdets unge spillere og HFT spillede hele kampen på 3 kæder.


Strandby startede i højt tempo og pressede Helsingør, der havde lidt svært ved at finde sig tilrette på strandbyhallens glatte parketgulv. Det var tydeligt at det passede hjemmeholdet bedst med et gulv der indbød til fysisk spil og flere tilfældigheder. HFT kom dog først på tavlen, da Jon Precht-Sparre i en kontra fandt Thobias Munkstrup tæt under mål.


Det blev også både 2-0 og 3-0, da Frederik Olsen først scorede i powerplay og siden på frislag.


Trods en komfortabel føring var Helsingør på ingen måde overlegne i spillet, det glatte gulv samt Strandbys hidsige fight, gjorde det svært at få spillet til at flyde.

Med 3 minutter tilbage af perioden blev det dog 4-0 da Jon Precht-Sparre udnyttede Nicolai Hammers flotte forarbejde og satte en first-timer i nettaget. En glimrende start på kampen, der skulle følges op, og Helsingør fik en perfekt start på perioden med en scoring allerede efter et minut. Emil Spanggaard var rykket frem fra back positionen og satte en afslutning mellem benene på Strandbys keeper. Desværre gav det stadigvæk ikke den ro på spillet, man kunne have håbet på. Strandby fortsatte ufortrødent deres energiske spil og allerede et minut senere fik de reduceret til 1-5.


Helsingør kæmpede stadig med at få spillet til at hænge ordentligt sammen. Derfor var det ganske symptomatisk, at det var en solopræstation fra Nicolai Hammer der bragte holdet på 1-6.


Et minut før periodens udløb, blev det 1-7, da HFT udnyttede endnu et powerplay.


Helsingør fik desværre ikke udnyttet muligheden for at lukke serien, inden den nærmest var kommet i gang. Strandby får reduceret to gange, efter næsten samme opskrift. Højt pres og et par tilfældigheder foran mål bringer dem på 3-7. Nicolai Bech svarer dog hurtigt igen, da han efter et flot opspil finder det øverste målhjørne. Det får imidlertid ikke Strandby til at slå op i banen, de kæmper hårdt og presser fortsat højt. Deres pres er dog til tider også over stregen, og hele 4 gange må en Strandby-spiller til afkøling i to minutter. Desværre er HFT-powerplayet ikke helt så skarpt, som i de to første perioder, så målene udebliver.


I stedet er det Strandby der får reduceret til 4-8. Målet kommer i en situation hvor Bjarke Winterskov ligger skadet bag målet, dommerne lader dog spillet fortsætte, Strandby udnytter situationen og sikrede dermed at der stadig var spænding, inden returkampen der blev spillet lørdag den 15.april I Helsingørhallen.


Anden akt i Helsingørhallen blev dog en noget rodet affære, hvor hjemmeholdet aldrig formåede at sætte sig igennem mod et godt fightende Strandby mandskab.


HFT var mest på bolden fra start, men fik kun i glimt presset Strandby helt i bund. Udeholdet havde et par forsøg på kontraangreb som Nicklas Birch sikkert tog sig af. Perioden så derfor ud til at ende med en nulløsning da ingen af holdene for alvor fik spillet sig frem til store åbne chancer. Med fire minutter tilbage fik Strandby en udvisning. I powerplay fik HFT naturligt spillet sig frem til et par gode chancer, og med 8 sekunder tilbage af udvisningen bragte Jonas Hviid hjemmeholdet i front. Strandby overlever en udvisning i starten af anden periode og er herefter bedst og får fortjent udlignet efter en lidt tilfældig chance, hvor Strandbyspilleren, bagfra mål, slår bolden ind via Nicklas Birchs ben. Stillingen er således 1-1 inden 3 og sidste periode.


Strandby kommer ud med et lidt højere pres for at forsøge at score de fire mål der er nødvendige for at sende kampen i overtid. Nicolai Hammer gør dog missionen noget sværere, da han kæmper sig ud fra hjørnet og sætter bolden bag Strandbys keeper. Med 5 minutter tilbage prøver Strandby med en sidste desperat satsning og erstatter målmanden med en markspiller. Det giver umiddelbart pote, to gange får Strandby scoret og er dermed i front 2-3. Strandby fortsætter uden målmand i forsøget på at score de tre mål, der vil sende kampen i overtid. HFT får dog afvist Strandbys satsning, to gange bliver bolden brudt og begge gange bliver kontraangrebene omsat i mål. Først er det Nicolai Bech der udligner på Jon Precht-Sparres fine oplæg og 45 sekunder senere scorer Kristoffer Mortensen på oplæg fra Nicolai Hammer.


Dermed ender det med en hjemmesejr på 4-3 og en samlet sejr på 12-7 efter 8-4 i første opgør.


Endnu en sæson i elitedivisionen
Helsingør har dermed sikret sig endnu en sæson i ligaen. – Det er vigtigt at vores arbejde med at udvikle holdet kan fortsætte, udtaler cheftræner Jesper Frank Christensen og fortsætter: nu skal vi arbejde med at udvikle truppen, der er flere af de ældre spillere, der overvejer at drosle ned, hvilket betyder, at vi skal have suppleret truppen, og dermed får de unge spillere et større ansvar. Formand Jan Hammer supplerer: Vi skal arbejde videre med at få skabt et økonomisk fundament, der kan bruges til den langsigtede udvikling. Vi har tilsagn om støtte fra kommunen fra den kommende sæson, men vi må samtidig erkende, at det er en dyr fornøjelse at være en del af det fine selskab, så der skal arbejdes benhårdt med andre indtægtskilder, slutter formanden.Det unge talent Jon Precht-Sparre spillede en afgørende rolle i kampen for at forblive i elitedivisionen. De unge får et større ansvar til næste sæson, hvor flere erfarne vælger at drosle ned. Foto: Thomas Voller

HFT vinder først kvalkamp over Strandby IF 8-4

10. apr. 2017, kl. 21.57

Nicolai Bech spillede en stor kamp for HFT og var med til at sikre en solid sejr på 8-4, og dermed et godt udgangspunkt for returopgøret den 15. april kl. 15:00 i Helsingørhallen.


Kval-spil til Unihocligaen 17/18: Strandby IF – Helsingør FT 4-8

Helsingør FT godt fra start i kvalspillet til Ligaen.

Med en 9. plads i dette års Unihocliga, skulle Helsingør FT møde Strandby IF, i to afgørende kampe om fortsat at blive i ligaen. Første opgør stod søndag i Strandby, hvor hjemmeholdet havde gjort klar til fest med lysshow, indløb og et pænt fremmøde på tilskuerpladserne. Helsingør kom i noget nær stærkeste opstilling, dog måtte holdet undvære Michael Ejlerskov i målet samt Morten Ketelsen. Derudover var Kaptajn Jonas Hviid tvivlsom med en hælskade.


1.periode
Strandby startede i højt tempo og pressede Helsingør der havde lidt svært ved at finde sig tilrette på strandbyhallens glatte parketgulv. Det var tydeligt at det passede hjemmeholdet bedst, med et gulv der indbød til fysisk spil og flere tilfældigheder. HFT kom dog først på tavlen da Jon Precht-Sparre i en kontra fandt Thobias Munkstrup tæt under mål, han vendte backen af og satte en baghånd sikkert i mål. Det blev også både 2-0 og 3-0, da Frederik Olsen først scorede i powerplay og siden på frislag. Trods en komfortabel føring var Helsingør på ingen måde overlegne i spillet, det glatte gulv samt Strandbys hidsige fight, gjorde det svært at få spillet til at flyde. Med 3 minutter tilbage af perioden blev det dog 4-0 da Jon Precht-Sparre udnyttede Nicolai Hammers flotte forarbejde og satte en first-timer i nettaget.


2. periode
Helsingør fik en perfekt start på perioden med en scoring allerede efter et minut. Emil Spanggaard var rykket frem fra backpositionen og satte en afslutning mellem benene på Strandbys keeper. Desværre gav det stadigvæk ikke den ro på spillet, man kunne have håbet på. Strandby fortsatte ufortrødent deres energiske spil og allerede et minut senere fik de reduceret til 1-5. Helsingør kæmpede stadig med at få spillet til at hænge ordentligt sammen. Derfor var det ganske symptomatisk, at det var en solopræstation fra Nicolai Hammer der bragte holdet på 1-6. Et minut før periodens udløb, blev det 1-7 da HFT udnyttede endnu et powerplay.


3. periode
Helsingør fik desværre ikke udnyttet muligheden for at lukke serien, inden den nærmest var kommet i gang.

Strandby får reduceret to gange, efter næsten samme opskrift. Højt pres og et par tilfældigheder foran mål bringer dem på 3-7. Nicolai Bech svarer dog hurtigt igen, da han efter et flot opspil finder det øverste målhjørne. Det får imidlertid ikke Strandby til at slå op i banen, de kæmper hårdt og presser fortsat højt. Deres pres er dog til tider også over stregen, og hele 4 gange må en Strandby-spiller til afkøling i to minutter. Desværre er HFT-powerplayet ikke helt så skarpt, som i de to første perioder, så målene udebliver. I stedet er det Strandby, der får reduceret til 4-8. Målet kommer i en situation hvor Bjarke Winterskov ligger skadet bag målet, dommerne lader dog spillet fortsætte, Strandby udnytter situationen og sikrer dermed at der stadig er spænding, inden returkampen der spilles lørdag den 15. april kl. 15.00 I Helsingørhallen.


Helsingør FT har dog et ganske solidt udgangspunkt, og er også Ligahold næste år, hvis kampen ikke tabes med mere end 4 mål.

Helsingør Floorball Teams damehold vinder 2. division!

3. apr. 2017, kl. 23.15


Helsingør Floorball Teams damehold vinder 2. division!

Vi kender alle eventyret om Den Grimme Ælling. Der kan uden tvivl drages adskillige paralleller mellem H.C. Andersens rørende fortælling og Helsingør Floorball Teams damehold - i daglig tale "HFT Ladies".


Da Helsingør Floorball Team i år 2012 forsøgte at oprette et damehold i kommunen, var det ikke uden udfordringer. Det var forholdsvist svært at tiltrække nye spillere og i sidste ende måtte de fem-seks personer der udgjorde kernen på holdet, give fortabt og holdet lukkede igen allerede efter en enkelt sæson. Fem år efter satte et par af klubbens ildsjæle sig ned og besluttede, at man ville give det et skud til. Man skulle da have et damehold i klubben! Og lige som den lille grimme ælling, var der ingen garantier for succes, men håbet og ønsket om at kunne tilbyde kvinder i alle aldre, en tempofyldt og alsidig sportsgren, levede i bedste velgående - og således blev de første usikre skridt taget.

Nogle af de tidligere spillere var hurtige til, atter at slå vejen forbi Helsingørhallen og denne gang blev alle sejl sat til i forhold til at promovere tilbuddet. Pludselig stod man mellem 10 og 15 kvinder i alle aldersgrupper og hurtigt fandt man ud af, at en enkelt ugentlig træning var alt for lidt. Stille og roligt fik ællingen mere selvtillid og da man i løbet af sæsonen opnåede stabilt og voksende fremmøde, valgte klubben op til sæsonen 15/16, at tilmelde holdet i damernes 2. division.


Det blev en lærerig og mindefuld sæson, men bestemt ikke uden bump på vejen. De topmotiverede damer, modtog det ene nederlag efter det. Ofte var der kun tale om et-måls nederlag, hvilket gjorde det ekstra svært at sluge, men holdet kæmpede forbilledligt videre og gik ind til hver en kamp med højt humør og en ægte glæde til sporten. For det sociale aspekt på dette kvindehold, hvor alderen varierer fra 18-60 år, har været i særklasse og er en helt anden og endnu mere eventyrlig historie. Resultatet af sidste sæson blev en sidsteplads i 2. division, men en enkelt skrivebordssejr, et par uafgjorte og en bunke nederlag.


Op til den netop afsluttede sæson, valgte man at opgradere trænerteamet til tre mand med forskellige roller. En af disse tre er en af klubbens førnævnte ildsjæle, den mangeårige formand, Dan Egerup. Sammen med sin søn Mikkel og Kristian Petersson, har trænerteamet udført en eventyrlig forvandling af holdet, godt hjulpet på vej af spillertilgang, bl.a. den tidligere ligaprofil Sannie Arnhild og et par forhenværende fodboldpiger. Tidligt i sæsonen begyndte den grimme ælling, at udvikle sig til den flotteste svane i søen. Holdet tog weekend efter weekend, den ene sejr efter den anden i turneringen og lagde sig sammen med Greve og Vordingborg i spidsen af divisionen.


I de indbyrdes topopgør vandt HFT Ladies med 3-2 over Vordingborg i årets første kamp, siden spillede man 5-5 med Greve ude i december, inden man på hjemmebane satte Greve til vægs med 5-0. I sæsonens næstsidste kamp skulle man blot bruge 1 point mod Vordingborg, for at sikre sig divisionstitlen. En højintens kamp endte 2-2 og dermed var Helsingørs Damehold dronninger af andedammen.


Årets sidste kamp mod FF Københavns sekundahold, blev en formalitet. Kampen endte 7-0 til HFT og festlighederne kunne begynde! 25 medrejsende tilskuere havde taget plads i Bellahøjhallen og efter slutfløjtet kunne damerne fejres med pokal, konfettirør og champagne. Man gik dermed sæsonen igennem uden med 10 sejre, to uafgjorte og et prædikat som "Ubesejret". Med divisionstitlen rykker Helsingør også op i damernes 1. division.


Samtidig med den sportslige succes, lider holdet af massivt vokseværk. Man er nu oppe på mellem 20 og 30 spillere til hver træning og der tales derfor om at oprette endnu et damehold.

Se det er et eventyr, der er H.C. Andersen værdigt.


- Tobias Pauli Jørgensen

Se statistikken fra guldsæsonen her.

G​uld til Helsingørspiller ved World Games!

27. mar. 2017, kl. 23.17


Andreas Christian Battad er netop hjemvendt fra Special Olympics World Games i Østrig. Om halsen bærer den lokale floorballspiller fra Helsingør Floorball Team en guldmedalje. Det er kronen på værket efter en uge med landskampe og fantastiske oplevelser udenfor banen. 2.700 atleter fra 107 lande har deltaget i World Games 2017 som er idræt for personer med udviklingshandicap og/eller generelle indlæringsproblemer. 14 atleter repræsenterede Danmark, hvoraf 8 var floorballspillere, hvor Andreas udgjorde det lokale islæt. Danmark vandt i finalen 5-3 over Estland.

Fra Fiolen til landsholdet

- Jeg har efterhånden spillet floorball i 12 år. Det startede for sjov i min fritidsklub Fiolen, hvor de på et tidspunkt opfordrede mig til prøve at træne i Helsingør Hallen med Helsingør Floorball Team, fortæller Andreas. - Det har virkelig påvirket mig liv positivt. Jeg spillede som junior nogle en dag, og så oprettede foreningen et særligt hold kaldet Special Olympics. Det var målrettet spillere med fx ADHD eller eller indlæringsvanskeligheder som jeg selv kan have problemer med, oplyser Andreas Battad. - Med årene har jeg kunne se, hvor meget floorball og det sociale liv i og omkring klubben har betydet for mit liv. Jeg er blevet stærkere som person - og det har givet mig mange succesoplevelser, fortæller han. - Jeg har efterhånden prøvet mange funktioner og været en del af trænerteamet på både herre- og damesiden. Det havde jeg aldrig regnet - men jeg er vokset med opgaverne. Min tiltro til egne evner er blevet stor, siger Andreas.

Fra landsholdet til World Games

- Da jeg var mindre så jeg meget op til 1. holdet i Helsingør Floorball Team. Jeg havde en drøm om at det en dag kunne være mig. Det lykkedes så at komme på holdet for nogle år siden med en god blanding af masser af træning passion og talent. Det førte så til at der blev lagt mærke til mig fra handicapidrætsforbundets side og efter nogle testkampe blev jeg en dag udtaget til Special Olympics-landsholdet! fortæller Andreas. - Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Og nu er det så oven i købet blevet til en guldmedalje ved World Games, slutter en stolt Andreas.

Anden Helsingoraner i centrum

Andreas var ikke den eneste helsingoraner til World Games. Det var Jonas Hviid også. Jonas er idrætskonsulent til daglig, mangeårig aktiv spiller og leder i Helsingør Floorball Team og bestyrelsesmedlem i Floorball Danmark, der organiserer idrætsgrenen i Danmark. Jonas og andre nøglepersoner har stået for at arrangere floorballturneringen under World Games. - Det har været en kæmpe succes med 41 hold fra 30 lande, fortæller Jonas. Disse tal gør floorball til den største idræt ved vinterlegene allerede den første gang vi er officielt på programmet. Vores globale hovedorganisation International Floorball Federation har sendt deres generalsekretær herned, så de ser det også som et godt udstillingsvindue. Sportskanalerne ESPN og ORF har sendt live fra vores arrangement, så der har været godt med attention, oplyser Jonas. - Personligt har det været fantastisk at se lande som Namibia, Uruguay og Indien som er på den internationale floorballscene for den første gang, slutter Jonas.

Fakta:


 • Den danske trup Danmarks hold består af 14 atleter: to kunstskøjteløbere to alpinskiløbere to langrendsløbere og otte floorballspillere.

 • Special Olympics Special Olympics er idræt for personer med udviklingshandicap og/eller generelle indlæringsproblemer, der i hverdagen er afhængig af særlige pædagogiske støtteforanstaltninger. Special Olympics-organisationen blev stiftet af Kennedy-familien i 1968 og har i dag godt tre millioner udøvere verden over.


Andreas har gennem floorballen gået større tiltro til egne evner og nu er en karriere på 12 år kronet med en guldmedalje til World Games. Foto: Thomas Voller

Helsingørspiller til Word Games!

18. mar. 2017, kl. 11.32

Andreas startede floorballkarrieren i fritidsklubben Fiolen, og nu er han dansk landsholdsrepræsentant ved World Games i Østrig. Her er han fanget Snekkerstenhallen efter træning kort før afrejsen.


Frem til den 25. marts vil der være 2.700 atleter fra 107 lande til Special Olympics World Games 2017 i Østrig. 14 atleter repræsenterer Danmark, hvoraf 8 er floorballspillere. I den trup finder man den 24 årige landsholdsspiller Andreas Christian Battad fra Helsingør Floorball Team. - Det er fantastisk at være her siger Andreas, da vi fanger ham for at høre om baggrunden for hans deltagelse og om at være til World Games.


Fra Fiolen til landsholdet

- Jeg har efterhånden spillet floorball i 12 år. Det startede for sjov i min fritidsklub Fiolen, hvor de på et tidspunkt opfordrede mig til prøve at træne i Helsingør Hallen med Helsingør Floorball Team, fortæller Andreas. - Det har virkelig påvirket mig liv positivt. Jeg spillede som junior nogle en dag, og så oprettede foreningen et særligt hold kaldet Special Olympics. Det var målrettet spillere med fx ADHD eller eller indlæringsvanskeligheder som jeg selv kan have problemer med, oplyser Andreas Battad. - Med årene har jeg kunne se, hvor meget floorball og det sociale liv i og omkring klubben har betydet for mit liv. Jeg er blevet stærkere som person - og det har givet mig mange succesoplevelser, fortæller han. - Jeg har efterhånden prøvet mange funktioner og været en del af trænerteamet på både herre- og damesiden. Det havde jeg aldrig regnet men jeg er vokset med opgaverne, siger Andreas.

Drømmen er realiseret
- Da jeg var mindre så jeg meget op til 1. holdet i Helsingør Floorball Team. Jeg havde en drøm om at det en dag kunne være mig. Det lykkedes så at komme på holdet for nogle år siden med en god blanding af masser af træning passion og talent. Det førte så til at der blev lagt mærke til mig fra handicapidrætsforbundets side og efter nogle testkampe blev jeg en dag udtaget til Special Olympics-landsholdet! fortæller Andreas. - Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Et eller andet sted håber selvfølgelig på en medalje hernede, men det er svært at vide hvordan niveauet - og dybest set er det oplevelsen at være her der er det vigtigste for mig, slutter Andreas, der må afslutte samtalen for han skal være klar til landsholdstræningen, der starter nu.


Fakta:


 • Den danske trup Danmarks hold består af 14 atleter: to kunstskøjteløbere to alpinskiløbere to langrendsløbere og otte floorballspillere.

 • Special Olympics Special Olympics er idræt for personer med udviklingshandicap og/eller generelle indlæringsproblemer der i hverdagen er afhængig af særlige pædagogiske støtteforanstaltninger. Special Olympics-organisationen blev stiftet af Kennedy-familien i 1968 og har i dag godt tre millioner udøvere verden over.


Nordea-fonden på banen med 35.000 floorballkroner

16. mar. 2017, kl. 23.41

Nordea-Fondens støtte på 35.000 kr. blev overrakt af direktør Theis Breum-Harild til formand Jan Hammer bevidnet af Tobias og Rasmus. Se videosammendrag fra superlørdagen 4. marts 20171.137 tilskuere i Helsingør Hallen fra Danmark og Sverige fik sig lørdag den 4. marts 2017 en idrætsoplevelse i verdensklasse. Den svenske superliga var på besøg, og “hjemmeholdet” FC Helsingborg sejrede 9-5 over Linköping. - Sådan en oplevelse kræver hundredevis af timers frivilligt foreningsarbejde, og der er en større investering til i fx promotion. Den økonomiske del kan let blive risikabel for en idrætsforening som os - og det vil stoppe denne typer initiativer, fortæller formand for Helsingør Floorball Team Jan Hammer.

- Heldigvis findes der støttemuligheder som kan gør foreningslivet lidt lettere. Nordea-fonden har bevilget os 35.000 kr. til projektet med at afvikle en dag med ungdomsturnering med 41 hold, dansk topfloorball og svensk superliga, siger formanden og fortsætter - vi er meget taknemmelige for den økonomiske støtte. Det er et kæmpe stykke arbejde, der skal lægges i sådan et projekt, og derfor er det et dejlig skulderklap vi får fra Nordea-fonden, siger Jan Hammer.

- Vores idrætsgren er nu dokumenteret sundhedsfremmende, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at denne event og lignende fremover vil være med til at motivere og inspirere flere til at komme på banen med høj puls - på den sjove måde, siger Jan Hammer. For os gør det virkelig i forskel, og vi tænker fx på at udvide samarbejdet mere med FC Helsingborg og se hvad det kan udvikle sig til, slutter formanden.


Se videosammendraget fra superlørdagen 4. marts 2017

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler vi ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Nordea-fonden uddeler også legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale kapaciteter.
Kæmpe AftenFloorballCup 14. marts : Kampplan!

13. mar. 2017, kl. 23.34

AftenCup afvikles i samarbejde med Helsingør Dagblad.
Følg resultaterne fra aftenens kampe via Helsingør Floorball Teams Facebookside!

Wow! Efter nogle års tilløb overlever vi nu at interessen for floorball er eksploderede. Fx havde vi forleden 1.137 tilskuere til opgøret i den svenske superliga som vi lagde hal til i Helsingør. Helsingør Floorball Team har nu 150 medlemmer og flere er på vej.


Og senest har vi så fået tilmeldinger nok til at sprænge rammen, så vi må inddrage en hal mere til AftenCup: På tirsdag den 14. marts 2017 byder vi velkommen til 32 hold!

De skal spille på 6 baner i to haller og 68 kampe senere ved vi hvem der vinder BronzeCup og SølvCup. Det er egentlig ikke så vigtigt. Det vigtigste for os der deltager er at floorball er sjovt - og sundshedsfremmende. AftenCup er leg og passion - medrivende action - med høj puls!

Kig ud og se det med egne øjne - hvis du ikke selv skal på banen.

Kampplanen er klar og kan downloades her

Planen er mailet til alle holdansvarlige søndag aften.
Reglerne kan læses her.

Har du spørgsmål så sms 30 75 40 52

Vi ses!

Mvh

Turneringsledelsen

Elitedivision: Helsingør sejrer i bundopgør mod Aab

12. mar. 2017, kl. 14.11


Oscar Wihlstrand var i topform og leverede en god indsat for Helsingør, der vandt 5-3 over Aab


Sidste runde i grundspillet havde et rigtig bundopgør på programmet. Helsingør FT på 9. pladsen tog imod Aab på 10. pladsen i en direkte kamp om de 2 nederste placeringer i grundspillet. HFT var på dagen uden cheftræner Jesper Frank og Emil Spanggaard var ude med en skade, men ellers var holdet komplet og opsat på at gøre en god figur i sidste grundspilskamp. AaB mønstrede 2 hele kæder til opgøret. En god indsat fra Helsingør sikrede en 5-3 sejr og de skal dermed ud i kvalifikationsspil om at forblive i elitedivisionen.


Kampen startede afventende, men med Helsingør som boldbesiddende og AaB hele tiden farlige på giftige kontrastød. AaB fik efter knap 5 minutter et frislag i højre forsvarsside og efter sløj opdækning kunne Patrick Bols med et lumsk trækskud bringer jyderne i front. HFT fortsatte dog ufortrødent og alle 3 kæder bidrog med fornuftigt spil og frem for alt god indstilling - og selv da AaB efter knap 11 minutter igen udnytter en lidt for afventende forsvarsaktion hos HFT til at bringe sig foran med 2-0 var der ikke tegn på panik i den lokale lejr.


HFT øgede tempoet og efter knap 12 minutter gav det udbytte. Nicolai Hammer, der blev kåret til ligaens bedste spiller i februar, vinder en nærkamp og får dirigeret bolden ind midt foran mål, hvor Niklas Wensmark køligt kan brage den op i hjørnet til en vigtig reducering. Spillet bølgede i denne periode frem og tilbage med gode chancer i begge ender og med godt målmandsspil. AaB løb ind i en udvisning i slutningen af perioden, og det var HFT ikke sene til at udnytte. Andreas Krogh trak på tværs af banen og hev bolden op i modsatte hjørne til en yderst vigtig udligning kort før første periodes udløb.


I periodepausen måtte kaptajn Jonas Hviid trække sig med en mindre skade i benet og tage plads på bænken, hvorefter Bjarke Winterskov kom på banen og gjorde en rigtig god figur. HFTs svenske duo Niklas Wensmark og Oscar Wihlstrand var på dagen i overdådigt spillehumør og Oscar kom frem til den ene gode chance efter den anden, men ind ville bolden ikke - det skal siges, at Jonas Jensen i AaB målet stod en fremragende kamp.


Anden periode var jævnbyrdig og holdene overlevede på skift udvisninger og farlige angreb - men godt halvvejs i perioden er HFT rigtig tæt på en scoring og en AaB forsvarer må slå på staven for at forhindre en HFT scoring - det resulterede i straffeslag til Helsingør, som Frederik Olsen køligt fik omsat til en scoring og dermed en HFT føring på 3-2, der holdt perioden ud.


3 periode starter med AaB som det pressende hold og HFT som mere afventende, og efter 6 minutter bliver Oscar Wihlstrand sendt til afkøling for en lidt for hård tackling langs banden. HFTs boks er alt for passiv og AaBs Richard Foltiner kan uhindret trække ind fra venstre side alt for tæt under mål og sende en udligning op i modsatte hjørne - flot scoring, men meget passivt boksspil fra Helsingør. Scoringen fik imidlertid HFT til at vågne op igen og få lagt et pres på AaB og efter 9 minutter erobrer Nicolai Hammer energisk bolden bag AaBs mål får lagt en aflevering til Morten Ketelsen, der fyrer af, rammer en AaB back og herfra springer bolden i mål - heldigt for HFT, men et mål er et mål og hermed 4-3 til HFT knap halvvejs i sidste periode. AaB presser på, og der er flere nærgående forsøg i begge ender, hvor både stolper og godt målmandsspil holder begge hold fra at score - i sidste sekund får HFT dog sat en kontra op og Oscar Wihlstrand kan endelige få noteret sin første HFT scoring - i tomt mål.


Det hele ender med en 5-3 sejr til HFT, der dermed slutter grundspillet på 9 pladsen og nu skal ud i kvalifikationsspil for at forblive i ligaen.


Kampen blev livestreamet og kommenteret af Jens Stigaard, der er bænket i en længere periode med en knæskade.
Kampen kan ses her på Youtube.

Nicolai Hammer er god, men bliver bedre og bedre. Nu er han så god, at han blev kåret til Månedens Spiller i februar. Læs mere

Ligaspillere kårer HFT's Nicolai Hammer til månedens spiller!

8. mar. 2017, kl. 20.05


Elitedivisionens trænere bliver hver måned bedt om at nominere månedens spiller.

Og det er ikke tilladt at pege på egne spillere. Derefter er det op til floorballdanmark at stemme.

De seneste måneder har vinderne været:


 • Mike Trolle, Rødovre (K)

 • Mark Bek, Hvidovre (B)

 • Rasmus Bengtsson, Frederikshavn (B)

 • Mikkel Skov, Sunds (F)


 • Jesper Schow, Copenhagen (F)

I februar måned har ligatrænerne kåret Helsingør Floorball Teams Nicolai Hammer!

Vi fangede Nicolai til træning: Tillykke med titlen!
- Det er selvfølgelig fedt at blive kåret til månedens spiller - men specielt det at blive nomineret ser jeg som et skulderklap, da det er modstandernes trænere, der nominerer, siger Nicolai Hammer.
Hvorfor blev det dig?
- Det er et godt spørgsmål...forhåbentlig fordi det har været en ret god måned for mig personligt. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne da vi var i Brønderslev og selvom vi tabte var det en virkelig god kamp vi leverede, slutter Nicolai.

Tillykke igen - og kan du så komme tilbage til træningen.

Nicolai er på U23-landsholdet og deltager med jævne mellemrum i talentræninger.Spar Nord Fonden donerer stave til skoler!

7. mar. 2017, kl. 21.20

I pausen efter 1. periode under lørdagens kamp i Helsingør Hallen mellem FC Helsingborg og Linköping foran 1.137 tilskuere modtog idrætslærer Christian Knudsen (#1) , Skolen ved Gurrevej, og pædagogisk afdelingsleder Brian Grønbæk (#4), Skolen ved Kongevej, 60 stave. Stavene blev doneret af Spar Nord Fonden repræsenteret ved direktør fra Spar Nord Helsingør Piet Petersen (#3) flankeret af direktør for SportDirect Carsten Nielsen (#2) som i samarbejde med Unihoc havde givet et generøst tilbud på udstyret. Foto: Carsten Pedersen


I november sidste år lagde Helsingør Floorball Team hal til en stor skoleturnering for flere hundrede af børn. I den forbindelse blev det klart fra snak med lærerne at udstyret flere steder var kummerligt, og at idrætslærerne derudover var interesseret i inspiration og motivation til øget brug af floorball i idrætstimerne. Nu er bønnerne blevet hørt.


Den lokale floorballforening ansøgte efter skoleturneringen Spar Nord Fonden om 10.000 kr. til køb af stave. Dette beløb er netop blev bevilget! Samtidig har udstyrsproducenten Unihoc og SportDirect Helsingør også vist sig at være med på ideen, og har givet et generøst tilbud. - Det er dejligt at få økonomisk støtte og opbakning til en ide om at give skolerne bedre udstyr! Vi siger 1.000 tak, lyder det fra bestyrelsesmedlem i Helsingør Floorball Team Søren Precht-Sparre. - Drømmen er at alle kommunens skoler en dag har kvalitetsudstyr. Dernæst at idrætslærerne har stiftet bekendt med floorballsporten på egen krop og er blev inspireret med øvelser til at bruge floorball i idrætstimerne, fortæller Søren.


Dokumenteret sund
- Det er nu dokumenteret, at floorball er sundhedsfremmende. Center for Holdsport og Sundhed har lavet flere forsøg med vores idrætsgren forbi der er meget aktivitet på lidt plads. Blandt andet har de testet vores nye mænd 60Plushold som efter 12 uger med floorball har forbedret deres kondi i snit med 34%! Og 60Plusserne havde det endda sjovt undervejs, slutter bestyrelsesmedlemmet.


60 stave kommer nu i spil
I første omgang er der fokus på indskolingsklasserne på de skoler, som ligger tættest på Helsingør Hallen. De første modtagere af stave blev Skolen ved Kongevej og Skolen ved Gurrevej. Donationen fra Spar Nord Fonden betød, at to repræsentanter fra skolerne fik overrakt to gange 30 stave. Selve overrækkelsen fandt sted i første pause i det store floorballbrag mellem FC Helsingborg og Linköping i Helsingør Hallen lørdag den 4. marts 2017. Nu er det så op til skolerne at tage action og få glæde af den medrivende idrætsgren - udstyret er i top - og floorballklubben står klar i kulissen med råd og vejledning.

Tilbud
Helsingør Floorball Team indbyder til “Intro til floorball i teori og praksis” torsdag den 16. marts 2017 i Snekkersten Hallen. Alle er velkomne. Målgruppen er bred, men specielt relevant for idrætslærere og pædagoger, der er nysgerrige på floorball. Se mere på floorballhelsingor.dkVerdensklassefloorball trak 1.137 tilskuere

5. mar. 2017, kl. 18.28

Se fotos og læs mere på eventwebsitet: www.floorballhelsingor.dk

14 mål, en fantastisk lydkulisse skabt af 1.137 danske og svenske tilskuere og et tændt FC Helsingborghold var hovedingredienserne i en forrygende cocktail, der blev serveret i Helsingør Hallen lørdag den 4. marts 2017. Helsingør Floorball Team var vært og med 67 frivillige på arbejde og en masse promotion op til kampen blev der skabt en professionel ramme om besøget fra den svenske superliga. Helsingør FT samarbejder med FC Helsingborg, og derfor var en af svenskernes hjemmekampe lagt i Helsingør. Det skulle så vise sig at blive en vigtig kamp idet FC Helsingborg var tvunget til at vinde over dagens modstander fra Linköping for at komme med i årets slutspil om det svenske mesterskab. Det gav kampen ekstra nerver og intensitet.


Målet for Helsingør FT var at skabe fokus på den fremadstormende idrætsgren der i disse år oplever dobbeltcifret vækst. Den lokale forening er nu vokset til 150 medlemmer på 10 hold, men ambitionerne er store. Det er de også for forbundet Floorball Danmark, DGI og DIF som investerer 10 millioner kroner i disse år for at få flere på banen. Ambitionen er 35.000 aktive i 2025. I dag er der godt 7.000.


Dagen startede med Nykredit UngdomsCup, hvor 41 hold spillede på 4 baner. Denne del stod Rungsted-Hørsholm Floorball Klub for så også her var samarbejde med til at gøre en forskel. Derefter var der dansk floorball fra elitedivisionen, hvor Helsingør FT måtte se sig besejret 2-14 af Copenhagen FK.


Dagen blev også benyttet til at rette blikket mod dansk floorballs "guldæg" nemlig MotionsFloorball med dokumenteret sundhedsfremmende effekt. I 1. periode pause under svenskerkampen blev Helsingør FTs mænd 60Plus sluppet løs i en opvisningskamp. Deres kondition blev målt af Center for Holdsport og Sundhed ved Københavns Universitet til at være øget i snit 34% efter 2 gange floorball i 12 uger.


Men dagens trækplaster var stjernerne fra superligaen, hvor de to hold tilsammen medbragte 3 finske verdensmestre og 3 landsholdsspillere. Det betød, at kvaliteten var i top: Super præcise afleveringer og hurtige afdriblinger og knaldhårde skud mod mål. Kampen blev målrig, men aldrig kedelig, for Linköping kæmpede til sidste blodsdråbe.


FC Helsingborg tordnede afsted fra starten mod Linköping og kom foran 5-0 i en intens kamp som sluttede 9-5 til hjemmeholdet over Linköping, der ellers er højere rangerende i superligaen. Sejren betød, at FC Helsingborg sikrede sig en slutsspilsplads og derfor var jublen ekstra stor, da kampen blev fløjtet af. Og 1.137 tilskuere er nu motiverede og inspirerede til at selv dyrke eller sprede budskabet om at stavsporten er et sjovt, medrivende og sundhedsfremmende tilbud.


Tilbud til alle: Minikursus - "Intro til floorball i teori og praksis" 9. marts 2017!

28. feb. 2017, kl. 22.34

Åbent tilbud for alle torsdag den 9. marts 2017 kl. 19:00-22:00! Fx idrætslærere, pædagoger, klubmedarbejdere, foreningsfrivillige, potentielle nye spillere og andre interesserede. Alle er velkomne. Vi starter i mødelokalet på 1. sal i Snekkersten Hallen kl. 19:00.

Få en uformel introduktion til floorball - først i teori og derefter i praksis:


 • Historien bag idrætsgrenen

 • Udstyr

 • Regler

 • Opvarmningsøvelser

Vi går ned i hallen og laver skudtræning, pasninger - og så er der kamp!

Spred tilbuddet til relevante deltagere! Vi har stave til udlån. Vi ses!
Arrangementet er gratis og uforpligtende.
Tilmelding via Facebook eller email

Video: Oversøisk samarbejde mellem Helsingør FT og FC Helsingborg

27. feb. 2017, kl. 23.59Torsdag var der besøg i Helsingør Floorball Team af to elitedivisionsspillere fra FC Helsingborg. De to foreninger samarbejder i stigende grad, og dette initiativ var endnu et eksempel på, hvordan man forholdsvis nemt kan samarbejde over de få kilometer vand, der deler byerne med de enslydende bynavne. Helsingør FT er rykket op elitedivisionen i denne sæson, og der er modstanderne markant bedre end dem som det lokale hold mødte i 1. division. Derfor var det berigende med ny inspiration.


Det var FCH’s Petri Hakonen og Jonathan Nilsson der lagde vejen forbi. De tog aktiv del i træningen dels ved instruktion af øvelser undervejs og ved deltagelse i kamptræningen. - Det er en stor oplevelse at have to så kompetente floorballspillere til vores træning fortæller Helsingørs formand Jan Hammer. - Det illustrerer vel meget godt, hvor langt vi er kommet med samarbejdet de sidste par år, siger formanden, der i denne tid er i løbende dialog med FC Helsingborg. Lørdag den 4. marts 2017 flyttes hjemmekampen mellem FC Helsingborg og Linköping nemlig til Helsingør Hallen, og Helsingør Floorball Team er værten, der skal sikre en stemningsfyldt hal med masser af tilskuere på lægterne. Sidste år overværede 1.300 tilskuere fra Danmark og Sverige at FC Helsingborg vandt over topholdet fra Pixbo.

Autografer
Efter halvanden times intens træning var det tid til et holdfoto, og så var der mulighed for nogle af klubbens ungdomsspillere, der havde overværet træningen, til at få sig nogle autografer - det blev der naturligvis også tid til.

Nærmeste kultstatus
Jonathan Nilsson udtalte efter træningen, at han synes det havde været en sjov oplevelse, og at der ikke havde været nogle sprogproblemer. Han ser frem til kampen i Helsingør Hallen, som allerede har opnået en slags "kultstatus" i FCH truppen efter 2 vigtige sejre i de 2 kampe de har spillet herovre.

Næste skridt
Mandagen efter drog 3 Helsingørspillere, så til Helsingborg og deltog i elitetræningen. Det kom der denne video ud af.


Interview: Mød Daniel - Sveriges 5. mest scorende mand!

27. feb. 2017, kl. 23.22


Daniel Johnsson fra FC Helsingborg ligger pt. nummer 5 på pointlisten i den svenske superliga.
I 28 kampe har Daniel scoret 45 mål og leveret 11 assisteringer. Det er ganske imponerende. Vi mødte Daniel med håb om at lære af hans erfaringer...

Fortæl os kort om din floorballbaggrund. Helt ærligt - hvad er din “hemmelighed”?
Jeg startede med at spille floorball, da jeg var 5 år gammel. Jeg har altid spillet med nogen, der er ældre end mig. Da det blev mere seriøst skiftede jeg til Karlstad, som spillede i den næsthøjeste division. Efter to sæsoner flyttede jeg så til Helsingborg. Min “hemmelighed” er nok, at jeg brænder virkelig meget for floorball og altid har trænet så meget som muligt uanset om det var på vej hjem fra skole eller ved enhver anden lejlighed. Jeg havde altid min stav lige ved hånden...


Hvorfor scorer du så mange flere mål end alle andre…?

Ja, det er et godt spørgsmål… Først og fremmest, så er min medspillere rigtig gode til at give mig gode pasninger. Derudover så har jeg altid troet på mig selv og hele tiden fortsat med at skyde,, selvom jeg ramte ved siden af de første 10 gange :-)


Hvilke konkrete øvelser eller teknikker kan du anbefale juniorer (og seniorer), der gerne vil være ligesom dig?
Jeg har ikke en konkret øvelse, men jeg mener at man virke skal gå op i det og bruge tid på at blive endnu bedre. Selvom man er god til en type skud, så skal man også træne de andre typer virkelig meget. Det er vigtigt at det er sjovt at træne. Husk det. Prøv dig frem. Jeg skyder så ofte jeg kan, når mine holdkammerater holder vandpause, så får jeg lige skudt 10 gange.


Hvilken stav spiller du med, og hvor vigtig er den for din præstation?
Jeg spiller med Unihoc Curve 3.0. Den betyder utrolig meget for mig, da jeg egentlig bare laver trækskud - og min stav giver skuddet ekstra fart.


Hvor mange timer træner du om ugen og hvordan træner du?

Jeg træner ca.7-8 timer om ugen, dels floorball, dels styrketræning.

Hvordan var din oplevelse af at spille i Helsingør?
Det var en rigtig god følelse at spille i Helsingør sidste år i januar. Hallen er lidt mindre end vores egen. Fordelen er at stemningen kan blive rigtig god, når publikum er engageret! Sidste gang var det perfekt.
Læs mere om kampen mellem FC Helsingborg og Linköping - og book din billet nu.Konkurrence: Vind verdens letteste stav!

26. feb. 2017, kl. 14.41

Gæt og vind verdens letteste stav: Unihoc TeXtreme Curve - værdi 1.499 kr!

Hvad bliver slutresultatet - inkl. evt. forlænget spilletid - af superligakampen mellem FC Helsingborg og Linköping lørdag den 4. marts 2017 i Helsingør Hallen?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor på Helsingør Floorball Teams opslag om konkurrencen.

Hver person kan gætte 1 gang. Er der flere korrekte gæt så trækkes der lod blandt disse bud af Mathias fra Unihoc Danmark.

Se stævnetilbud og mød Mathias og SportDirect i hallen før kampen.Interview med verdensmester Juha Kivilehto!

27. feb. 2017, kl. 23.54

Interview med verdensmester Juha Kivilehto!

Fortæl os lidt om dig selv!

Jeg hedder Juha Kivilehto og er 35 år. Jeg begyndte at spille floorball som 13 årig. Min udvikling gik ret stærkt, så jeg havde debut i den højeste finske liga som 16 årig. Gennem årene har jeg vundet 6 finske mesterskaber og 3 verdensmesterskaber


Hvad er hemmeligheden bag din succes?

Jamen, jeg elsker denne idrætsgren! Det er hovedårsagen til min succes. Man bliver nødt til at elske det man gør, hvis man vil være rigtig god til det. Og så er min personlig målsætning, at jeg hver dag siger til mig selv, at jeg vil være en endnu bedre spiller. Den rigtige mentale indstilling er vigtig!


Hvor ofte træner du?

Jeg træner stort set hver dag, ret ofte træner jeg to gange om dagen.


Hvilken stav anvender du?

Min nuværende stav er Fat Pipe, flex 24 with RAW blade.

Hvordan oplevede du det at spille i Helsingør sidste år, hvor I fik vendt 0-3 til 8-4 mod Pixbo?
Sidste år var atmosfæren helt utrolig i Helsingør Hallen! Masser af tilskuere, der hjalp os på vej. Vi håber at opleve det samme på lørdag. Vi ses!Mød Juha på banen den 4. marts i Helsingør Hallen. Klik her og læs mereSå er det dokumenteret! Helsingørs 60Plus hold er i 34% bedre form!

26. feb. 2017, kl. 11.03

Floorball… motion der virker!

En gruppe mænd i alderen +60 år har i det sidste halve års tid sat hinanden stævne to aftener om ugen for at komme i bedre form. I et samarbejde mellem Helsingør Floorball Team og Center for Holdsport og Sundhed på Københavns Universitet, har de deltaget i et forskningsprojekt, med det formål at undersøge effekten af MotionsFloorball.

Projektleder Chris Donkin fortæller: I MotionsFloorball spiller vi 4 mod 4. Det giver masser af bevægelse og boldberøring - og dermed høj puls og høj grad af engagement hos spillerne. Det er faktisk intervaltræning på en sjov måde, fortæller Chris, der selv er rundet de 60 år, og har været ankermand for projektet. Resultaterne er nu frigivet og de virkelig gode.

Mændene trænede intensivt i 2 x 1 time over en periode på 12 uger. Inden opstarten på forløbet i september og igen ved afslutningen blev deltagernes fysiske form målt. Resultatet fra målingerne ligger nu klar, og det var meget opløftende læsning.

34 procent forbedring
- Det viser sig at alle 15 deltagere har forbedret deres fysiske form markant, siger Chris Donkin. - Således så man i den såkaldte Yo-Yo test (deltagerne skulle gennemføre en form for intervalløb indtil udmattelse) en gennemsnitlig forbedring for hele gruppen på 34 procent! Nok så væsentligt er det dog, at forløbet gav deltagerne lyst til at dyrke holdsport med andre. Så selvom projektet er afsluttet, så blev projektet startskuddet til et godt kammeratskab, og deltagerne har valgt at fortsætte med at spille motionsfloorball sammen. Og flere er kommet til, så man nu kan opleve helt op til 25 herrer i Helsingør Hallen hver torsdag aften, som under høj latter og med sved på panden kæmper indædt om hver eneste bold, slutter Chris.


Fakta: Hvad er MotionsFloorball?

MotionsFloorball er et forskningsbaseret idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt. MotionsFloorball er let at komme i gang med og kan spilles af alle - uanset forudgående erfaring med floorball. MotionsFloorball handler om sund og effektiv motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt. Læs mere på helsingorfloorball.dk.

Læs mere om Helsingør Floorball Teams 60Plus hold.
100 sociale fribilletter i spil! Hvordan skal de fordeles? Giv en hånd med

23. feb. 2017, kl. 23.25Socialt initiativ: Hvem skal have fribilletter til en idrætsoplevelse i verdensklasse 4. marts 2017, når FC Helsingborg spiller superligakamp mod Linköping? Se mere: www.floorballhelsingor.dk.

Sparnord og Nøraa Entreprise sponsorerer at 100 personer, der normalt ikke vil have mulighed for at opleve svensk floorball med landsholdsstjerner kan gøre det i Helsingør Hallen 4. marts. Vi tænker at det er mennesker i modvind, flygtninge etc.
Hvem tænker du?

Email os nu med dine kandidater


Bestyrelsesmedlem Chris Donkin besøgte sidste år herberget Stubben, der mødte op til superligakamp og fik en unik oplevelse.

Video: FCH på besøg hos HFT...

17. feb. 2017, kl. 19.27
Oversøisk boldspil


Torsdag var der besøg i Helsingør Floorball Team af to elitedivisionsspillere fra FC Helsingborg. De to foreninger samarbejder i stigende grad, og dette initiativ var endnu et eksempel på, hvordan man forholdsvis nemt kan samarbejde over de få kilometer vand, der deler byerne med de enslydende bynavne. Helsingør FT er rykket op elitedivisionen i denne sæson, og der er modstanderne markant bedre end dem som det lokale hold mødte i 1. division. Derfor var det berigende med ny inspiration.

Det var FCH’s Petri Hakonen og Jonathan Nilsson der lagde vejen forbi. De tog aktiv del i træningen dels ved instruktion af øvelser undervejs og ved deltagelse i kamptræningen. - Det er en stor oplevelse at have to så kompetente floorballspillere til vores træning fortæller Helsingørs formand Jan Hammer. - Det illustrerer vel meget godt, hvor langt vi er kommet med samarbejdet de sidste par år, siger formanden, der i denne tid er i løbende dialog med FC Helsingborg. Lørdag den 4. marts 2017 flyttes hjemmekampen mellem FC Helsingborg og Linköping nemlig til Helsingør Hallen, og Helsingør Floorball Team er værten, der skal sikre en stemningsfyldt hal med masser af tilskuere på lægterne. Sidste år overværede 1.300 tilskuere fra Danmark og Sverige at FC Helsingborg vandt over topholdet fra Pixbo.

Autografer
Efter halvanden times intens træning var det tid til et holdfoto, og så var der mulighed for nogle af klubbens ungdomsspillere, der havde overværet træningen, til at få sig nogle autografer - det blev der naturligvis også tid til.Nærmeste kultstatus
Jonathan Nilsson udtalte efter træningen, at han synes det havde været en sjov oplevelse, og at der ikke havde været nogle sprogproblemer. Han ser frem til kampen i Helsingør Hallen, som allerede har opnået en slags "kultstatus" i FCH truppen efter 2 vigtige sejre i de 2 kampe de har spillet herovre.

Næste skridt


På mandag følger næste skridt i samarbejdet når tre spillere fra Helsingør FT vover sig over sundet for at deltage i en FCH træning – noget de fik en lille forsmag på i dag.

FC Helsingborgs Petri Hakonen og Jonathan Nilsson foran en hær af Helsingørspillere efter endt inspirationstræning. Foto: Jan Hammer

Invitation til alle: Klubinfomøde 24. jan om svensk superliga mv. 4. mar. 2017!

8. jan. 2017, kl. 23.05

Sæt kryds i din kalender: Infoaften tirsdag den 24. januar kl. 18:00 for alle!
Hør om opvarmningen til “verdens bedste floorballdag”, der afvikles lørdag den 4. marts i Helsingør Hallen.

Kære alle medlemmer og venner af Helsingør Floorball Team!

Vi har igen i år æren af at være vært for en af vores venskabsklub FC Helsingborgs hjemmekampe i verdens bedste floorball liga: Den Svenske Super Liga (SSL). Som tidligere år har vi valgt at gøre dagen til den helt store floorballfest. Der afvikles et stort ungdomsstævne i hal 2, og der serveres en dansk ligakamp som attraktiv forret til hovedretten: Den svenske verdensklassekamp mellem FC Helsingborg og sidste års sølvvindere fra Linköping. Alt dette løber af stablen lørdag den 4. marts 2017.

Kom og hør mere om dette superarrangement, når vi holder informationsmøde tirsdag 24. januar 2017 kl. 18.00 i cafeteriaet i Helsingørhallen.

Vi vil fortælle om programmet for dagen, hvorfor vi gør det, hvordan et sådant arrangement er med til at bidrage til vores klub og hvad det gør for dig/dine børn. Vi vil som tidligere år også gerne fortælle om de opgaver vi som klub skal løfte på dagen og håber naturligvis på lige så stor opbakning som tidligere år.

HFT vil sørge for drikkevarer og vi har aftalt med cafeen er, at der vil være mulighed for en billig bespisning ved henvendelse direkte til dem på dagen.

Vel mødt!

Bestyrelsen
PS: Har du spørgsmål eller ideer så kontakt HFT's formand Jan Hammer

Farvel til et forrygende 2016! Goddag til 2017!

31. dec. 2016, kl. 15.07


Helsingør Floorball Team har haft et forrygende 2016 og ønsker godt nytår til medlemmer og samarbejdspartnere, der sammen er med til at gøre en stor forskel for folkesundheden og for livskvaliteten. Foreningslivet er noget ganske særligt, når vi oplever at det er sjovt at dyrke idræt og når vi udvikler os personligt og sportsligt.

2016 bød på en perlerække af gode oplevelser. En af dem var opstarten af floorball for mænd +60 år som blev en stor succes med dokumenteret sundhedsfremmende værdi og med gode sociale oplevelser.

Juniorafdelingen blomstrer og opnåede vækst i antal medlemmer og gode resultater til juniorturneringer.

Dameholdet fik deres første divisionskampssejre og hurtigt efter fulgte der flere sejre.

HFT2 og damerne flyttede torsdagstræningen til Snekkerstenhallen, så nu er der floorballbander og mål i to haller i kommunen.

HFT1, der nu spiller i elitedivisionen, oplevede såvel nederlag, som og en fortjent choksejr på 8-7 over de forsvarende danmarksmestre.

Vi slog et slag for udbredelsen af floorball i januar, da vi var værter for en superligakamp mellem vores venskabsforening FC Helsingborg og topholdet fra Pixbo. Kampen trak over 1.300 tilskuere og vil huskes af alle tilskuere for at FC Helsingborg fik vendt 0-3 til 8-4, og derfor sluttede med jubelscener!

2017 bliver også et godt floorballår. Den 4. marts er vi for 3. gang værter for svensk elitefloorball. Denne gang er det FC Helsingborg mod Linköping. Foreningen er en ramme som medlemmerne kan vælge at udvide og udfordre med gode idrætsoplevelser som udbytte, og dem kommer der med garanti en ny perlerække af i 2017.

Godt nytår! Vi ses på banen - eller omkring - banen!

Find det af de 10 hold, der passer dig på her på www.helsingorfloorball.dk.Vellykket JuleCup sætter fint punktum for 2016

23. dec. 2016, kl. 00.02

Sæsonens sidste træning lavede en almindelig torsdag om til en festdag. JuleCup blev afviklet i Snekkerstenhallen, og der var besøg af 3 hold udefra, så der var nyt blod for alle. Menuen stod på 12 minutters kampe på 3 baner fra 20:30 til 22:00.

Næste herre2 træning er for alle betalende medlemmer, og det sker torsdag den 5. januar 2017. Læs mere om det spændende kvartal som vi står på tærsklen til. Vi tilbyder 2 prøvetræninger, hvorefter et medlemskab bliver relevant for videre deltagelse.

Vi ses på banen i 2017!


HFT2-Nyt: Opvarmning til et forrygende forår 2017!

1. jan. 2017, kl. 22.11

Træningen er flyttet til Snekkerstenhallen med succes! Vi har nu 1,5 time på fuld bane, og der har været god tilgang til holdet de seneste måneder. Nu skal vi fastholde og udvikle!

Foråret 2017 bliver interessant med masser af torsdagstræninger, 5 divisionskampe, en AftenCup for alle HFT2’ere til marts – og så vores store foreningsevent: Svensk superligakamp 4. marts i Helsingør Hallen. Vi fokuserer i denne information på første kvartal, men bemærk, at der trænes frem til og med maj (alt efter interesse).

Ovenstående får du glæde af for et kontingentet på 500 kr. resten af sæsonen.
Betal nu via www.hft.nemtilmeld.dk eller MobilePay 52 30 21 90.

Alle der har betalt kontingent er velkomne til første træning 5. januar 2017. Floorball er en sjov, anderledes og medrivende idrætsgren – få selv glæde af det , og lad os sammen gøre en forskel.

Mvh

Franz (kommunikation og PR) , Frederik (træner) og Jan (formand)

Uskrevne regler :: Kamphold :: Sponsortilbud om 500 kr.


Kom jævnligt til træning, giv en hånd med ved opsætning/nedtagning af bander og indsamling af bolde. Engager dig. Vi er en forening bygget på frivilligt arbejde. Vær med til at gøre foreningen endnu bedre ved at tilbyde din hjælp (kontakt ovenstående) – og få gode oplevelser i bytte.


Kampholdet, der deltager i 3. division, udtages af træneren baseret på spillernes erfaring, talent – og mulighed for at deltage. Hør mere hos træneren, hvis du er interesseret i at spille.

Støt vores sponsor og samarbejdspartner Sparnord. Book et møde med en rådgiver og hør om deres tilbud. Uanset hvad mødet ender med får du et gavekort på 500 kr. til floorballudstyr.


Kalender (noter datoer for divisionskampe i din hjemmekalender). Print ud!


05. januar: Torsdag træning 20:30-22:00

08. januar: Hafnia FC 2 – HFT 2, Sundbyøster Hallen kl. 14:00. Afgang Helsingør 12:00

12. januar: Torsdag træning 20:30-22:00

19. januar: Torsdag træning 20:30-22:00

26. januar: Torsdag træning 20:30-22:00 – træningskamp mod spændende fremmed hold

28. januar: HFT2 – Rungsted-Hørsholm FK2 kl. 13:00. HH-hallen. Fremmøde kl. 12:00

02. februar: Torsdag kl. 20:00 i Helsingør Hallen. Divisionskamp HFT2 mod Hvidovre

02. februar: Torsdag kl. 20:30 i Snekkersten hallen: Træning for øvrige

09. februar: Torsdag træning 20:30-22:00

16. februar: Torsdag træning 20:30-22:00 (Bemærk: vinterferieuge)

17. februar: Fredag. Divisionskamp Rungsted.-Hørsholm mod HFT2 kl. 18:30. Afgang kl. 17:00 (vinterferieuge)

23. februar: Torsdag træning 20:30-22:00

02. marts: Torsdag træning 20:30-22:00

04. marts: Lørdag. FC Helsingborg mod Linköping, Helsingør Hallen. Stor event kl. 15:00

07. marts: Tirsdag. ÅbenAftenFloorballCup 4 baner i Helsingør Hallen, 20 hold fra kl. 18:30

09. marts: Torsdag træning 20:30-22:00

11. marts: Lørdag HFT2 mod Jægerspris kl. 12:30. Fremmøde kl. 11:30

16. marts: Torsdag træning 20:30-22:00
19. marts: Søndag HFT2-Copenhagen FC 2 kl. 14:00. Afgang kl. 12:00

23. marts: Torsdag træning 20:30-22:00

30. marts: Torsdag træning 20:30-22:00

Indkaldelse til og kommunikation omkring divisionskampe sker i vores lukkede Facebookgruppe.


HFTs virtuelle floorballunivers


Lukket Facebookgruppe: Søg efter ”Helsingør Floorball Team (lukket gruppe)” og anmod om optagelse, så kan du følge med i det virtuelle foreningsliv: www.facebook.dk

Offentlig Facebook: https://www.facebook.com/HelsingorFloorball (”Like” os og følg med)

hftTV: www.youtube.com/user/HFTish/videos

Instagram: www.instagram.com/helsingorfloorballteam

Website: www.helsingorfloorball.dk

HFT2’s egen side: www.helsingorfloorball.dk/HFT2 (henvis interesserede til denne side)
Eventsite:
www.floorballhelsingor.dk (Om svensk superliga i Helsingør og AftenCups)

Kontingent og eventbetaling: www.hft.nemtilmeld.dk

Stillingen i 3. division: https://minidraet.dgi.dk/forening/1836200/hold/108450

FC Helsingborg: www.fch.nu - vores venskabsforening

Hørsholm-Rungsted FK: www.rungstedhorsholmfloorball.com - vores venskabsforening

Åben JuleCup 22. dec i Snekkerstenhallen for alle!

19. dec. 2016, kl. 00.33

Julen står for døren, men inden da kan vi lige nå at brænde nogle kalorier af på verdens sjoveste måde: Floorball.

Helsingør Floorball Team åbner dørene til Snekkerstenhallen torsdag den 22. december 2016 og byder på miniturnering på 3 baner med hold af 4-6 personer. Tilmelding for ikke-medlemmer til franz@veisig.dk senest onsdag den 21. december kl. 20:00.

Vi ses!

PS: Vi træner også torsdag den 29. december 2016 kl. 20:30

PPS: Et kontingent koster 500 kr. og giver masser af muligheder for floorball frem til slutningen af maj. Kig ud, spil og hør mere!

Den fulde bane deles i 3 mindre baner

HFT afvikler idrætstimer og cup på Espergærde Gymnasium

14. dec. 2016, kl. 22.2650 elever fra Espergærde Gymnasium fik tirsdag besøg af repræsentanter fra Helsingør Floorball Team, der overtog idrætstimerne. Menuen stod på en kort intro til idrætsgrenen, derefter blev der afviklet en MandeCup og KvindeCup på MotionsFloorball-baner over 6 runder. Desserten bestod i at alle fik mulighed for at spille floorball på fuld bane.
En super god dag, hvor frivillig foreningsliv og en uddannelsesinstitution fik gensidigt udbytte. Måske tropper der nogle interesserede studerende op, når der torsdag spilles kvindefloorball kl. 19 og mandefloorball kl. 20:30 i Snekkerstenhallen :-)
Så vil det være helt optimalt.


Vil du have besøg på din skole eller dit gymnasium, så skriv til os.


Se alle 20 fotos
Kontingentbetaling: Sådan gør du! Og derfor er det vigtigt at du gør det...

10. dec. 2016, kl. 18.21

Kontingentbetaling er den væsentligste indtægtskilde for Helsingør Floorball Team. Vi har en hel del timer i Helsingør Hallen som der skal betales for, og der er udgifter til fx tilmelding til danmarksturneringen og bolde/mål/andet. Betal inden årets udgang her: https://hft.nemtilmeld.dk/5/.

Vores hovedorganisation "Floorball Danmark", DGI og Danmarks Idræts-Forbund er desuden super interesseret i at se, hvordan det går med udviklingen i dansk floorball. Derfor skal alle der er foreningsaktive registreres og betale kontingent, hvilket udløser tilskud fra DIF til Floorball Danmark - hvilket du dermed også på sigt kommer til at nyde godt af Win-win situation.

Seneste opgørelse viste, at der nu er omkring 7.000 floorballspillere i 110 foreninger, og at vi som holdsport er i god vækst i modsætning til de traditionelle holdsportsgrene.

Målet er 35.000 floorballaktive i 2025! Ambitionerne er store og det er vigtigst at alle små steps mod målet bliver registreret.

Svensk forstærkning til HFT: Oskar Wihlstrand

1. dec. 2016, kl. 00.29


Den 22 årige Oskar Wihlstrand, der har haft en lang karriere i FC Helsingborg, er nu blevet pendler over Øresund og er en fast del af Helsingør Floorball Teams elitedivisionshold. – En klar forstærkning, udtaler Helsingørs træner Jesper Frank Christensen, der glæder sig over, at hans trup får tilført en erfaren herrer. Vi har bedt Oskar fortælle lidt om sig selv:

- Jag har spelat innebandy sedan jag var 13 år och jag har hela tiden spelat i FC Helsingborgs ungdomslag samt juniorlag. När jag fyllde 17 spelade jag i HJ18 och därefter blev det spel i U20-laget samt Juniorallsvenskan.


- När jag hade uppehåll från innebandyn och gjorde min soldatutbildning i Sverige så spelade min storebror i Vallensbaek vilket han tyckte var kul. Jag tittade på flera av Vallensbæks matcher och blev sugen på att börja spela igen. Redan då väcktes tanken på att jag ville spela i ett lag i danska ligan. När jag började spela efter soldatutbildningen så blev det en säsong i Svenska division 2 (Slottshöjden) vilket kändes bra.


- Inför denna säsong så kände jag mig redo och tog beslutet att prova på spel med Helsingör i danska högstaligan för att utmana mig själv. Valet av klubb var ganska självklart, dels eftersom jag hört mycket positivt om föreningen, men även för att pendlingen är relativt smidig. Jag har fått ett mycket gott intryck av klubben efter min korta tid här och allting verkar välorganiserat. Samtliga ledare och spelare har välkomnat mig på ett bra sätt så det känns helt perfekt. Nu ska vi bara se till att vinna lite matcher också. Det finns mycket talang och vilja i truppen, det gäller bara att få allt att fungera när det är match.


- Jag har inte haft så bra koll på dansk innebandy men jag har hört mycket gott om Helsingör eftersom jag känner en del spelare som har spelat och fortfarande spelar i föreningen. Jag har bara tränat ett par månader med laget och endast spelat tre matcher men jag har fått ett väldigt gott intryck. Ligan håller hög klass och jag tycker att man tillåter lite tuffare spel i Danmark, det passar min spelstil perfekt.


- Jag anser att jag kan bidra med min fysik, spelförståelse, snabbhet, vinnarinstinkt samt mitt svenska spelsätt, vilket skiljer sig mycket jämfört med det danska spelsättet. I Danmark är det rakare innebandy och spelet svänger väldigt snabbt. Från min tid i svensk innebandy är jag mer van vid lite mer organiserat och avvaktande spel.


- Jag hoppas att jag utvecklas som spelare både offensivt och defensivt. En sak jag måste utveckla är att förstå det danska språket så att jag förstår vad tränaren och lagkamraterna säger till mig…

Floorball i Snekkestenhallen torsdag for kvinder og mænd!

27. nov. 2016, kl. 22.14

Torsdag den 1. december 2016 er der premiere på floorball i Snekkerstenhallen.

Kvinder vil træne torsdag kl. 19:00-20:30 og mænd (andenholdet - åbent for alle) træner 20:30-22:00.
Kvindernes tirsdagstræning er fortsat i Helsingør Hallen.

Har du lyst til at få en udforpligtende oplevelse, så kig ud og vær med. Vi ses!


Elitedivision: Helsingør tabte til Hvidovre

25. nov. 2016, kl. 00.24


Helsingør tabte til Hvidovre på hverdagsaften

Hvidovre Attack - Helsingør FT
9 - 5
Onsdag d. 23. november 2016
Unihoc Floorball Herre Liga

Onsdag aften i Avedøre Idrætscenter måtte Helsingør FT se sig slået med 9-5, og kunne derfor pille Helsingørs-sejrsrus ned efter lørdagens strålende 8-7 sejr over de forsvarende danmarksmestre.
Hvidovre Attacks hurtige afviklinger af deres angreb var en for stor mundfuld for Helsingør.


Kampen startede i et højt tempo, men en del usikkerhed var der at spotte blandt begge mandskaber. Det afspejlede sig i mange boldtab på midten af banen.
Hvidovre Attack var skarpe i den første del af kampen, og kommer foran 2-0 før Helsingør vågner op. Over halvvejs i perioden får hjemmeholdet en udvisning, som Helsingørs Frederik Olsen omsætter til en reducering kort før udvisningens udløb.
Mod periodens slutning presser Hvidovre igen på, og får endnu en scoring i kassen, før pausefløjt, og dermed stillingen 3-1 efter de første 20 minutters spil.

Anden periode starter langt mere jævnbyrdig, men spillet er stadig præget af mange boldtab, og soloaktioner, der løber ud i sandet.
Med fire minutters spil i anden periode fik Helsingørs Nicolai Hammer reduceret til 3-2, på et hurtigt afviklet vendespil.
To minutter senere udbygger Hvidovre sin føring til 4-2, i en situation med et Hvidovre-angreb som ellers var blevet afblæst, men en svag clearing serverede bolden i en god position til Hvidovre for at hurtigt få et angreb på mål igen.
Herefter var det som om at Helsingørtruppen kom openpå igen, flere store chancer, og derefter en udvisning til hjemmeholdet, som blev omsat til en reducering blot otte sekunder inde i powerplayet på fornemmeste vis af Nicolai Bech som fremspillede Michael Kock som stod klar nær bagerste stolpe.
Fem minutter senere kunne Helsingør reducere til 4-4 ved en situation, hvor Helsingørangrebet pressede på, og fremtvang et selvmål i sidste ende.
Med seks minutter tilbage af perioden var det Hvidovres tur til at være ovenpå, og de kunne udbygge deres føring, ikke bare en, ikke bare to, men hele tre gange, inden for periodens seks minutter.
Hvidovre virkede i denne fase af kampen mere klare i hovederne end Helsingør, da målene faldt efter situtationer, hvor Hvidovre fik sat spillet i gang hurtige efter frislag, og fik udnyttet at Helsingør stod på hælene.

Gassen gik af ballonen
Helsingør var på jagt efter at indhente tre mål indenfor de sidste tyve minutter, og det var da også en trup, der så ud til være klar på opgaven som gik på banen. Det blev dog hurtigt punkteret, da Hvidovre kun skulle bruge 16 sekunder af perioden på at udbygge deres føring til 8-4.
Herefter var eneste chance for at komme tilbage i kampen for Helsingørs vedkommende, hvis man fik scoret hurtigt. I stedet blev det en udvisning til Helsingør som Hvidovre kunne udnytte til at udbygge deres føring endnu engang.
En reducering faldt dog minuttet efter - med over 17 minutter tilbage af perioden, og nu stillingen 9-5.
Helsingør halsede efter, kræfterne var næsten brugt op, og Hvidovre kunne holde kontrollen på bolden i store dele af den resterende tid, til at Helsingørs chancer for at gøre comeback blev minimeret.
Resultatet holdt i de resterende 17 minutter, og Helsingør kunne derefter se sig slået af et Hvidovre-mandskab, der var skarpe, og formåede at udnytte deres spidskompetencer.

Træner Jesper Frank virkede meget afklaret med nederlaget og udtalte efter kampen: "Vi mødte et meget velspillende Hvidovrehold og "ramte ikke dagen". Der var ikke noget at sætte på det nederlag.

"Helsingør er nu gået på julepause rent kampmæssigt, og næste turneringskamp er programsat til søndag den 8. januar 2017 kl. 15.00, hvor Frederikshavn Blackhawks gæster Helsingørhallen.

- Jens Stigard

​Sensation: Helsingør FT besejrede de forsvarende mestre

20. nov. 2016, kl. 22.00Links til fotos fra kampen
Helsingør vandt over DM-mestre


Det var en skalp af de helt store som krigerne fra Helsingør Floorball Team tog i weekendens elitedivisionskamp, hvor de regerende danmarksmestre var på besøg i Helsingør Hallen. 60 minutters højspændt stemning, 15 mål og en ukuelig teamspirit sluttede med en sejr til Helsingør på 8-7. Se videosammendrag på Helsingør FTs Facebookside.


Helsingør FT startede kampen i højt tempo og havde masser af gode offensive aktioner. Desværre kom udeholdet på tavlen ved en velskydende Niklas Knøsen, men kort efter slog to af Helsingørs nøglespillere til på kontra, Nicolai Hammer afdriblede to modstandere og serverede bolden for kaptajn Jonas Hviid, der sikkert udlignede. Før periodepausen svigtede markeringerne dog igen i Helsingørforsvaret, og Nicolai Flyvholm, der var en af gæsternes bedste, bragte atter sit hold i front, og 1-2 holdt til pausen trods masser flere store chancer i begge ender.

38-årige målhaj bed fra sig
Oplægget til 2. periode var, at fortsætte de gode takter offensivt, med øget fokus på gæsternes farlige tværpasninger. Der kom hurtigt balance i regnskabet, da Helsingørs Michael Kock erobrede bolden og fandt Nicolai Bech, som tog chancen og sendte et giftigt trækskud i nettet. Endnu et forsvarskiks gav dog Brønderslev føringen endnu en gang blot et minut senere, men herefter fulgte en god periode for hjemmeholdet. Jonas Hviid udlignede efter en fremragende solopræstation, hvor en Brønderslev-back blev fuldstændig ’parkeret’ og den 38-årige ”målhaj” udplacerede køligt keeperen fra en spids vinkel. Med fem minutter igen af 2. periode kom Helsingør for første gang foran i kampen, da unge Jon Precht-Sparre sendte en drilsk bold afsted, som mellem venner og fjender fandt vej til netmaskerne og stillingen 4-3, der holdt til pausen.


Festfyrværkeri
Nu var der for alvor optimisme at spore i hjemmeholdets omklædningsrum, og troen på point voksede for alvor. Desværre skulle der gå sølle 42 sekunder før kampen igen var vendt på hovedet. Helsingør var nærmest ikke kommet på banen til tredje periode før man havde lukket 2 mål ind baglæns. Men denne tredje periode skulle blive et sandt festfyrværkeri, der i sidste ende faldt ud til hjemmeholdets fordel, selv om man hele tre gange kom bagud. Jonas Hviid cementerede sit hattrick, da han hamrede bolden i krydset i de døende sekunder af et powerplay, men midtvejs i perioden scorede Brønderslevs Rasmus Overgaard fra distancen og gav dermed gæsterne føringen på ny. Med seks minutter tilbage af kampen var det Helsingørs svenske Niklas Wensmark, som sendte bolden i mål til stor jubel for hjemmeholdet, men 6-6 holdt bare 14 sekunder, så havde landsholdsprofilen Andreas Glad scoret på en næsten umulig bold og gjort stillingen til 6-7.

Det lignede på dette tidspunkt for alvor endnu en kamp, som igen skulle tippe den gale vej, men Helsingørspillerne viste fantastisk moral og nægtede at give op. Der kom for alvor liv i håbet om point, da en velspillende Michael Kock halvflugtede udligningen i mål på en elegant lob-pasning fra William Tækker, og bare et minut senere brød jubelen løs, da Nicolai Hammer drev bolden frem og med et stenhårdt håndledsskud udplacerede Brønderslev-keeperen i det korte hjørne. Denne gang skulle det ikke lykkes gæsterne at svare igen, trods et tungt pres i slutsekunderne, men hjemmeholdet red stormen af og kunne, helt fortjent, sikre sig årets første hjemmesejr.

Hele Helsingørholdet præsterede på meget højt niveau, og flere spillere leverede noget af det bedste floorball i mange år. Michael Kock og Nicolai Hammer var fra deres centerpositioner forrygende i to-vejs-spillet, men det var alligevel den 38-årige kaptajn Jonas Hviid, som blev valgt til ”Kampens spiller” efter en helt fantastisk indsats og ikke mindst tre meget vigtige scoringer.

Hamrende stolt træner

En meget begejstret cheftræner Jesper Frank Christensen udtalte efter kampen: ”Det er helt vildt det her. Hver eneste af gutterne i truppen har en kæmpe andel i sejren i dag. Jeg er hamrende stolt af drengene og under dem virkelig, at der endelig kom point ud af anstrengelserne. Men det er også vigtigt at få fødderne tilbage på jorden, og får fokus på næste opgave, som er Hvidovre på udebane.”

Vigtige point
Helsingør møder allerede på onsdag Hvidovre i årets sidste kamp, der kan vise sig at blive meget vigtig for Nordsjællændernes chancer for at nå DM-slutspillet. Hvidovre vandt lørdag overlegent over Aab, hvorved begge mandskaber har 6 point på henholdsvis 8. og 9. pladsen i rækken, og det ligner efterhånden et direkte opgør imellem disse to hold om netop 8. pladsen, der giver adgang til en plads i slutspillet.


Links til fotos fra kampen
Links til fotos fra kampen

Skolefloorball: Over 300 energiske børn på banen til 2 events! Nu med fotogalleri-links!

8. nov. 2016, kl. 22.57


Se/download
fotos fra Idrætslinjens Floorballturnering
fotos fra Skolernes Floorballdag

Der er masser af livsglæde i disse timer i Helsingør Hallen! 2 events for skoleidrætten med omkring 200 børn.

I hal 1 er der liv på grund af ”Skolernes Floorball-dag” – et landsdækkende initiativ fra Floorball Danmarks side. I hal 2 er det Helsingør Floorball Team og Idrætslinjens skoleturnering for 4. klasser.

Foreningsidræt hånd i hånd med kommunale tiltag er en gevinst for begge parter – og allermest for børnene.

Det blev fortalt at nogen gange kan en idrætstime blot bestå af 15 minutters aktivitet (!) - fordi der skal være tid til transport, omklædning og instruktion. Det er en super trist virkelighed. I det mørke er det et lyspunkt, at børnene her får en længerevarende, energifyldt og motiverende idrætsoplevelse i en professionel ramme. Spil floorball i forening. Helsingør Floorball Team tilbyder 10 hold.
Se holdene her.

Udover et større antal elever fra 3. klasse til træning og kamp ved Skolernes Floorballdag, var der 280 elever fra 4. klasse og de spillede i ni puljer, fire for piger og fem for drenge, de ni puljevindere var:

Piger

Pulje 1 : Gurrevejen 4A1
Pulje 2: Byskolen 2
Pulje 3: The Eagles fra Mørdrupskolen
Pulje 4: Grydemosen 4B2

Drenge
Pulje 5: Borupgårdskolen Team 4D
Pulje 6: Grydemosen 4A1
Pulje 7: Grydemosen 4A2
Pulje 8: Byskolen 4R1
Pulje 9; Byskolen 4R2

Pigernes finale blev et opgør mellem The Eagles og Gurrevejen. Gurrevejen var kommet i finalen efter 0-0 i semifinalen og en straffeslagsafgørelse på 2-1. Finalen blev en tæt kamp, som endte 1-1, hvorefter vi igen måtte til en straffeslagsafgørelse. Her gik det ikke så kvikt med målene, hvorfor vi måtte op i ni straffeslag før The Eagele fik scoret det afgørende mål!

Hos drengene blev vinderne Grydemosen 4A1 efter de havde været den lange vej igennem med kvartfinale, semifinale og finale i tæt rækkefølge. De slog på overbevisende måde først Borupgård og derefter to Byskole hold.

Helsingør Floorball Team benyttede arrangementet til at lancere et godt tilbud til alle ungdomsspillere i kommunen om at træne og spille frem til sommerferien for en "flad plov" :-) Kig ud og få en uforpligtende prøvetræning. Vi har stave til udlån

Se/download
fotos fra Idrætslinjens Floorballturnering

fotos fra Skolernes Floorballdag


AftenCup afviklet med succes - læs mere og se fotos!

2. nov. 2016, kl. 00.17


Klokken 18 var der halvdødt i Helsingør Hallen. Men derefter vrimlede det ind med mennesker. Og kl. 18:30 lyd startsskuddet til første runde af i alt 13 runder - for 24 hold skulle gennem 50 kampe på 3 1/2 time! Velkommen til AftenCup! Helsingør Floorball Team var tirsdag aften vært for en åben turnering, og med den succes floorballsporten oplever i disse år, er pladserne gået som varmt brød.


12 minutters kampe - 3 mand på banen - og 3 minutters pause skabte en intense og energisk atmosfære, hvori der blev dystet i tre turneringer. AftenCup havde besøg af tre handicaphold som passede fint ind og et par af Helsingør Floorball Teams U13 drenge fik også spilletid side om side med nybegyndere og garvede spillere, der hyggespillede og var med til at højne niveauet. Fædre og sønner spillede sammen mod fælles fjender, to rene kvindehold var på banen, og to hold med udenlandske studerende fra International People's College gik et godt og svedigt indblik i dansk idrætskultur på den allerbedste måde. Mangfoldigheden var stor, og det var aftenens store styrke for det gik over al forventning med smil på læberne, sved på næsetippet og stram fokus på at score flere mål end modstanderen uden skelen til køn, alder eller etnicitet.


Lynkineser


Vinderne i BronzeCup blev Helsingør Dagblad, hvor journalist Andreas Meyerhofer fik sig en gevaldig fysisk og psykisk oplevelse sammen med sine venner og supporteret af Helsingør Floorball Teams formand Jan Hammer. Dette mix viste sig slagkraftigt, og holdet vandt BronzeCup. Turneringen for de lidt mere erfarne blev vundet af Jægerpris Underduck med special olympics spillere støttet af idrætskonsulent og hærdet lokal floorballspiller Jonas Hviid. SølvCup blev vundet af Virum Floorball over Helsingør Floorball Teams andet hold.

Alt i alt en fantastisk foreningsaften, hvor idrætten var medrivende, konditionen blev styrket, hvilket for nogen betyder, at der er ømme lår og led de kommende dage. Helsingør Floorball Team kan glæde sig over, at der nu er kommet lidt flere penge i klubkassen og skulle der også komme et medlem eller to ud af arbejdet så vil det være flødeskum på lagkagen. Der var stor ros fra deltagerne for arrangementet og det luner, nu hvor der er investeret en betydelig indsats i forarbejde og afvikling.

AftenCup'en gentages til foråret 2017.

Se 24 fotos fra aftenens turnering. (kontakt os vil du have dem i høj opløsning.)
Download fotos her


Helsingør Dagblads succes cocktail.Underduck - kongerne af BronzePlusVirum Floorball - er hurtigere end deres egen skygge - og vandt SølvCup sikkert.

AftenCup: Vigtig intro og kampplan for 50 kampe er klar :-)

31. okt. 2016, kl. 23.17Interessen for at deltage i efterårets AftenCup har været overvældende.
Velkommen til 24 hold, der skal spille 50 kampe på 4 baner i 3 turneringer!
Det bliver en forrygende aften med fart på, medrivende spil og flotte mål.

Som deltager skal du læse reglerne. Husk fx at holde staven under hoftehøjde.
Læs kampprogrammet igennem og se forklaringen sidst på denne side.

Kom senest 20 minutter før jeres første kamp og anmeld straks ankomsten til sekretariatet.
Hvis I oplever mandefald på dagen (Færre end 4), så mail os og mød op, så må vi se om vi kan trylle nogen frem.

Download kampprogram version 3 (31.10.2016 kl. 23:15) som PDF
- opdateret 29.10.2016, hvor Taxi Danmark og The Eagles har byttet plads i forhold til version 1
(print kampprogrammet i farver hvis muligt)
- Opdateret 31.10.2016, hvor Virum Bronze er kommet i Bronze og HFT-Surprise er kommer i BronzePlus

AftenCup har 24 deltagere, der skal spille 50 kampe på 4 baner i 3 turneringer.

BronzeCup - 8 hold - begynderniveau

Alle hold får 3 kamp i sin pulje.
Vinderen af pulje 1 og pulje 2 spiller finale.
Nr. 2 i hver pulje møder hinanden i kampen om 3. pladsen
Nr. 3 i hver pulje møder hinanden i kampen om 5. pladsen
Nr. 4 i hver pulje møder hinanden i kampen om 7. pladsen

Alle hold ender dermed med at spille 4 kampe.
Cup’ens vinder præmieres med mindre gaver fra Unihoc/Zone
Præmieoverrækkelse kl. 20.35. Derefter holdfoto.

BronzePlus - 8 hold. Niveau: Let øvet
Alle hold får 3 kamp i sin pulje.
Vinderen af pulje 1 og pulje 2 spiller finale.
Nr. 2 i hver pulje møder hinanden i kampen om 3. pladsen
Nr. 3 i hver pulje møder hinanden i kampen om 5. pladsen
Nr. 4 i hver pulje møder hinanden i kampen om 7. pladsen

Alle hold ender dermed med at spille 4 kampe.
Cup’ens vinder præmieres med mindre gaver fra Unihoc/Zone
Præmieoverrækkelse kl. 20.35. Derefter holdfoto.

SølvCup 8 hold - niveau: fra let øvet - til øvet
Alle hold får 3 kampe i sin pulje.
Vinderen fra pulje 5 spiller semifinale mod 2’eren fra pulje 6
Vinderen fra pulje 6 spiller semifinale mod 2’eren fra pulje 5
Vinderne fra semifinalen spiller finale.
Taberne fra semifinalen spiller om 3. pladsen
3’eren fra pulje 5 spiller mod 3’eren fra pulje 6 om 5. pladsen
4’eren fra pulje 5 spiller mod 3’eren fra pulje 6 om 7. pladsen

Finalisterne får 5 kampe, øvrige hold 4 kampe.
Cup’ens vinder præmieres med mindre gaver fra Unihoc/Zone
Præmieoverrækkelse kl. 22.05. Derefter holdfoto.


Spørgsmål eller kommentarer?

SMS 30 75 40 52 eller mail til franz@veisig.dkVil du spille mere floorball? Der er plads til dig eller nogen fra din familie på et af vores 10 hold.
Se træningstider.
Elitedivision: Nederlag til dræberbierne fra Skanderborg

23. okt. 2016, kl. 22.55

Dagens bedste HFTer blev af træner Jesper Frank valgt til at være Andreas Krogh som blev noteret for to flotte assister og et perle af et mål.


22. oktober 2016

Elitedivisionen Unihoc-ligaen: Skanderborg Killerbees - Helsingør FT 6 - 4

Skanderborg Killerbees lagde parkétgulv til dagens kamp mod Helsingør FT. Kampen var præget af hurtige omstillinger, hvor Skanderborg var skarpest. Helsingør var midt i kampen bagud 4-1, men kæmpede sig tilbage, og forsøgte at presse Skanderborg i kampens slutning, men resultatet blev desværre et skuffende 6-4 nederlag.

Håb om revanche

Første ligakamp i denne sæson var i september mod Skanderborg i Helsingør Hallen. Det blev et tæt, men også målfattigt opgør, som endte 1-3. Helsingør skulle derfor ud og revanchere sig fra forrige møde.
Denne lørdag stod samtidig for at være fjerde bustur til Jylland indenfor sæsonens første to måneder, og man kan derfor se frem til kun at skulle krydse Storebælt én gang mere i sæsonens grundspil, da Brønderslev skal besøges til februar.
Det var en stor trup som var klar til dagens tur, og der var en god stemning i bussen, trods det kedelige vejr udenfor.

Målfattig 1. periode

Første periode viste målmændene deres klasse, og de to hold så hinanden an og kun en enkelt gang blev målstregen passeret.
Målet kom kort efter at Helsingør havde været i powerplay, hvor det var tæt på scoring flere gange, men i stedet var det Skanderborg som var kyniske kort efter udvisningens udløb, og stillingen var derved 1-0 efter de første 20 minutters spil.
Resten af perioden var Helsingørspillerne meget konfuse af at være kommet bag ud, efter en god periode med mange chancer.


Mål på stribe i 2. periode

Helsingør startede anden periode i undertal, hvor Niklas Wensmark var blevet udvist kort før pausen. Helsingør afviste Skanderborgs powerplay langt hen af vejen, men desværre måtte indkassere endnu en scoring med lidt over et minuts spil af anden periode.
Herefter gik der et par minutter hvor spillet var åbent, før Helsingør endnu kom i undertal, denne gang var det Michael Kock der blev sendt to minutter til afkøling. Igen udnyttede Skanderborg sit overtal, og stillingen var derved 3-0 kort før 28 minutters mærket.
Endelig kom der hul på bylden, 3-1 blev det på tavlen efter flere store chancer i Skanderborgs ende. Andreas Krogh spillede bolden i retning af toppen af slottet, Jonas Hviid fik plads og kunne sende en hurtig afslutning af sted. Man fik dermed troen på at kunne komme tilbage i kampen, som dog blev vendt hurtigt til Skanderborg-scoring til 4-1 blot 40 sekunder senere.
Helsingør blev nødt til at presse på for at komme tilbage i kampen, og igen var det Jonas Hviid som fik passeret Skanderborg-keeperen, næsten på samme opskrift som første scoring, og med samme oplægger, Andreas Krogh.
Herefter var der to situationer der særligt stak ud, først en scoring i Skanderborgs ende, som blev underkendt da Helsingør brugte høj stav for at få bolden i kassen. Kort efter var det i Helsingørs ende, hvor Skanderborg sendte en afslutning af sted, som i de flestes øjne lignede at den ramte den bageste stolpe i målet, hvorefter den kom tilbage ud af målet. Dommerne så i midlertid ikke at bolden muligvis havde passeret målstregen, og spillet fortsatte.
Presset for at få endnu en scoring blev holdt mod Skanderborgs mål, men de resterende otte minutter af anden periode forblev målløse, og derved en pausestilling på 4-2 før de afgørende 20 minutter.


Gjorde livet surt for Helsingør

Troen på at kunne vende kampen var stadig i Helsingør da man gik ind til de sidste tyve minutter, men man fik en stor kold klud i ansigtet, da Skanderborg blot skulle bruge 47 sekunder af tredje periode for at udbygge deres føring til 5-2.
Med tre mål nede, skulle der ske noget, for at kunne komme tilbage i kampen, og der blev trykket på, for at få endnu en scoring. Skanderborg blev ramt af en udvisning, som Helsingør ikke formåede at udnytte.
Helsingør brugte i stedet cirka et halvt minut, før at chancerne blev omsat til mål. Jens Stigaard forsøgte med et skud udefra, som lidt heldigt opsnappede den løse bold og fik sendt den mod mål igen, hvor den blev rettet af på vejen af en forsvarsspiller, men endte til sidst i netmaskerne.
To minutter senere blev Skanderborg igen ramt af en udvisning, og det var derfor en gylden mulighed for at reducere yderligere, men overtallet blev ikke udnyttet.
Minuttet efter udløbet af Skanderborgs udvisning fik Skanderborg tilkæmpet sig et straffeslag, som Skanderborgs landsholdsaktuelle Brian Nielsen skulle tage sig af, og det var jublende Skanderborgspillere der kunne se en straffeslagsscoring med et køligt træk ud til højre og et vip med baghånden fik sendt bolden i mål - 6-3.
Helsingørtræner Jesper Frank tog herefter time out, hvor der skulle justeres lidt i opstillingen, før der skulle tages hul på de sidste ti minutter af kampen, og bagud med 3 mål.
Der skulle kun bruges cirka 40 sekunder, før Helsingør fik en længe ventet scoring ind, denne gang var det Andreas Krogh som målscorer, som resolut fik sendt bolden mod mål efter et direkte opspil af Frederik Olsen igennem banens midte - 6-4.
De sidste ti minutter af kampen var hårdt spillet, og Skanderborg gjorde alt for at holde Helsingør fra fadet. Begge mandskaber brugte kampen i gennem mange kræfter på at råbe af dommerne, som havde en svær opgave, i en kamp med mange nærkampe og utilfredse spillere som følte sig bortdømt.
Skanderborg blev igen ramt af en udvisning, med cirka ni minutter tilbage af kampen. Dette overtal formåede Helsingør ikke at udnytte, i stedet var det Helsingørs Andreas Kroghs tur til at blive sendt til afkøling med en to minutters udvisning med 30 sekunder tilbage af Helsingørs powerplay. Hermed var der 30 sekunder i 4-mod-4 spil, og derefter var det Skanderborg i overtal i halvandet minut.
Skanderborg kørte et roligt powerplay, da intet skulle satses, og ved udvisningens udløb var der 5 ½ minut tilbage af kampen.
Helsingør trykkede på, for at få reduceret yderligere, men det lykkedes ikke, selv om der i de døende minutter også blev forsøgt med trække Helsingørkeeper Michael Ejlerskov, for at presse yderligere på, i spil 6-mod-5.

Kampen endte 6-4 til stor skuffelse for Helsingør som efter endnu en Jyllandstur måtte drage hjem mod Sjælland uden point.
Helsingør spiller næste kamp lørdag d. 29. oktober, hvor Helsingør tager en tur til Valby, hvor Helsingør skal tage revanche for et tungt pokalnederlag fra forrige måned mod Copenhagen FC.


Referat af Jens Stigaard


Point fra Helsingørspillere i denne kamp
Krogh 1+2
Hviid 2+0
Stigaard 1+0
Olsen 0+1

Se stillingen i elitedivisionen netop nu.

Elitedivision: Marginalt nederlag til HFT1 i Sunds

17. okt. 2016, kl. 17.30


Sunds Seahawks - Helsingør FT
6 - 5 (1-0, 2-3, 3-2)
Unihoc Ligaen 15. oktober 2016

Helsingør tabte lørdag eftermiddag efter et tæt opgør med Sunds Seahawks som endte 6-5, og Helsingør måtte derfor vende hjem mod Sjælland uden point. Sløset opdækning i "slottet" foran eget mål, samt uengageret returnløb banede vejen for Sunds sejr på en dag, hvor Helsingør ellers rejste sig efter at have været bagud, derefter foran, og til sidst bagud igen. Helsingørs Frederik Olsen var sprudlende og var indblandet i samtlige Helsingørmål og lavede 3 mål og 2 assists.

Helsingør var for tredje gang på godt en måned i Jylland, denne gang var det "en kort tur" idet dagens modstander var Sunds, ikke langt fra Herning.
Meget af opvarmningen gik med at tilpasse sig at skulle spille i Sunds hallen, men det var et tændt Helsingørmandskab der stillede til start.
Helsingør skulle løfte sig ovenpå et tungt nederlag til Benløse sidste uge, hvor nederlaget lød på hele 13-0, og man kunne måske derfor håbe, at Sunds gik ind til kampen med en formodning om at det skulle blive en walkover, da Sunds har haft en solid start på sæsonen, med sejre over bl.a. Copenhagen, som Helsingør også have et stort nederlag til for kort tid siden.

Første periode blev brugt af hvert hold på at se hinanden lidt an, og periodens eneste mål tilfaldt Sunds, som med en aflevering ind i toppen af slottet, og derefter en hurtig afslutning fik nettet til at blafre.
Periodepausen blev brugt på at få justeret småting, og få talt om, at vi var godt med i kampen, selv om vi ikke havde fået hul på bylden, og tavlen var derved 1-0 til anden periodes start.

Sunds kom på 2-0 kort inde i anden periode, og herefter skulle over halvdelen af perioden spilles, før der igen kom en scoring. Sundsspiller Anders Holm kom til afkøling ved en 2 minutters udvisning, og i powerplay skulle cirka et halvt minut, og så var der reduceret - 2-1. Scoring blev sat ind af Michael Kock, som Frederik Olsen på fornem vis fik tilspillet via en tværpasning igennem Sunds defensiven, og det var derfor mere eller mindre et spørgsmål om at ramme målet, for at bolden kom i mål.
Med fire minutter resterende af anden periode kom udligningen. Nicolai Bech fremspillede Frederik Olsen, som med en hurtig afslutning kunne gøre det til 2-2, og herefter gik det stærkt.
Minuttet efter var det igen Frederik Olsen som kom på tavlen til 2-3, denne gang uassisteret, og med cirka et minut resterende af perioden, udlignede til 3-3, før periodefløjtet lød.

Kampen var dermed helt lige før tredje periode, og det var derfor et Helsingørmandskab med gejst, der gik ind til de sidste 20 minutter spil. Det var Helsingør der fik første stik i tredje periode, og bragte sig på 3-4 igen Frederik Olsen som var skarp, og igen med Nicolai Bech i oplæggerens rolle.
I minutterne efter pressede Sunds på, og på Helsingørbænken blev der talt om at man skulle holde hovedet koldt og ikke lave dumme fejl. Dette blev desværre ikke tilfældet, og Sunds fik hurtigt tippet kampen ved to hurtige scoringer i tiderne 5.07 og 5.27 i tredje periode, og dermed stillingen 5-4. Nu var det så Helsingørs tur til at presse på, og det blev til et par store chancer, og et annulleret mål, før Sunds kunne gøre det onde, nemlig score til 6-4, på en kontra hvor Helsingørforsvaret ikke fik lukket ned for tværpasningen hen over midten.
En stor mavepuster, som man dog hurtigt kom sig over, da Kristoffer Mortensen bragte Helsingør lidt tilbage i kampen, blot 10 sekunder efter, da han på en løs bold fik slået bolden i retning af mål, og med lidt held passeret Sunds keeperen.
Herefter var det en periode, hvor der blev givet alt og chancerne bød sig, men resultatet var målløst. I stedet blev Helsingør ramt af to minutters udvisning med knapt 10 minutter tilbage af kampen. Sunds fik dog heldigvis ikke udnyttet overtallet, og udvisningen udløb, og herefter gik der cirka to minutter før Helsingør igen blev ramt af en to minutters udvisning. Man sad derfor på bænken og bed negle i nervøsitet over, at Sunds skulle bringe sig yderligere foran.
Helsingør overlevede undertallet, og herefter var der cirka fire minutter tilbage af tredje periode, til at forsøge at bringe balance i regnskabet med en scoring til 6-6. Også selv om målmanden blev trukket, og det blev forsøgt med 6-mod-5 spil lykkedes det ikke at få scoret, og resultatet blev dermed 6-5.

Skuffelsen var derfor stor for Helsingørspillerne, som kunne drage hjem uden point, på trods af en god indsats, hvor det er marginaler der gør at Sunds løb med sejren.
Man of the Match for Helsingør var mere eller mindre selvskrevet, idet Frederik Olsen gik forrest på dagen, både som målscorer og som assistmager.

Helsingør ser frem mod endnu en Jyllandstur næste weekend, lørdag den 22. oktober, hvor Helsingør gæster Skanderborg, hvor sæsonpremiere-nederlaget skal revancheres.

- Jens Stigaard

Elitedivision: Bøllebank til Helsingør FT 0-13

6. okt. 2016, kl. 23.48

Helsingør FT - Benløse FC
0-13 (0-6, 0-2, 0-5)

Unihoc Floorball Ligaen 6. oktober 2016
Helsingør-hallenTorsdag aften lagde Helsingørhallen gulv til opgøret mellem Helsingør FT og sidste års sølvvindere fra Benløse FC, og det skulle hurtigt vise sig at blive en svær kamp at være med i for hjemmeholdet. Slutresultatet lød på hele 0-13. Helsingørtruppen er stadig ramt af et par skader og mod en rutineret, men dog stadig ung modstander, så fik Helsingør sit at se til.Første periode var der Benløse på det hele, og 8:20 inde i perioden var der allerede scoret 3 gange. Benløse var farlige i "slottet" lige foran mål, hvor det lykkedes med hurtigt pasningsspil langs kanterne, og kvikke pasninger ind i toppen af slottet. Det blev omsat til mål flere gange, hvor Helsingør-forsvaret ikke fik afværget angrebene. Herefter skulle der gå 6 minutter med chancer i begge efter før det igen haglede ind med mål, stadig "i den forkerte ende", og måltavlen stod dermed 0-6 ved pausen efter første periodes 20 minutter. I slutningen af perioden fik Benløse udvist en spiller i to minutters og det gav Helsingør en lille åbning for at kunne få en fod ind i kampen igen. Det blev dog ikke omsat. I omklædningsrummet blev der først og fremmest talt med store bogstaver. Der var en masse justeringer, der skulle tales om, og powerplayet skulle der også gøres et forsøg på at få mere effektivitet.


Anden periode var langt mere jævnbyrdig, primært fordi Benløse var gået et niveau ned i tempo. I de første ni minutter af anden periode var stillingen stadig 0-6, men efter blev det 0-7, og ved 18 minutters spil i 2. periode blev det 0-8. Helsingør havde ellers et par udmærkede forsøg på mål, men uden held.
Helsingør rullede på 2 backpar, samt 3 angrebskæder, og Benløse havde 3 fulde kæder, hvoraf de 2 første primært blev brugt, og den tredje kom i spil når der skulle aflastes.Tredje periode blev åbnet med udvisninger på stribe til Benløse. Tre af slagsen, inden for periodens første 5 minutter. Helsingør formåede ikke at udnytte overtalsspillet, og Benløse tilkæmpede sig et straffeslag kort før deres sidste udvisning udløb som den nye Benløse-spiller Joel Berg omsatte til mål.
Spillet i tredje periode blev mere frit og åbent, da kampen reelt var afgjort. Dette ændrede dog ikke på Benløses dominans, som endte med yderligere fire scoringer, og dermed slutresultat 0-13.Det har været en hård periode for Helsingørs ligahold, som sidste uge havde en kamp i Frederikshavn som endte med et stort nederlag. To kampe med store nederlag - ikke just en stime som man ønsker skal fortsætte. Helsingør skal lære at komme godt fra start. Senest er holdet løbet over ende fra starten og så er det svært eller umuligt at komme tilbage på måltavlen. Tavlen skal viskes ren, og der skal ses fremad. Næste udfordring for Helsingør er Sunds Seahawks. Kampen spilles i Sundshallen lørdag den 15. oktober kl. 15.00.
Weekenden efter er der endnu en udekamp på programmet, hvor Helsingør FT har en revanche til gode fra 1-3 sæsonpremiere-nederlaget til Skanderborg Killerbees.

Referent Jens Stiggard


Elitedivision: Tungt nederlag til Helsingør FT

4. okt. 2016, kl. 21.05

Frederikshavn Blackhawks - Helsingør Floorball Team Floorball - Unihoc Ligaen 11-3 (5-1, 1-1, 5-1)Tungt nederlag til floorball

Frederikshavn var en for stor mundfuld for Helsingør FT som aldrig rigtig fik en fod indenfor i kampen, og endte med et tungt nederlag på 11-3. Helsingør-mandskabet var uden flere profiler blandt andre keeper Michael Ejlerskov, som er ude med skulderskade, og derudover fravær af Frederik Olsen og Niklas Wensmark.


Frederikshavnerne var hurtige i alle facetter af spillet og var utrolig skarpe tæt på mål, og de havde også heldet med sig, når de trykkede af fra distancen. Helsingør manglede flow og skarphed, og det var kun i kampens anden periode, at Helsingør var på lige fod med Frederikshavnerne.

Anden lørdag i rap var Helsingør over sundet og denne gang var destinationen Frederikshavn. Det var tydeligt at se, at busturen sad i benene i kampens indledning, hvor Frederikshavnerne trykkede på, og hurtigt scorede et par kasser, og ved tiden 11:47 stod den allerede 4-0. Der skulle et powerplay til før at udeholdet kom på tavlen, og det var Michael Kock der endte som målscorer på et flot oplæg af Nicolai Bech. Netop disse to spillere var dem, der gik forrest på denne dag. Der var på dette tidspunkt spillet knapt 15 minutter af første periode, og to minutter efter fik Frederikshavn igen scoret, og pausestillingen efter de første 20 minutter var derved 5-1.

Anden periode var langt mere jævnbyrdig end første, og perioden endte 1-1, samlet stilling 6-2. Helsingørs ene scoring var kreeret af de samme to som i første periodes powerplay, Kock-Bech duoen. Havde man fået reduceret yderligere var kampen nok været tæt i sidste periode, men i stedet var det Frederikshavn, der i starten af tredje periode kunne lukke kampen med en 7-2 scoring, og derefter let køre sejren i hus, med lette scoringer mod kampens slutning før Helsingør til allersidst fik reduceret kosmetisk til resultatet 11-3. Målet blev scoret af farlige Andreas Krogh. Helsingør-mandskabet var altså taget forgæves til Nordjylland, uden at få nogen point på kontoen denne gang, og Frederikshavn havde nok fået tanket en del selvtillid blandt deres unge drenge som gjorde en god figur på dagen.

Helsingørs Man of the Match var let at finde i truppen, det stod mellem Michael Kock og Nicolai Bech som gjorde en god indsats trods svære betingelser og det var Nicolai Bech som coach Frank valgte som den som stak højest.

Helsingør møder sølvvinderne fra Benløse som gæster Helsingør-hallen torsdag den 6. oktober kl. 20.00, til et brag af en kamp med garanti for mange mål og god underholdning.

Se stillingen i Unihoc-ligaen netop nu.Referat af Jens Grønhøj StigaardHFT slået ud af pokalturnering med 12-3 til Copenhagen FC

1. okt. 2016, kl. 12.07


Tirsdag aften var Helsingørmandskabet en tur i Valby for at forsøge at byde Copenhagen FC op til dans.
Dette gik desværre ikke helt som håbet, og kampen endte med et knusende nederlag på 12-3.
Copenhagen fortsætter dermed i pokalturneringen, mens Helsingør nu kan koncentrere sig om ligakampene.Der skulle kun gå 2 minutter og 54 sekunder af første periode før københavnerne havde scoret første mål. Usikkerhed på bolden af Helsingørspillerne gjorde det let for den rutinerede Jesper Schow at få vendt en løs bold og udplacere tidligere Copenhagen keeper Michael Ejlerskov til kampens første scoring.
Derefter gik der et enkelt minut, før der igen skete noget, denne gange var det en to minutters udvisning til hjemmeholdet, og Helsingør havde derfor en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet. Et sløset powerplay kom ikke frem til de store chancer, på en aften hvor der generelt ikke var meget der lykkedes for Helsingørdrengene.
Copenhagen kom både på 2-0, 3-0 og 4-0 i første periode, før Helsingør vågnede op, og endelig fik scoret. Scoringen kom på en halv chance, som svenske Niklas Wensmark med ryggen til mål fik sendt et trækskud mod mål, hvor keeperen ikke nåede at reagere.
Copenhagen var skarpe på omstillinger og på tværpasninger ind i gennem Helsingørs zone. Effektive og kyniske var københavnerne denne aften, og Ejlerskov i kassen fik ikke meget hjælp af sine markspillere der var på banen.Anden periode var en fortsættelse af første. Hver gang Helsingør var på bolden var det usikkerhed der prægede spillet, og når Copenhagen kom på bolden, så var det hurtigt den anden vej, og de fleste gange, kom de frem til en stor chance på under 10 sekunder.
Tavlen gik fra 4-1 til 8-1 i anden periode, og kampen var allerede afgjort før pausefløjtet før anden periodes udløb lød. To af Copenhagens scoringer blev lavet i 5 mod 4 spil, hvor en Helsingørspiller sad på udvisningsbænken. På trods af træner Jesper Franks opsang før kampen om, at udvisninger absolut ikke måtte tages.
I anden periode nåede Helsingør også at have et powerplay. Denne overtalsperiode blev heller ikke udnyttet, til stor frustration for Helsingørtruppen.Tredje periode skulle bruges på at rette op på mange af de detaljer som var med til at gøre at Copenhagen kom let til chancer, og først og fremmest skulle vi lukke ned for tværpas, og sørge for ikke at få udvisninger.
Dette stoppede dog ikke Copenhagen spillerne, der kun skulle bruge 26 sekunder af perioden på igen at bringe sig på tavlen - 9-1 - og de tromlede bare videre.
Helsingørs Jens Stigaard fik pyntet lidt på tavlen med en scoring til 9-2 med en flot assist fra Niklas Wensmark. Herefter bragte Copenhagen sig hurtigt på 10-2 og 11-2. Herefter var det store frustrationer der hang over hovedet på Helsingørdrengene, som udløste 2 stk. to minutters udvisninger med kort mellemrum, hvoraf den sidste blev udnyttet af Copenhagen til stillingen 12-2.
Med 26 sekunders spil tilbage på klokken fik Helsingør igen en kosmetisk reducering, denne gang var det Helsingørs hurtige forward Nicolai Bech som fik sendt et trækskud afsted fra kanten, som sad ude for rækkevidde for Copenhagen keeperen. Der skulle have været mange flere af denne slags aktioner fra Helsingørspillerne, før kampen på nogen måde havde kunne blive spændende.

Helsingør kunne dermed tage skuffede hjem fra Gl. Valbyhal, og prøve at tage de ting med som der absolut skal arbejdes på, og ellers få visket tavlen ren.


Næste kamp for Helsingør FTs ligaherrer er lørdag d. 1. oktober i Frederikshavn, hvor Helsingør FT møder Frederikshavn Blackhawks.


MOM blev Emil Spanggaard som havde flere gode aktioner, primært defensivt, på en dag hvor ellers de fleste ting glippede for kollektivet.

Referat:Jens StigaardKampreferat: AAB - Helsingør FT1 - elitedivisionen - Unihocligaen

25. sep. 2016, kl. 22.14


Man of the Match: Jens Stigaard i aktion

Helsingør FT sejrer 5-1 i ligakamp i Ålborg
Lørdag gik turen til Aalborg for at revanchere sidste weekends skuffende nederlag til dræberbierne fra Skanderborg. Afgang fra Helsingør kl. 07.00. De resterende spillere blev samlet op i langs den københavnske motorvej, og derefter var kursen sat mod Nordjylland.

Efter en lang men ganske fin bustur var ankomst i Aalborg cirka kl. 13, og derefter var det tid til at få strukket benene, og fået indstillet sig på dagens opgør.

Trægulvet i Aalborg, eller skøjtebanen som nogen ville kalde det, viste sig at være ganske hurtigt at spille på, og der skulle derfor en del tilpasning til, for at det ikke skabte problemer for Helsingørspillerne med at holde kontrol over bolden.

Til kampen var der mødt cirka 50 tilskuere frem på den ene række af bænke der nu findes i hallen, og generelt var det råb fra spillerne der fyldte hallen.

Første periode blev lagt ud med et remis, selv om perioden var præget af mange chancer af flere omgange i begge ender, dog var der en overvægt af chancer for Helsingørmandskabet, og det var med en god fornemmelse at truppen gik til pause, hvor planen var at fortsætte kampen som første periode havde forløbet.


Situationen var også, at Helsingør var i powerplay i slutningen af første periode, og i starten af anden periode. En AaB spiller greb om bolden mens den var på vej ud over banden, og dommerne vurderede at bolden ikke var ude af spil da spilleren tog bolden med hånden.
Derfor blev spilleren takseret til 2 minutters udvisning, men da det i periodepausen blev opdaget, at spilleren ikke var noteret på protokollen, blev dommen lavet om til en matchstraf 1, og AaB kom derfor i undertal 5 minutter. Dette udnyttede Helsingør efter flere gode forsøg mod mål i starten af anden periode. Michael Kock vendte bolden hurtigt bag mål, og lagde en sukkerbold ind i slottet, hvor Jens Stigaard stod umarkeret, og fik passeret AaB keeperen, som ellers havde taget godt fra i powerplayet.

I anden periode blev der yderligere "åbnet op for posen". Efter 7 minutter spil i anden periode blev det 0-2, Jens Stigaard var igen målscorer, der afsluttede udefra efter en erobret bold midt på banen.


Fire minutter var det AaB der reduceret til 1-2, på en resolut tværpasning fra AaBs højre til venstre side, og en førstegangsafslutning passerede flere spillere samt en hjælpeløs Michael Ejlerskov i Helsingør-målet. Herefter kunne man frygte at AaB kom igen, men dette udeblev, og i stedet blev det Helsingørs rutinerede herre, Andreas Krogh, som med lidt held fik bolden i kassen ved tiden 17.03 på en løs bold som blev slået ind med baghånden. AaB pressede på af flere omgange, og var tæt på at få reduceret, men Helsingør-defensiven og Ejlerskov i kassen var sikker på dagen, og Helsingør gik derfor tilfredse til pause 1-3.

1-3 er dog ikke en stor føring, og ét enkelt mål til AaB kunne have åbnet kampen igen. Heldigvis udeblev dette, og i stedet var det Helsingørs angriber, William Tækker der med et hurtigt aftræk efter en kontra kunne få målnettet til at blafre, og derved stillingen 1-4, otte minutter inde i 3. periode. Kampen var dermed mere eller mindre lukket, dog fik AaB en lille mulighed for at komme tilbage i kampen, da Helsingørs Jonas Hviid blev udvist 2 minutter for fastholdning. AaB overtallet blev dog afvist af Helsingør, og i stedet var det Helsingørs unge angriber Kristoffer Mortensen som kunne gøre det til 1-5 på fornemt forarbejde af Frederik Olsen som leverede assisten fra højre hjørne i AaBs ende. Kampen havde dermed mere eller mindre fundet sin vinder, og de sidste minutter fastholdt AaB presset, men uden at flere mål blev scoret.

Helsingørtruppen kunne derfor juble med stor glæde da sluthornet lød, og hjemturen mod Djævleøen blev lidt mere behagelig end hvad der ellers kunne have ventet, hvis det i stedet var et nederlag der havde været indkasseret.

MOM i Helsingørtruppen blev Jens Stigaard, som på dagen stod for 2 mål og 1 assist. Flere spillere kandiderede til titlen, da truppen gjorde det rigtig godt generelt, både offensivt og defensivt.

Næste kamp for Helsingør er tirsdag d. 27. september, hvor Copenhagen venter tirsdag aften i et pokalbrag i Valby, en rigtig svær kamp at se frem til, men selvfølgelig med mere selvsikkerhed end før, da første ligasejr nu er i hus.

Næste ligakamp for Helsingør er lørdag d. 1. oktober, hvor Helsingør igen drager til Jylland, denne gang til Frederikshavn, for at møde den unge trup fra Frederikshavn Blackhawks, som er blevet krydret med bl.a. den faste landsholdsprofil Niklas Juul Jensen samt andre profiler.


60Plus MotionsFloorball: 12 uger forløb startede med svedig yoyo-test!

23. sep. 2016, kl. 12.37

Så kom dagen, hvor 14 friske gutter i 'Projekt 60+' skulle testes for første gang for at kunne fastlås deres fysisk udgangspunkt. Vi var vist alle lidt spændte på hvad der skulle ske. Tanja fra Københavns Universitet fik dog hurtigt fjernet nervøsiteten og efter en kort instruktion blev alle udstyret med pulsmålere og var klar til opgaven.


Ikke mindst YoYo-testen skulle vise sig at være en hård omgang. For hver runde blev ansigtskuløren en smule mørkere og vejrtrækningen mere og mere anstrengt, idet der gradvist blev kortere og kore. Og imens steg temperaturen adskillige grader i den lille gymnastiksal på Løvdalsvej. Men alle gav sig fuldt ud og holdt ud så længe som muligt. Stemningen var rigtig god og der faldt mange opmuntrende ord og sjove bemærkninger undervejs.


Resultaterne må vi vente med at få til efter vi er blevet testet igen i slutningen af projektforløbet. Og så skal det blive spændende og se, hvor meget 12 ugers intensiv floorballtræning har givet pote, og om den enkelte undervejs har forbedret sin kondition, muskelstyrke og udholdenhed. Vi glæder os til at se udbyttet. Inden da skal vi på banen og spille en masse floorball. Næste gang er torsdag den 22. september 2016.

Har du mod på at prøve kræfter med floorballsporten, så hør mere om mulighederne hos Chris Donkin.

Se fotos fra 60Plus projektet her! Besøg holdets webside.Se fotos fra 60Plus projektet her! Besøg holdets webside.
Kampreferat: HFT1-Skanderborg 1-3

19. sep. 2016, kl. 23.42

Lørdag den 17. september 2016

Allerede i første runde af sæsonen mødtes de to nyoprykkerne til ligaen, og det skulle vise sig at blive en tæt affære med en masse chancer i begge ender, men få mål. Helsingørtruppen var på dagen talstærke i forhold til modstanderen Skanderborg, som blot stillede med 11 markspillere plus to målmand på holdkortet.

Holdkortet for Helsingør var en pose blandede bolsjer med en del ældre og rutinerede kræfter, men også en gruppe unge spillere, som skal udvikle sig meget i den kommende sæson. Til kampen var der mødt cirka 70-80 tilskuere op til dagens kamp, og der var generelt en god stemning i hallen.

Gameplanen var for hjemmeholdet at holde boldtempoet højt gennem hele kampen, og forhåbentlig kunne udnytte mod slutningen af kampen, at Skanderborg var en begrænset trup på dagen.

En af nøglerne til succes i kampen var "specialteams", hvor det var målet at være skarpe i powerplay, og stå stenhårdt i boxplay.

Første periode startede med godt tempo, en masse nærkampe, og de to hold fik set hinanden godt an. Perioden var præget af mange halve og løse chancer, hvoraf de fleste blot manglede det sidste, for at blive omsat til mål.

Helsingør blev ramt af en udvisning i midten af første periode, grundet for mange spillere på banen, bestemt ikke en god udvisning at få i mod sig i sæsonpremieren. Skanderborgs powerplay flød ganske godt, og kom frem til en enkelt eller to afslutninger, som dog blev afvist i målet af keeper Ejlerskov, der i perioder af kampen ikke havde meget at se til, men blev svigtet af forsvaret i andre situationer.

Powerplayet løb ud, og 5-mod-5 spillet fortsatte i højt gear. Der blev givet og taget i begge ender, og efter en periode med målchancer mod Skanderborgs mål var det alligevel Skanderborg, der kom først på måltavlen til 0-1.

Skanderborgs landsholdsprofil, Brian Wulle Nielsen drev bolden op langs kanten, og kunne med en baghåndsaflevering mod mål finde rutinerede Christian Bendtsen som havde fundet sig til rette foran mål, og med lidt held få sneget bolden over målstregen efter lidt tumult tæt under mål.

Helsingør fortsatte med at presse på, men Skanderborgs unge keeper fik afværget de forsøg, der kom mod mål, og måltavlen sagde derved 0-1 efter 1. periode.

Tredje periode fortsatte i samme facon som 1. periode havde sluttet - Skanderborg var tålmodige, når de var på bolden, og var gode til at komme frem til chancer, bl.a. langs kanten, hvor de rutinerede Skanderborg-spillere var gode til at holde på bolden.

Af flere omgange blev Skanderborg-målet bombarderet med skud, men gang på gang var det ikke målgivende, og frustrationen blev større og større for Helsingør-spillerne. 0-2 blev det, da Wulle endnu engang satte fart, og fik lagt afleveringen på det helt rigtige tidspunkt, og en hurtig afslutning fra Skanderborgs Philip Olsen efterlod Ejlerskov chanceløs i kassen for Helsingør.


Der var på dette tidspunkt spillet cirka 5 minutter af 2. periode, og der skulle der gå 5 minutter yderligere, før Helsingør kunne sætte det første mål i sæsonen i ligaen. Målet kom efter et indslag i Skanderborgs ende, et par hurtige pasninger, og derefter kunne Helsingørs svenske profil Niklas Wensmark spille Frederik Olsen fri til et førstegangsskud fra kanten som blev omsat til mål, desværre kampens eneste for Helsingør.


Kampens resultat var dermed 1-2, og altså helt åben. Kampen bølgede frem og tilbage, og pausestillingen før 3. periode forblev 1-2. Netop da hornet lød til pause, blev der dømt en 2 minutters udvisning for liggende spil i mod en Skanderborg, som betød, at Skanderborg startede 3. periode i undertal.

Helsingør kunne ikke udnytte overtalssituationen i starten af tredje periode, og derved var det igen 5 mod 5 spil der stod på menuen. Med cirka 10 minutter spillet af tredje periode blev Skanderborg igen ramt af en udvisning, denne gang for hårdt spil. Hjemmeholdet fik herved igen en gylden mulighed for at udnytte en overtalsperiode på 2 minutter, men igen blev udligningen afvist - stadig 1-2 på tavlen.

Cirka et minuts spil efter at udvisningen udløb, var det Skanderborg, der igen fik målnettet til at blafre. Et indslag helt nede i Skanderborgs eget højre hjørne der blev sløset med, blev omsat til en direkte kontra mod mål, som endte med en kølig afslutning af Mathias Christoffersen som passerer Michael Ejlerskov i målet.

De sidste fire minutter af kampen var det altså Skanderborgs opgave at holde Helsingør fra mål, og det lykkedes Skanderborgs rutinerede kræfter ganske godt med, og Helsingør kommer kun til ganske få chancer i kampens sidste del.

Med 29 sekunder tilbage af kampen bliver Helsingør ramt af 2 minutters udvisning, som dog ikke ændrede meget på kampen, og den resterende tid rendte ud, mens Helsingør forsøgte at presse på.

Der vil blive set tilbage på denne kamp som et irriterende nederlag for Helsingør-mandskabet, der ikke får omsat chancer til mål, og Skanderborg på den anden side, der kendte sin besøgstid, og spillede på de tangenter de kunne.

Dagens MOM for Helsingør

I Helsingørtruppen blev Frederik Olsen naturligt valgt som "Man of the Match" med holdets eneste mål på dagen og flere gode aktioner både offensivt og defensivt.

For Helsingør-mandskabet, så skal der ses frem mod næste kamp, som er lørdag den 24. september i Aalborg.

Se stillingen i Unihoc-ligaen her.


Se 46 fotos fra kampen her.


Interview: Kom tæt på # 23 Jonas Hviid, back og kaptajn for HFT1

14. sep. 2016, kl. 20.42Tæt på # 23: Jonas Hviid, Back, Kaptajn, Helsingør FT

Oprykning til ligaen, hvad er forventningerne?

Det er klart at det er vanskeligt som oprykker. Vi skal mentalt omstille os til at blive udfordret i en helt anden grad.

Vi har været dominerende og spilstyrende de sidste to sæsoner i 1. division. Men der er god energi i truppen og en tro på projektet.

Der er kommet lidt nye folk til, hvad betyder det?

Vi har heldigvis beholdt stammen fra de sidste år, det betyder meget for energien og selvforståelsen som klub, at det er de samme folk, der har været med til at spille klubben op på det her niveau, der nu også for mulighed for at prøve sig af i ligaen. Dertil er kommet Michael Ejlerskov, Andreas Krogh og Nicolai Hommel. Og så kommer Morten Ketelsen der pt. desværre er langtidsskadet. Det er alle folk med erfaring fra ligaen og som også har været eller er landsholdsaktuelle.

De bidrager til at højne niveauet på træning og stiller krav til at vi alle leverer det yderste hver gang.

Michael bliver utrolig vigtigt, han er særdeles dedikeret til spor- ten og holder et virkeligt højt niveau. Han er typen der kan gøre den afgørende forskel i de tætte kampe, som vi forhåbentligt får mange af. Jeg vil kalde det overordnet den bedste “signing” i Unihoc-ligaen.


Hvem skal vi ellers holde øje?
Det bliver rigtigt spændende at følge vores unge spillere i år. De har alle haft en rigtig god udvikling de seneste par sæsoner under Jesper Franks ledelse. De er blevet en større og større faktor på holdet, og det bliver interessant at se hvordan de vokser med opgaven her i ligaen.


Et bud kampens resultat?
Jeg tror, at vi kriger os frem til en artig overraskelse, HFT sejr på 5-4

Elite: Oprykkerbrag i første spillerunde 17. sep 2016

14. sep. 2016, kl. 20.13


Interview: Nicolai Hammer om U23 landsholdstræning

12. sep. 2016, kl. 21.11

Helsingør FT’s unge talent Nicolai Hammer har succes på banen. Vi bad ham give en status på hans deltagelse i U23 landsholdstræning.

- Den første samling jeg var med til var i maj 2016, vi var 15 markspillere og 2 målmænd, fortæller Nicolai. - Det var en sjov oplevelse med en træningkamp mod A-landsholdet som højdepunkt. Vi tabte 7-3, og gav dem god modstand, oplyser Nicolai og tilføjer - vi var foran 1-0!

- Det er ikke afgjort, hvem der kommer til at spille den første landskamp. Konkurrencen er stor, der er mange store talenter, men jeg gør mit allerbedste, og så må jeg se, hvor langt det bringer mig, fortæller det lokale talent. - Jeg vil i hvert fald kæmpe sten hårdt.

- Vi træner i første omgang hen imod en turnering senere på året i Sverige. Jeg glæder mig og ser frem til at få denne oplevelser med - en oplevelse som jeg kan bringe med hjem og bruge til gavn for Helsingør FT, slutter Nicolai Hammer optimistisk.

Nicolai kan opleves i aktion på lørdag den 17. september 2016 kl. 13:00, hvor der er debut i elitedivisionen, når Skanderborg Killerbees flyver forbi.

Overblik over alle 10 holds træningstider

28. feb. 2017, kl. 22.57

I år tilbyder Helsingør Floorball Team hele 10 hold. Kom ud og få en uforpligtende prøvetræning. Vi ses!

Floorball for børn 5-13 år: Kom ud og prøv gratis!

28. aug. 2016, kl. 18.07


Kalder alle forældre til børn mellem 5-13 år!

Kom ud og lad dine børn prøve verdens sjoveste idrætsgren - ganske gratis og uforpligtende! Det sker i Helsingør Hallen. • 5-9 år tirsdag kl 16:30-17:30

 • 10-13 år tirsdag kl 17:30-19:00 & torsdag kl 16:30-18:00


Gratis prøvetræninger frem til 1. oktober 2016.

Læs mere om os i Helsingør Floorball Team her på sitet eller kontakt en af trænerne for mere informationVi ses :-)


PS: Der er også et hold til dig som forældre - MotionsFloorball er svaret...Opstart af MotionsFloorball til 60plus! Infomøde 6. sep 2016

23. aug. 2016, kl. 10.55

MotionsFloorball til 60plus!

- 12 ugers gratis forløb 15. sep. 2016 – 8. dec. 2016

Kom i form, mand! – alle kan spille MotionsFloorball.
Trænger du til at komme i bedre form? Så har vi et tilbud til dig, som du ikke kan sige nej til – det er sjovt - og ganske gratis! Og så er du med til at støtte forskning i holdspil.

Holdspil, forskning - og sved på panden
Floorball minder om ishockey uden is – det er aktivt og fremfor alt sjovt og medrivende at være en del af. Det er i stigende grad populært og det er nu Sveriges næst største indendørs idræt. Prøv det!

I samarbejde med Københavns Universitet, Center for Holdspil og Sundhed, tilbyder Helsingør Floorball Team et forløb af 12 ugers varighed med MotionsFloorball for mænd i alderen 60plus.

Du får i begyndelsen og i slutningen af forløbet målt din fysiske form - og vi kan nærmest garantere, at du får forbedret din sundhed! Forskning fra Københavns Universitet, Center for Holdspil og Sundhed, har vist at regelmæssig træning med MotionsFloorball kan forbedre bl.a. muskelmasse, kredsløbsfunktion og sænke blodtryk og reducere fedtprocent. Med udgangs-punkt i denne forskning har Center for Holdspil og Sundhed og Floorball Danmark skabt MotionsFloorball, hvor der lægges særlig vægt på action og sved på panden.


Træningen

Der trænes 2 gange om ugen i de 12 uger. Træning foregår

tirsdage kl. 18.00 – 19.30 på Løvdalsskolen i Helsingør og
torsdage kl. 18.00 – 19.00 i Helsingør Hallen

For træningen står Bjarke Winterskov, Birthe Winterskov og Chris Donkin.

Og fik vi nævnt, at det er GRATIS at deltage? Det eneste det kræver er fornuftigt tøj og indendørs træningssko. Giv det en chance og få en sjov og anderledes idrætsoplevelse samtidig med at du gøre noget godt for din sundhed.

Deltagere
Vi har plads til 16 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig. Infomøde 6. september i Helsingør Hallen. Vi begynder træning torsdag den 15. september og slutter torsdag 8. december 2016.

Tilmelding og mere information

Kom til infomødet eller hør mere hos en af vores kontaktpersoner.

Birthe Winterskov; 5230 2190, bwinterskov@yahoo.dk
Chris Donkin; 2140 0355, chris@donkin.dk

Vi glæder os til at se dig! Se denne video og få en god fornemmelse for floorball!


Læs mere
* Helsingør Floorball Team: www.helsingorfloorball.dk
* Center for Holdspil og Sundhed: www.holdspil.ku.dkNyt hold på banen fra tirsdag den 16. aug: U5-U9 mixhold!

10. aug. 2016, kl. 22.39

Interessen for floorball i Danmark er stærkt stigende. DGI og DIF skyder 10 millioner kroner i dansk floorball over 3 år med en målsætning om at 35.000 skal dyrke floorball i 2025.I Helsingør Floorball Team oplever vi helt konkret flere henvendelser om at spille med i foreningen - blandt andre på hold for de helt unge. Vi er derfor meget glade for at kunne meddele at vi lancerer et U5-U9 mixhold med damespiller Annegrete Andreasen som træner. Holdet vil have plads til alle og det er ganske uforpligtende at få en gratis prøvetræning. Vi har stave, bold og kyndig vejledning.Mød op eller kontakt Annegrete for mere information.


Vi ses :-)

FC Helsingborgs Junior-Akademi afviklet med succes!

7. aug. 2016, kl. 21.13

Helsingør Floorball Teams samarbejde med FC Helsingborg udvikler sig løbende. Seneste skridt blev taget fredag, hvor FC Helsingborgs Juniorakademi for første gang blev afviklet i Danmark på initiativ af Helsingør. Konceptet er en 1-dagscamp med inspiration fra de allerbedste indenfor denne del af idrætsverdenen og med 125.000 aktive spillere i Sverige er niveauet tårnhøjt hos dem der spiller i toppen af den svenske elitedivision.

23 juniorer fra 10-13 år, primært fra Helsingør og Hørsholm blev undervist af de to finske verdensstjerner Juha Kivilehto og Jami Manninen, der er nøglespillere på Helsingborgs elitedivisionshold. Helsingørs formand agerede skandinavisk tolk og var efterfølgende meget tilfreds.

- Fantastisk dag for alle deltagere! Vi har trænet afleveringsøvelser, skudøvelser, og der har været små indbyggede konkurrencer. Der har været masser af konkret inspiration og en rigtig god energi i hallen, siger Jan Hammer, formand for Helsingør FT.

Dagen sluttede med en "alle mod trænerne” kamp, hvorefter der var autografskrivning - og nysgerrige spørgsmål om hvornår næste camp bliver afviklet... - Vi evaluerer snarest med FC Helsingborg, men det ser ud lovende ud for at dette initiativ kan blive gentaget som endnu et godt eksempel på hvordan Helsingborgs og Helsingørs idrætsliv kan nyde godt af hinanden, slutter formanden optimistisk.

Arrangementet blev realiseret med sponsorering af 4.500 kr. fra Spar Nord Fonden. Vi takker meget for støtten!

FC Helsingborgs Junior-Akademi: Plan for 5. aug 2016

7. aug. 2016, kl. 21.14

19 juniorer er klar til at møde FC Helsingborgs superfinne Juha Kivilehto fredag den 5. august 2016!

Helsingør Floorball Team og Rungsted-Hørsholm FK er sammen om at afholde dette unikke initiativ, der skal motivere foreningernes juniorer gennem det stadigt stærkere samarbejde over Øresund.

Planen er som følger:

Mødetid 9:30/9:45 - omklædning

Introduktion

kl.10.00 - 11.15: Fokus på pasninger

kl.11.30 - 12.30: Kamptræning

kl.13.15 - 14.15: Fokus på skud

kl.14.30 - 15.45: Matchkamptræning

Afrunding

Kom til generalforsamling tirsdag den 21. juni kl. 18:45

6. jun. 2016, kl. 20.38

Vi holder generalforsamling i Helsingør FT tirsdag den 21. juni 2016 fra 18.45 til ca. 20.00 i Cafeteriet i Helsingørhallen.

Dagsorden for den ordinære generalforsamling omfatter følgende punkter:

1) Valg af dirigent og referent

2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år

3) Forelæggelse af revideret årsrapport for det forløbne år til godkendelse

4) Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år, samt fastsættelse af kontingent til godkendelse

5) Behandling af indkomne forslag

6) Valg af bestyrelsesmedlemmer:

Valg af formand (Jan Hammer modtager genvalg)

Valg af kasserer (Birthe Winterskov modtager genvalg)

Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer (Tobias Jørgensen fratræder - Søren Precht-Sparre stiller op)

Valg af to suppleanter

7) Valg af revisor og revisorsuppleant

8) Eventuelt

Video: MotionsFloorball for +60 årige!

2. jun. 2016, kl. 22.53

Floorball Danmark og DGI arbejder for at få flere målgrupper på banen. En af dem er medborgere over 60 år.

I den forbindelse er denne video netop blevet udgivet. Spil MotionsFloorball i Helsingør Floorball Team hver fredag fra august til maj.

Vi ses på banen!

Unikt tilbud: Heldagstræning med svenske stjerner fra FC Helsingborg 5. aug 2016 i Hørsholm!

2. jul. 2016, kl. 19.09

Bliv en del af FC Helsingborgs Junior-Akademi og træn med verdensklassespillere fredag 5. august 2016 i Hørsholmhallen!

FC Helsingborg stiller op med nogle af Sveriges bedste spillere, når Helsingør FT og Rungsted-Hørsholm FK som noget nyt inviterer til FC Helsinborgs Junior-Akademi for U11-U13 (årgang 2003-2006). Du vil blandt andet kunne møde finske Juha Kivilehto.

Træn med de bedste, lær tips og tricks og bliv motiveret til at blive stjernegod til floorball. Junior-Akademiet afvikles i Hørsholmhallen fredag den 5. august 2016 kl. 10:00-16:30.


Der er kun 30 ledige pladser. De udbydes først til spillere i de to værtsklubber, så tilmeld dig nu og senest 31. maj 2016. Derefter åbnes der for tilmelding fra øvrige foreninger.

Tilmelding her!
Pris for træning og særlig Nike Floorball t-shirt: 395 kr. Tilmelding og betaling sker her via Nemtilmeld

Del gerne dette tilbud med relevante kandidater i dit netværk.
Her er invitationen som PDF. Kan brugs som plakat :-)

Vi ses til en unik begivenhed!

Med venlig hilsen

Jan Hammer Stephan Grey
Helsingør FT Rungsted-Hørsholm FK
Kontaktemail: dortejan.hammer@gmail.com

​Helsingørs talentfuld angriber Nicolai Hammer udtaget til U23 landsholdet!

19. apr. 2016, kl. 00.35


Vi fangede Nicolai Hammer til træning for et lyninterview! Tillykke med udtagelsen til U23 landsholdet!


Udvikling forude
Hvordan forventer du, at det vil udvikle dig som spiller? - Jeg forventer først og fremmest at lære en masse. Jeg kommer til at træne med de allerbedste fra min egen aldersgruppe, fortæller Nicolai Hammer. - Jeg er sikker på at samlingerne vil påvirke min udvikling. Første samling er allerede 7. maj i Århus, så det bliver jeg snart klogere på. Hvad er målsætningen for U23? - Jeg har forståelsen af, at vi skal være et slags “udviklingslandshold”, hvor de bedste ender på A-landsholdet. Vi skal også spille mod dem på et tidspunkt, og det er noget jeg ser frem til, siger Nicolai.

God timing
- Jeg har efterhånden spillet i Helsingør FT i 10 år - og udtagelsen til U23-landsholdet er perfekt timing i forhold til, at Helsingør nu er rykket op i elitedivisionen, fortæller den talentfulde angriber. - Dermed får jeg ekstra træning som kommer Helsingør til gode. Min ambition er først og fremmest at gøre det godt i ligaen næste år, hvad der så kommer ud af udtagelsen til U23 er bare bonus, men det er selvfølgelig en væsentlig ekstra motivationsfaktor, siger Nicolai, der gennem flere år har spillet på hold med sin far - foreningens formand Jan Hammer. “Gamle Hammer” nyder dog nu sit otium på foreningens 2. hold i 3. division.


Plads til flere
- Gør jeg og Helsingør det godt kan det jo bane vejen for andre af de yngre spillere i klubben kommer i landstrænerens søgelys. Det ville være super, slutter Nicolai og vender tilbage til træning. Vi vil følge hans udvikling tæt og vende tilbage når der er nyt. Det er et stykke tid siden, at Helsingør har leveret landsholdsmateriale. For en del år tilbage var det fx Jonas Hviid, der var på landsholdet og helt tilbage til det første landshold i 1994 var Franz Veisig på banen.


8 hold til succesrig TræningsCup - fotos

8. apr. 2016, kl. 00.09

Torsdag den 7. april dydstede 8 hold på 4 baner til aftenens TræningsCup! Stor succes. Pulsen kom op her sidst på sæsonen på en god og sjov måde, hvilket er essensen af floorball i forening :-) Tak til alle deltagere!

I er velkomne til at være med til uformel træning og kamp på torsdag kl. 20.30 i Helsingør Hallen.
Helsingør FT rykker op i elitedivisionen i 2016-17!

4. apr. 2016, kl. 23.29

Helsingør FT tager springet! I marts vandt førsteholdet i suveræn stil landets næstbedste række, for 2. år i træk. Siden er det blevet arbejdet stenhårdt af ledelsen for at skaffe det økonomiske grundlag for at drive et hold i landets bedste række.

Efter det kommunale støttetilsagn, før påske, har spillertruppen torsdag aften støttet op om det arbejde, som bestyrelse og trænerteamet har præsenteret. Glædeligvis har klubbens faste hovedsponsorer Matin og SparNord også valgt at forlænge deres aftaler.

Derfor er det besluttet at HFT spiller i den landsdækkende Unihocliga 2016/17.
Med det tilsagn fra spillerne, kan ledelsen nu arbejde målrettet videre med at udbygge og forstærke både trup og økonomi - skulle nogen kende til sponsorer som vil være interesserede i at støtte op om denne historiske satsning, på floorballsporten i Nordsjælland, så hold jer endelig ikke tilbage.

For mere info kontakt formand Jan Hammer 20959399

483 mål scoret til største aftencup nogensinde!

10. feb. 2016, kl. 00.32

54 kampe stod på menuen, da den største AftenCup nogensinde i Helsingør Hallen blev afviklet med succes tirsdag den 9. februar 2016 fra kl. 18:30 til 22:00. Hele 26 hold var tilmeldt og det efterlod endog 7 på venteliste.
Interessen for floorball er stigende og i kølvandet på promotion af den svenske superligakamp som Helsingør Floorball Team var værter for den 30. januar er der også slået på tromme for selv at komme på banen. Det er resulteret i rekordtilslutning til AftenCup'en og dermed kontakter til nye foreninger og nye spillere.

Aftenens kampe var inddelt i 3 turneringer: BronzeCup, SølvCup og GuldCup - alt efter niveau.

Stemningen var høj og pulsen ligeså, og alt i alt blev det en meget vellykket afvikling af turneringerne, der efter de 54 kampe efterlod følgende kongerække nedenfor.
Check vores Facebook side for information og næste AftenCup, og indtil da, så møde om alene eller som hold til åben andenholdstræning torsdag kl. 20:15 Vi ses! Husk mulighed for køb af udstyr hos vores samarbejdspartner: www.floorballudstyr.dk

GuldCup :1) Sutteålene FC. 2) Helsingør FT 2. 3) Guld-hygge 4) Hundested Seals A, 5) HøRuHo, 6) Virum Alpha, 7) Murermester Heyn, 8) Busses United

SølvCup: 1) Taxi Danmark - Helsingør, 2) Virum Bravo, 3) Automester Helsingør, 4) Hakkedrengene fra Snekkersten, 5) The Eagles Helsingør, 6) Good Old Floorballers Espergærde, 7) Hundested Seals B, 8) Sølvhygge, 9) Lavuk København & ATP Stars Hillerød

BronzeCup: 1) International People's College - Helsingør, 2) HFT Motion, 3) Wok United Helsingør, 4) Team Basta Helsingør, 5) Vikingerne Frederiksund, 6) HFT Ladies A, 7) HFT Ladies B, 8) No Names


Bemærk at Dansk Floorball Union tilbyder medlemskab for 500 kr. som udløser en velkomstpakke med udstyr og gratis adgang til træneruddannelse.

Største ÅbenAftenFloorballCup nogensinde: Se kampplan og læs deltagerinfo

8. feb. 2016, kl. 23.07

Velkommen til ÅbenAftenFloorballCup tirsdag den 9. februar 2016 i Helsingør Hallen!


Det er os en fornøjelse at indbyde jer til at den største aftencup nogensinde. Vi måtte stoppe tilmeldingen ved 26 hold af hensyn til haltiden. Vi er landet på en opdeling som følger: 8 hold i BronzeCup, 10 hold i SølvCup og 8 hold i GuldCup.

Spilletid
En kamp varer 12 minutter. Der er 3 minutter mellem hver runde, så vær effektiv og se på kampplanen, hvor og hvornår du skal spilel så du er kampklar når uret lyder.

Dommere og regler
Medlemmer fra Helsingør FT dømmer kampene. Hold staven under hoftehøjde og læs spillereglerne her.
Lyt til dommerens anvisninger. Husk at det skal være sjovt for alle. Det er ikke VM, men AftenCup :-)

Cupstruktur
Kampplanen sikrer at alle får 4 kampe, og 8 hold i SølvCup får 5 kampe.

BronzeCup og GuldCup:
Hver cup består af 2 puljer med hver 4 hold. De 3 indledende kampe bestemmer hvem man møder i den 4 og sidste kamp.
Vinderen fra den ene pulje møder vinder af den anden pulje og 1. pladsen.
Nr. 2 møder nr. 2 om 3. pladsen
Nr. 3 møder nr. 3 om 5. pladsen
Nr. 4. møder nr. 4 om 7. pladsen
Der er en tøjpræmie fra Unihoc til vinderholdet og en Unihoc genstand til nummer 2.

SølvCup består af 2 puljer med hver 5 hold. Alle spiller mod alle i hver pulje.
Vinderen fra den ene pulje møder vinder af den anden pulje og 1. pladsen.
Nr. 2 møder nr. 2 om 3. pladsen
Nr. 3 møder nr. 3 om 5. pladsen
Nr. 4. møder nr. 4 om 7. pladsen
Der er en tøjpræmie fra Unihoc til vinderholdet og en Unihoc genstand til nummer 2.

Stave
Helsingør FT har stave til udlån. Kontakt dommerbordet, når I ankommer.

Kampstart
Når I ankommer til hallen så anmeld jeres ankomst til dommerbordet.
Hvis I oplever mandefald op til kampdagen, så kom med dem har, så finder vi ekstra spillere på dagen.
Udebliv ikke så ødelægger i kampplanen og skaber unødig frustration.
Se på kampplanen, hvornår I har første kamp og mød op omkring 30 minutter før.

Spørgsmål?
Email franz@veisig.dk eller sms 30 75 50 52

Følg os på Facebook

Kampplanen
Download planen her (opdateret 8/2 kl. 23:00. Espergærde Gymnasium A er erstattet med "The Eagles" - eller samme plan)

Bonusinfo!
Bemærk at Dansk Floorball Union har et godt tilbud på stave og uddannelse, hvis du melder jeres hold ind i. Læs mere


Dansk Floorball Union: Vi er på vej mod 35.000 floorballspillere!

3. feb. 2016, kl. 20.25


I forbindelse med afviklingen af ungdomscup'erne og den svenske superligakamp 30. januar 2016 indbød Helsingør Floorball Team og Dansk Floorball Union til "Quick-intro til floorball". Ideen var at se floorballsporten fra helikopterperspektiv og tilbyde et godt overblik over, hvor idrætsgrenen er på vej hen til brug for inspiration og motivation.


Udviklingskonsulent Michael Milo Jørgensen orienterede blandt andet om "guldæggene" MotionsFloorball og SkoleFloorball, der skal være med til at skabe interesse for floorball, så de nuværende 6,000 aktive i 110 foreninger bliver til 35.000 i 2025! Målsætningen er ambitiøs, men den understøttes af 10 millioner kroner fra DGI/ og DIF - som en del af en 100 millioner kroners satsning kaldet "Bevæg dig for livet".


Floorball er en af 6 udvalgte idrætsgrene, der skal være med til at 75% af alle danskere skal dyrker idræt i 2025. På den korte bane er forventningen, at der i 2018 vil være 180 floorballforeninger. Læs mere her.


Michael fortalte også om DaFUs startpakke. Når en forening har meldt sig ind for 500 kr. udløser det en startpakke som beskrevet nedenfor. En super god start for enhver der vil på banen med floorball som ny idrætsgren. Læs mere


Spil floorball i Helsingør Floorball Team eller find din nærmeste forening på landkortet på Floorball.dk.


Vi ses på banen!


Indmeldelse i DaFU udløser en gratis Startpakke:

Indhold
10 stave + 20 bolde.
2 pladser til kursus: ’1-2-TRÆNER. Floorball – er du den nye træner?’
2 hæfter ’1-2-TRÆNER. Floorball – er du den nye træner?’
1 katalog fra Uinihoc
1 velkomst fra DaFU og DGI.

Værdi
Konsulent (foreningsdannelse, start af aktivitet m.m.) 2.000 kr.
10 stave + 20 bolde 3.000 kr.
2 pladser til kursus: ’1-2-TRÆNER. Floorball – er du den nye træner?’ 2.000 kr.
2 hæfter ’1-2-TRÆNER. Floorball – er du den nye træner?’ 200 kr.


​Svensk superligatopmatch: Bragende dansk-svensk floorballsucces!

1. feb. 2016, kl. 00.05

1.310 euforiske tilskuere i Helsingør Hallen så ”hjemmeholdet” FC Helsingborg vende 0-3 til 8-4 mod superligaens tophold fra Pixbo, og støttede samtidig udviklingen af dansk og lokal floorball mod nye mål.

Fremtidens talenter i aktion

Helsingør Hallen summede af liv hele lørdag den 30. januar 2016. I første del var der 38 hold fra Danmark og Sverige på banen i en ungdomsturnering, der cementerede at nytteværdi i at spille over landegrænser er høj. Det er sjovt, motiverende og lærerigt for alle parter.


Verdens bedste ligahold i krig om vigtige point

Senere dannede hallen rammen om topopgøret mellem den svenske superligas nummer 1 fra Pixbo i Göteborg og FC Helsingborg, der lå nummer 8 - hvilket netop er nok til at nå med i slutspillet om det svenske mesterskab. Begge hold var stålsat på at få point med hjem for at sikre deres status - og begge hold har landsholdsspillere, så kvaliteten af spillet er verdensklasse.


Euforisk rygklap fra publikum

Pixbo pressede fra start og var konstant en skolængde foran. Flot pasningsspil og 3 perlemål satte FCH til vægs, mens publikum bed negle - og efter første periodes 20 minutter tegnede det til at et massiv nakkedrag var under opsejling. I idrætsverdenen kan alt ske. Således også i Helsingør Hallen. Efter pausen blev et håb tændt med 2 hurtige FCH reduceringer på under to minutter - og en begyndende euforisk stemning resulterede i en spiraleffekt, der skabte en fantastisk lydkulisse fra publikum, der understøttede FC Helsingborgs fremgang. Perioden sluttede sensationelt 5-1.


Eksplosion

I tredje periode var spillerne nærmest overtændte, men FCH formåede at øge deres føring skønt flere spillere fra hvert hold blev sendt til afkøling i straffeboksen. Efter 3x20 minutter eksploderede hallen i en stor hyldest og FCH takkede publikum for deres aktive indsats, der havde hjulpet betydeligt med at føre dem til en sejr på 8-4 over ligaens nummer 1.


Dansk og lokal floorball fik et spark bag i!

Dansk Floorball Union holdt foredrag på dagen om målsætningen, der skal føre til 35.000 spillere i 2015. I dag er der 6.000 spillere i 110 foreninger. Sidste år startede tilførslen af 10 millioner kroner, der fordelt over en årrække fra DGI og DIF, der øjner at floorball skal være med til at få flere danskere til at dyrke motion. Den øgede fokus har allerede medført at 35 nye foreninger de seneste måneder har meldt sig ind i Dansk Floorball Union – og de er ikke er medtaget i ovenstående tal endnu. Det tegner dermed lovende og den svenske topmatch er blevet brugt af mange i det danske floorballmiljø til at skærpe interessen for idrætsgrenens potentiale. Effekten vil kunne ses i idrætshaller over hele Danmark de kommende år.

En af gnisterne, der antændte udviklingen var aktiviteterne op til og i Helsingør Hallen den 30. januar 2016 skabt af 75 frivillige fra Helsingør Floorball Team og Rungsted-Hørsholm Floorball Klub. - Jeg er blæst omkuld af dette arrangement siger formand for Helsingør Floorball Team. - Vi har fået markedsført floorballsporten på bedste vis, der er sket en teambuilding i vores forening - og med Rungsted-Hørsholm og Helsingborg, og forhåbentlig tjener vi også lidt til klubkassen. En helt igennem perfekt dag set med lokale idrætsøjne siger Jan Hammer. Så vil det være lækkert hvis dette også viser sig at have en længerevarende effekt, så vi ser flere spillere til træning i Helsingør Hallen på vores 10 hold, slutter formanden håbefuldt af.


Se fotos og video:
www.floorballhelsingor.dk

Fotos til download (300 dpi)

Fotograf: Franz Veisig

Superliga: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358/30012016FCHModPixboIHelsingRHallen?authuser=0&feat=directlink

UngdomsCup: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358/30012016NykreditOgSparNordUngdomsCups?authuser=0&feat=directlink

Fotograf: Per Wiklund => http://ssl15-16.perwiklund.se/#!album-551

Øvrige fotos med copyright: Fotograf Michael Barret Boesen => http://www.boesenfoto.dk/gallery/thumbnails.php?album=222

Inspirationskilder

100 millioner kr. skal medvirke til at få 75% af danskerne gjort idrætsaktive

http://www.dif.dk/da/nyt/dif-nyheder/2015/marts/20150324_vision

Svenskersporten indtager Danmark: http://www.dif.dk/da/nyt/dif-nyheder/2015/december/20151612_floorball

Facebook

https://www.facebook.com/HelsingorFloorball/

Eventwebsite

www.floorballhelsingor.dk


Åben FloorballAftenCup! Tilmeld dig hold nu...

27. jan. 2016, kl. 23.03

INDBYDELSE TIL ÅBENAFTENFLOORBALLCUP TIRSDAG DEN 9. FEBRUAR 2016 KL. 19-22

Actionfyldt, sjovt og kondigivende aftencup for firmahold, klubhold og vennegrupper
Få en uforglemmelig idrætsoplevelse!

Dyst på 3 niveauer:
BronzeCup: Begynder (ingen/lidt floorball-erfaring) ca. kl. 19-21
SølvCup: Øvet (I er bekendte med floorball og giver den gas efter bedste evne) ca kl. 20-22
GuldCup: Erfaren (I har spillet floorball i en længere periode) ca kl. 20-22

Vi overvejer en særlig KvindeCup på dagen, så har det din interesse så mail os nu.

Der er 4-5 personer per hold, hvoraf 3 er på banen.
En kamp varer 12 minutter. I får 3-6 kampe (afhængig af jeres evner på dagen).
Tilmelding nu lige her - hvor du også kan se, hvor mange der allerede er tilmeldt (der bliver udsolgt, så skynd dig).

Har du spørgsmål? Mail os

Mvh Franz Veisig
Helsingør Floorball Team

Video: Se Mikkel trylle i 17 sekunder :-)

26. jan. 2016, kl. 00.21

&amp;amp;amp;lt;strong&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/strong&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;

Kalder alle idrætslærere: SkoleFloorballbog til dig lige her!

25. jan. 2016, kl. 23.38

Det siges ofte, at floorball et spil, hvor alle føler, de har en rolle i spillet. Det skyldes "den forlængede arm" - staven - som gør, at alle kan være med på et forholdsvis højt minimumsniveau. Spillet er meget hurtigt lært, men svært at mestre perfekt. Det gør, at der ikke er så stor forskel på top- og bundniveauet hos eleverne.

Læs mere hos Dansk Skoleidræt og download en bog om SkoleFloorball


​Verdensklassefloorball for en dag til Danmark! Vær med 30. jan 2016!

27. jan. 2016, kl. 21.10

Svensk superliga rykker til Helsingør og booster dansk floorball på vej mod 35.000 spillere bakket op af 10 millioner udviklingskroner


Nogle af de allerbedste repræsentanter for Sveriges 3. største idrætsgren - floorball - tager færgen til Danmark, når Helsingør Floorball Team den 30. januar 2016 er værter for afviklingen af superligatopkampen mellem “hjemmeholdet” FC Helsingborg og ligaens nummer 1 Pixbo fra Göteborg. Matchen udkæmpes i Helsingør Hallen, og målet er, at det sker i en festlig ramme skabt af 1.500 danske og svenske tilskuere. Med et snit på 10 mål per kamp er der næsten garanti for målperler - og masser af inspiration for fremtidige og nuværende spillere, forældre, sponsorer, journalister og andre, der ser floorballens udviklingspotentiale. Billetbestilling, video og mere information: www.floorballhelsingor.dk.


35.000 spillere i 2025!
DGI og Danmarks Idrætsforbund ser i fællesskab et stort udviklingspotentiale i netop floorball. De besluttede sidste år at skyde 10 millioner kroner i floorball med et mål om at de nuværende knapt 6.000 spillere skal vækste til 35.000 spillere i 2025! Satsningen er en del projektet “Bevæg dig for livet!”, hvor nogle få udvalgte idrætsgrene skal få 75% af alle danskere til at dyrke idræt.


Toppen af superligaen
Kampen er vigtig for begge hold. Pixbo ligger nummer 1 og FC Helsingborg er nummer 5 og vil kæmpe for en plads I slutspillet. FC Helsingborg har ligaens pointkonge, landsholdsspiller Linus Nordgren, der med 22 scoringer og 26 assisteringer, fører pointligaen. Han udfordres på dagen af blandt andre Martin Östholm fra Pixbo, der kan udføre de mest umulige tricks med staven. Se videoen på www.floorballhelsingor.dk

Løftestang til udvikling
Dansk Floorball Union er repræsenteret på dagen med en times præsentation lige op til kampen for alle der er nysgerrige på svenskersporten, som utallige danskere kender fra folkeskolens idrætstimer. Nu skydes der blot med op til 180 km/t, der er landsdækkende liga og fast træning i over 100 foreninger I Danmark. Under titlen “Quick-intro til floorball” indbydes potentielle spillere og foreninger, forældre og idrætslærere med flere til at blive klædt på med ny viden om sporten af en udviklingskonsulent fra forbundet.


Link: http://www.floorballhelsingor.dk/foredrag-quick-intro-til-floorball

Floorball bygger bro over Øresund
Helsingør Floorball Team arbejder på højtryk for at skabe den bedst mulige ramme om kampen, så floorballen i sundbyen, i Nordsjælland og ideelt set i Danmark bliver en øjenåbner for alle, der nyder aktionfyldt idræt. Samarbejdet mellem FC Helsingborg og Helsingør FT er blevet tættere de seneste år og flere initiativer er i ærmet, så fremtiden tegner lys.

Læs mere kampen på event websitet: www.floorballhelsingor.dk

Fakta
I Sverige er der i dag 123.019 aktive spillere i tæt på 1,000 foreninger, og det gør den til den 3. største idrætsgren i Sverige efter fodbold og golf.

Helsingør FT er blandt Danmarks allerførste foreninger og var på banen allerede i 1989. Førsteholdet topper nu 1. division og foreningen tilbyder træning på 10 hold. Mere info: www.helsingorfloorball.dk

Billetbestilling, video og mere information: www.floorballhelsingor.dk.


Dropbox med pressefotos:
https://www.dropbox.com/sh/t9nphrintsizgxw/AAAe9Udxu3jP2OC3WTfkzq7Ea?dl=0


Inspirationskilder

100 millioner kr. skal medvirke til at få 75% af danskerne gjort idrætsaktive
http://www.dif.dk/da/nyt/dif-nyheder/2015/marts/20150324_vision
Artikel: Svenskersporten indtager Danmark:
http://www.dif.dk/da/nyt/dif-nyheder/2015/december/20151612_floorball
Hjemmeside: www.helsingorfloorball.dk
Facebook: https://www.facebook.com/HelsingorFloorball/

Sponsorbilletter uddelt til Flygtningenetværk i Helsingør

23. jan. 2016, kl. 23.15

På billedet ses Chris Donkin fra Helsingør Floorball Team og frivillig kontaktperson i Frivillignet samt Rikke Ærenlund, Formand for Frivillignet for flygtninge – Helsingør

Helsingør Floorball Team deler sponsorbilletter fra Spar Nord – Helsingør og Matin Partner ud til flygtninge. Derefter var der kagemand, arabisk mad og musikunderholdning.


Frivillignet for flygtning i Helsingør modtog forleden billetter til svensk superligaopgør i Helsingør hallen, og oplyser følgende:
Chris Donkin, frivillig i Helsingør Floorball Team og frivillig i Frivillignet for flygtninge – Helsingør kom med en ekstra fødselsdagsgave til Torsdagscafeens 3 års fødselsdag i torsdags. 20 gratis billetter blev delt ud til nogle af de flygtninge der var med til fødselsdagsfesten.

Helsingør Floorball Team inviterer den 30. januar til en enestående idrætsoplevelse i Helsingør hallen. Det drejer sig om et superligaopgør mellem de to svenske hold FC Helsingborg og Pixbo. Målet er at skabe en stemningsfuld ramme med mere end 1.500 tilskuere. Så flygtningene og tilskuere kan glæde sig til at opleve floorballaction på allerhøjeste plan i kamp om vigtige point.

Efter uddelingen festede de mange flygtninge og frivillige videre med kagemand, arabisk mad og musikunderholdning.

Lidt om Frivillignet for flygtninge, Helsingør og Torsdagscafeerne
Der kommer fortsat mange flygtninge til Helsingør, der har behov for og også lyst til at få et netværk og få kontakt til lokale danskere, for at kunne få en god start på deres nye liv i Helsingør. Frivillignet for flygtninge – Helsingør har nu eksisteret i snart 5 år og netværket arbejder fortsat på at lave flere aktiviteter for de lokale flygtninge, så de kan føle sig velkomne i byen og opbygge deres nye liv her og samtidig lære om dansk kultur, sprog og traditioner.

I januar 2013 startede Frivillignet for flygtninge – Helsingør ”Torsdagscafeerne” hvor flygtninge og frivillige mødes til spil, leg, hygge og et måltid mad. Cafeen holder til i Frivilligcentret på Kronborgvej 1C, 2. sal, Helsingør og er åben fra kr. 1630-2000 hver anden torsdag i ulige uger.

I maj måned 2015 startede Tirsdagscafeerne på Stokholmsvej 2 C i Espergærde. Her hygger lokale frivillige og husets beboere, der midlertidig bor på adressen. Tirsdagscafeerne afholdes hver anden tirsdag i lige uger, kl. 1900 – 2100.

Det er muligt at følge med i netværkets aktiviteter på www.frivillignethelsingor.dk

Der er fortsat brug for flere frivillige, der har lyst til at gøre en forskel for mennesker, der er flygtet fra krig og forfølgelse, så kontakt Formand Rikke Ærenlund på mail npc@stofanet.dk hvis du ønsker at melde dig som frivillig

Konkurrence: Vind en Unihoc-stav. Deltag nu!

16. jan. 2016, kl. 21.28Vind en Unihoc-stav til en værdi af 700 kr! Nominer en person du synes, der fortjener en kvalitetsstav sponsoreret af Sport Direct Helsingør, der med udstyrsekspert Tobias Pauli Jørgensen står klar i Helsingør Hallen, når der er svensk superligafloorball mellem FC Helsingborg og topholdet Pixbo den 30. januar 2016!

Skriv navnet på den nominerede - og gerne en begrundelse.

Tobias vælger en vinder, der offentliggøres her på siden den 28. januar, så den heldige vinder kan hente den i Sport Directs stand i hallen den 30. januar 2016.

Læs mere nu og book din billet til floorball i verdensklasse: http://www.floorballhelsingor.dk Video: Unihoc MyMove

FC Helsingborg + Helsingør FT = succes. Hårdt forarbejde før topmatch

16. jan. 2016, kl. 17.46Hvad kan man drive det til nær man tager en af Sverige største og mest succesrig floorballforeninger og kobler den med Helsingør Floorball Team, der gennem 26 år har været "på vej mod nye mål"? Svaret kan ses den 30. januar 2016, hvor af af de ambitiøse målsætninger er at 1500 tilskuere (1000 fra Danmark og 500 fra Sverige) skal have sig en unik oplevelse i Helsingør Hallen, når FC Helsingborg møder superligaens nr.1 fra Pixbo.

Der er netop nu foreningsarbejde til op over begge ører i denne tid såvel Helsingør Floorball Team som i FC Helsingborg. Bag "scenen" arbejdes der på højtryk for at skabe opmærksomhed .

I dag var der møde i internationalt farvand mellem FC Helsingborgs klubchef Kristoffer Fält og Helsingør FTs formand Jan Hammer sekunderet af diverse nøglepersoner. I takt med at færgen sejlede fra havn til havn blev de sidste detaljer finpudset omkring promotion og selve kampafviklingen som følger en stram manual fra det svenske innebandyforbund. Alt står nu funklende klart til en forrygende match som vi i foreningen, DGI og Dansk Floorball Union vil bruge som løftestang til at øjne endnu flere danskeres øjne for den fremadstormende stavsport :-)

Besøg event websitet

Fotogalleri: "Rigtige Mænd - fra fedt til fit" til MotionsFloorball

16. jan. 2016, kl. 16.09

Se alle 28 fotos

Besøg af Rigtige Mænd! Fredag, hvor Helsingør Floorball Team tilbyder MotionsFloorball kl. 17:00 (du er velkommen), var der besøg af "Rigtige Mænd - fra fedt til fit". Gennem 16 træninger "udsættes" de for coaching og en række idrætslige udfordringer.

Træner Dan Egerup bød velkommen og gav en introduktion til idrætsgrenen, der med Københavns Universitets seneste forskning i ryggen, kan dokumentere at deltagelse har en klar sundhedsfremmende effekt. Og så er det ovenikøbet sjovt!

Træningen er et åbent tilbud for alle aldre - og derfor var der også mange andre til MotionsFloorball og man slutter af med kamptræning. Her var der nogle af klubbens talentfulde 10-12 årige drenge, der spillede med - og udspillede - mænd mellem 50-60 år - til alles morskab - og med et fælles mål om at have det sjovt og som sideeffekt få pulsen op på den motiverende måde.
Læs om projektet: http://www.helsingor.dk/…/l…/rigtige-maend-fra-fedt-til-fit/

Se alle 28 fotos29 livsbekræftende fotos fra juniortræningen 12. jan 2016 :-)

14. jan. 2016, kl. 19.20

Helsingør Floorball Team tilbyder nu 10 forskellige hold, så der er både noget til piger og drenge - og kvinder og mænd.

Få overblikket her og mød op til en uforpligtende træning.

Se 29 livsbekræftende fotos i galleriet fra tirsdagens juniortræning, hvor 40 børn- og unge var på banen henover eftermiddagen fordelt på 4 hold. Hallen summende af liv og det var en ren fornøjelse at opleve den gejst og glæde som blev skabt inden for foreningslivet.

57 medlemmer til klubinfomøde + download Nyhedsbrev

7. jan. 2016, kl. 00.12


57 medlemmer deltog i foreningens informationsmøde, hvor formand Jan Hammer gav en "state of the nation" som kort fortalt oplyste om, at der er fremgang på alle vitale områder i foreningen. Formandens nytårstale kan læses i seneste nummer af foreningens nyhedsbrev som kan hentes her.

Der blev orienteret om HFTs kommende værtsrolle for superligakampen mellem FC Helsingborg og Pixbo den 30. januar 2016. I den forbindelse er der et betydeligt behov for frivillig arbejdskraft, hvilket der blevet støttet godt op omkring af de fremmødte medlemmer.

Netop nu gælder det om at skabe opmærksomhed omkring event ved at markedsføring www.floorballhelsingor.dk som stedet, hvor man kan læse mere om kampen og booke billetter.

Husk at tilmelde dig eventen på Facebook her og husk at fortælle interesserede om muligheden for at få en Quick-intro til floorball på selve kampdagen lige op til kampen.

Reserver tid kl. 18 tirsdag den 26. januar 2016. Der vil vi være mere konkrete omkring opgaver op til og på kampdagen - og husk vi kan stadig godt bruge lidt flere hænder lørdag - så hvis du ikke har meldt dig er der stadig chancer:-)

Mød Danmarks bedste 60plus floorballhold... :-)

4. jan. 2016, kl. 18.51

"Bevæg dig for livet!" er DGI og DIFs fælles satsning. Målsætningen er, at 75 procent af danskerne i 2025 skal dyrke idræt, og at 50 procent af befolkningen skal dyrke idræt i en forening. Floorball får 10 millioner(!) udviklingskroner gennem 3 år - og de begynder nu at gøre en forskel, hvor medlemstallet er steget til 6,000. Et eksempel på en ny aktivitet ses nedenfor. Floorball er noget for alle - også dem over 60 år. Se denne artikel om hvordan floorball kan fremme sundheden, give smil på læberne og styrke det sociale.

Kristeligt Dagblad briagt den 29. december 2015 en helsides artikel om Danmarks absolut bedste Floorball60plus-hold.


TræningsCup tirsdag den 12. januar 2016 med 7 hold

11. jan. 2016, kl. 19.52

Tirsdag den 12. januar 2016 er det tid til en ny TræningsCup!

Så er det tid til lidt frisk luft i form af kamp mod andre hold :-)
10 minutters kampe på 4 baner, ingen dommere, men masser af gode energi fra kl. 20:15 til 22:00.
Opsætning af baner er et fælles projekt.
Først kamp startes ca 20:35. Spørgsmål, ideer eller kommentarer skal mailes til franz@veisig.dk

Helsingør FT Ladies - A
Helsingør FT Ladies - B
Team X + 2
Helsingør FT - A
Virum
Durafour & Co - Humlebæk
Gurrevejens Helte


Aktivitetsoverblik for januar og februar 2016: Spændende måneder forude!

30. dec. 2015, kl. 12.03


Helsingør Floorball Team er en forening i løbende udvikling via en lang række af energigivende aktiviteter. Her er hvad vi har i støbeskeen for januar og februar - som supplerer den almindelige træning:
 • Tirsdag den 5. januar 2016
  HFT-klubmøde med foreningsstatus og særlig fokus på FC Helsingborg mod Pixbo-kampen


 • Tirsdag den 12. januar kl. 20:00
  TræningsCup 10 holdsturnering på 4 baner på 1.5 time.
  KvindeCup og MandeCup hver med 5 hold

 • Fredag den 15. januar kl. 17:00

 • MotionsFloorball for alle, men med besøg af lokale "Rigtige mænd", der skal have sig en svedig, men sjov, oplevelse


 • Fredag den 22. januar kl. 12:15
  Espergærde Gymnasium FloorballCup


 • Lørdag den 30. januar kl. 15:00
  FC Helsingborg-Pixbo i Helsingør Hallen! Book din plads!


 • Lørdag den 30. januar kl. 13:00
  Præsentation/foredrag om floorball:
  “Quick-intro” til floorball + efterfølgende adgang til superligakamp.
  Book din plads!


 • Fredag den 5. februar kl. 17:00
  Åbent hus for særligt indbudte gæster: SSPK, nydanskere, flygtning med flere.
  Intro til floorball og derefter spil på små baner med blandede hold.


 • Tirsdag den 9. februar kl. 19:00
  ÅbenAftenCup, 20 hold. Tilmeld dit hold!


 • Lørdag den 13. februar kl. 11:00
  Helsingør FT-Rungsted-Hørsholm i Helsingborg Arena.
  Dansk 1. division som opvarmning for svensk superliga. Se Facebook-begivenhed.


1. division: Helsingør mod Rungsted-Hørsholm. Returopgøret flyttes til Helsingborg Arena

100 særlige gæster inviteres til floorballkultur-event

20. dec. 2015, kl. 22.03

Chris Donkin fra Helsingør Floorball Team var forleden på besøg hos Annette Lauritsen, der er leder af Stubben, der med glæde modtog billetter til årets idrætsbrag.


- Øget livsglæde, underholdning - og mod på motion! Sådan svarer formanden for Helsingør Floorball Team Jan Hammer, når han skal begrunde foreningens seneste initiativ. - Vi har fået vores to hovedsponsorer, Spar Nord Helsingør og Matin Partner, til at sponsorere 100 billetter til en vores unikke event, når Helsingør Hallen den 30. januar danner rammen om den svenske superliga i floorball, der huser nogle af verdens bedste spillere. Billetterne er til kampen mellem FC Helsingborg og Pixbo, der flyttes 10 km vest på fra Helsingborg til Helsingør som et led i et stigende samarbejde over Øresund på stavsportsfronten.


Win-win

- Som forening vil vi meget gerne gøre en forskel ved at give mennesker, der måske ikke helt oplagt vil besøge Helsingør Hallen, en helt unik chance for at opleve idrætskulturen, når det er allermest medrivende. - Vi vil i samarbejde med kommunen og andre organisationer fordele 100 billetter til fx SSPK, flygtninge, nydanskere og andre grupper, der normalt ikke er gæster hallen. Drømmen er at få disse grupper motiveret til et uforpligtende besøg i hallen - og skulle nogen have lyst til at spille, så står vi klar med vores 10 hold med 125 medlemmer, der alle gerne vil give en hånd med til at indlemme dem i idrættens verden. - Vi ser det som en frisk initiativ, en mulig win-win-situation, som vi som sponsor meget gerne vil støtte op om siger direktør i Spar Nord Helsingør Piet Petersen, der gennem mange år har været en fast kontant støtte for mange lokale idrætsforeninger.


Forslag modtages!

Formanden oplyser, at de første billetter er allerede afsat til SSPK, men idet der skal fordeles 100 på bedste vis, så modtager han meget gerne inputs til, hvem der skal have en unik idrætsoplevelse. Jan Hammer kan kontaktes her via mail.Konkret floorballkultur-event

- Fredag den 22. januar kl. 17 vil vil indledningsvis indbyde fribilletmodtagerne til at opleve floorball på egen krop, mærke foreningslivets puls og frem for alt opleve, at motion i samvær med andre er sjovt og livsbekræftende. Det er den ideelle opvarmning til at se nogle af verdens bedste i samme hal den 30. januar slutter Jan Hammer optimistisk.
30. januar vil Helsingør Hallen summe af liv. Op mod 1,500 tilskuere vil se nogle af verdens bedste floorballspille i aktion, når FC Helsingør møder Pixbo i den svenske superliga, der er flyttet til Danmark i dagens anledning. Læs mere på floorballhelsingor.dk. Ud over billetsponsoratet er der nu tilsagn om attraktive publikumspræmier – f.eks. et weekendophold på Marienlyst, en gourmetmiddag på Konventum, Sand tøj fra Strandhuset og gavekort til Kvickly.

Årets julegaveide til floorballinteresserede er en...

18. dec. 2015, kl. 09.54...en idrætsoplevelse 30. januar 2016!

Bestil din billet her til FC Helsingborg-Pixbo i Helsingør Hallen.

Print billetten ud og læg den under juletræet - og vær sikker på at modtageren får en god oplevelse smile-humørikon
http://www.floorballhelsingor.dk/billetter

Artikel: "Svenskersporten indtager Danmark!"

8. jan. 2016, kl. 23.17

Floorball er snart ikke en nichesport længere! Vi er tæt på 6,000 medlemmer og alene i 2015 er der kommet over 30 foreninger til oplyser Michael Milo Jørgensen fra Dansk Floorball Union. Med 10 millioner udviklingskroner i ryggen arbejder DIF og DGI hånd i hånd for at der i 2025 vil være 35,000 floorballspillere i Danmark!

DIF's medlemsblad "Idrætsliv" går i decemberudgaven tæt på floorballsporten med en 6 siders artikel!
Læs artiklen online eller download (PDF 5 MB)

HFT klubtur til fantastisk 17 målskamp, da FCH tabte til Falun

17. dec. 2015, kl. 19.17Hvor ofte oplever man 2.600 tilskuere til en kamp med 17 mål scoret af nogle af verdens bedste floorballspillere?


Det skete faktisk i dag! Helsingør FT var på klubtur til broderlandet for at se FC Helsingborg møde Falun. Det blev en unik oplevelse med et hav af mål i et spændende fight. FCH lagde bedst ud, men langsomt åd Falun sig i på dem og fra midten af 2. periode øgede de blot sejrens størrelse med perlemål. Kampen sluttede 6-11 (3–3, 3–5, 0–3) og bød bl.a på en flot zorro-straffemålsscoring fra FCHs side.


Læs også Helsingborg Dagblads dækning af kampen.


Det bliver interessant at se hvad FCH har at byde på, når de den 30. januar 2016 gæster Helsingør Hallen for at spille superligakamp mod Pixbo.


Læs mere på www.helsingorfloorball.dk og book din billet til en forrygende idrætslig oplevelse på højeste niveau.


1. div: Lyngby - Helsingør FT 2-7 - Sejr nr. 12 til Helsingør FT

11. dec. 2015, kl. 19.54"Man of the Match" blev Michael Kock, men igen var det en helstøbt holdindsats der lå til grund for sejren.

Sejr nr. 12 til Helsingør FT
Siden det første møde med Lyngby i starten af sæsonen er hele 3 spillere fra HFT skiftet til Lyngby - hvilket i nogen grad har forstærket Lyngbys trup. HFT var måske derfor ekstra godt opsat fra start og blæste ud af starthullerne.

William Tækker er første mand på pletten da han smart overlister den tidligere holdkammerat Philip Schmidt i Lyngbys mål - på en fin pasning fra en storspillende Jens Stigaard - der var bare spille 20 sekunder!

Godt et minut senere stod det 2-0 til HFT, da Nicolai Bech energisk erobrer bolden og sætter den i kassen, samme Bech var efter 7 minutter på spil igen, på en fin pasning fra Frederik Olsen 3-0. Lyngby får efter en hæsblæsende indledning på matchen bragt tempoet lidt ned og en anden tidligere HFT´er Patrick Kisbye kan efter lidt klumpspil foran kassen sætte sidste stav på en reducering. Der skulle dog ikke for alvor komme spænding i kampen- knap 2 minutter efter Lyngbys scoring - lader et passivt Lyngby forsvar Jonas Hviid nærmest gå ind midt i slottet - det gør man ikke ustraffet - Jonas sætter kuglen i hjørnet til 4-1. 3 minutter senere kommer kampens ubetinget flotteste mål - HFT spiller førstegangsafleveringer i hele kæden - Lyngby er statister - og til sidst kan Michael Kock sætte bolden i en stort set tom kasse - flot flot mål. 5-1 efter første periode.

De sidste 2 perioder bliver med Lyngby i en betydeligt mere kompakt udgave og det er ikke mange afslutninger Lyngby får præsteret - til gengæld har de held med, at lukke af bagude med godt forsvarsspil og godt målmandsspil. 2 gange yderligere får HFT dog scoret - i anden periode er det 17-årige Kristoffer Bjerg Mortensen,der elegant afslutter et kontraløb af 3 kæden og i 3 periode er det Michael Kock der lukker festen - ind imellem har Patrick Kisbye fået sat endnu en pind for Lyngby, så kampen ender med den 12 HFT sejr i 12 kampe 7-2.

MOM blev Michael Kock, men igen var det en helstøbt holdindsats der lå til grund for sejren.Frederik Olsen under skudtræning.

Download ny bog: ​SkoleFloorball – sådan staver du med kroppen

7. dec. 2015, kl. 18.34


’SkoleFloorball – sådan staver du med kroppen’ kan bruges som inspiration for idrætslærere og pædagoger der arbejder med børn og unge i Folkeskolen. Materialet kan endvidere inspirere trænere i floorballforeninger.

Gratis download eller køb bogen her

Materialet indledes med en introduktion til historisk, regler, rammer og udstyr. Herefter følger et afsnit om teknik og taktik i floorball – samt et afsnit om forebyggelse og sundhed.

Materialets kerne beskriver tre eksemplariske undervisningsforløb opbygget med kompetence-, færdigheds- og vidensmål samt differentieringsmuligheder - med afsæt i Fælles Mål for faget ’Idræt’.

Undervisningsforløbene er opdelt således:

• Indskoling, med fokus på leg med stav.

• Mellemtrin, med fokus på fairplay og samarbejde.

• Udskoling, med fokus på idrætten i samfundet.

Materialet afsluttes med et afsnit om spil og øvelser – samt en quiz om floorball og fairplay.

Emner

Markeringer af banen, Det officielle spil (banen, spilletid og deltagere), Floorballspillets historie, Officielle spilleregler, Floorball i løbet af skoledagen, De syv vigtigste regler til brug i skolen, Udstyr til brug i skolen, Staven, Stavens længde, Bolde, Markspillernes og målmandens udstyr og påklædning, Teknik, Udgangsposition, Bevægelser, Hold på staven, Modtagninger, Afleveringer og skud, Driblinger, Finter, Splitvision, Taktik, Formation, Boldbasis og boldspil, Spilhjulet, Varierede spilformer, Forebyggelse af idrætsskader, Opvarmning, Opvarmningsprincipper, Opvarmningsprogram, Skader, RICE-princippet, Floorball – forskning og sundhed, Undervisningsforløb, Indskoling 0.-3. klasse, Mellemtrin 4.-6. klasse, Udskoling 7.-9. klasse, Spil og øvelser, ’Forhindringsbane’, ’Cirkelbold’ og ’Partibold’, ’Jokerbold’ og ’Stereobold’, ’Kvadratbold’ og ’Rundt på gulvet’, ’Driblekunst’ og ’Følg lederen’, ’Hold banen fri’ og ’Få det væk’, ’Jæger’ og ’Hold øje’, Quiz om floorball og fairplay, Yderligere information om floorball, Om forfatterne.

Find også materialet her

Materialeplatformen® Din samlede indgang til læringsressourcer.

www.materialeplatform.emu.dk/materialer/bogkort/90891784

For mere information: Michael Milo Jørgensen, Udviklingskonsulent, Dansk Floorball Union

Michael Milo Jørgensen og Mikkel Bøyesen. ’SkoleFloorball – sådan staver du med kroppen’. Dansk Floorball Union; 2015. 72 s., ill. ISBN 9788799831203 (TRYK). ISBN 9788799831210 (PDF).

1. div: ​Helsingør FT - Hafnia FC 11-1 (4-0, 5-0, 2-1)

6. dec. 2015, kl. 22.53

Alle parametre sagde, at der var topkamp og spænding i luften, da Hafnia gæstede Helsingør Hallen lørdag eftermiddag.

HFT førte rækken 1 point foran Hafnia og det seneste opgør mellem de to mandskaber, endte med en kneben 5-4 sejr til HFT.

Kampen var dog knapt gået i gang, inden et toptændt HFT-mandskab nærmest havde lukket den igen. Der var ikke engang spillet 5 min, før Helsingør havde scoret 3 gange.

Presset sad stenhårdt på Hafnia spillerne og det ene flotte angreb efter det andet, rullede nedover gæsterne fra Amager.

Efter 10 min øgede Michael Kock til 4-0 og Hafnia spillerne hang eftertrykkeligt med hovedet.

HFT formåede at holde kadencen i 2. periode og udstillede gang på gang gæsterne med lynhurtigt pasningsspil og effektive afslutninger.

Først bragte juniorspiller Thobias Munkstrup på 5-0 tæt under mål, siden hen lynede HFT´s powerplay 2 gange på 35 sekunder, da en Hafniaspiller fik en 2+2 minutters udvisning. HFT scorede yderligere to gange og var således foran med hele 9-0 inden de sidste tyve minutter.

I sidste periode fik den blot 15-årige Noah Donkin spilletid i målet. Noah er en af 5 juniorspillere der er blevet indlemmet i A-truppen i denne sæson, og som alle har imponeret. HFT fortsatte det fine spil samtidig med, at lidt at energien blev sparet for ikke at risikere skader eller dyre udvisninger, mod et frustreret udehold.

Perioden endte 2-1 til HFT, efter et dommedagshug fra anfører Jonas Hviid, samt en listig afslutning fra spillende træner Jesper Frank. Med 4 minutter tilbage fik Hafnias bedste, Frederik Trier, passeret Noah Donkin.

Træner Jesper Frank var meget tilfreds efter kampen ,, Det her er uden tvivl den mest gennemførte og helstøbte HFT-indsats i de tre sæsoner jeg har været i klubben, alle spillere leverer på et meget højt niveau''

Anfører for Hafnia, Peter Steen Jensen, erkendte da også at der var klasseforskel, i sin takketale efter kampen: "Stillingen sagde topkamp, det så ikke sådan ud i dag, Helsingør var klasser bedre i alle spillets facetter''

Målscorer HFT
Frederik Olsen 3
Jonas Hviid 2
Thobias Munkstrup 2
Michael Kock 2
Kristoffer Bjerg Mortensen 1
Jesper Frank 1

Næste kamp er tirsdag kl. 20:00 ude mod Lyngby.

Stilling i 1. division:
http://minidraet.dgi.dk/turnering/1629/raekke/21042/pulje/15955

Alle fotos fra kampen:
https://picasaweb.google.com/100023212077451388358/HelsingRFTHafnia?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOXBu6r9ydKY5wE&feat=directlink


Download ny folder: "Motionsfloorball" ( med fotos fra HFT)

6. dec. 2015, kl. 20.13


DGI og Dansk Floorball Union arbejder i fællesskab for at få flere danskere til at dyrke motion. En af de idrætsgrene som de satser på skal gøre dette er...floorball!

Der tilføjes derfor floorballudviklingen et større millionbeløb over de kommende år. En aktivitet er udviklingen af en folder på 36 sider, der giver tips og tricks til opstart af Motionsfloorball. Det er faktisk en ganske god publikation, der med videnskabelig baggrund dokumenterer at floorball er sundhedsfremmende :-)

Som en lille fodnote har vi i Helsingør Floorball Team bidraget med fotos, så på siden 9 er der et glimt fra vores TræningsCup i november og på side 31 ses HFT Ladies i aktion til AftenCup.

Download folderen her (1,6 MB).
Læs mere nedenfor hvor der også er link til hvor man kan købe en printudgave af folderen.MotionsFloorball – et medrivende idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt
Baseret på forskning fra Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet - udviklet i samarbejde med Dansk Floorball Union.

Jacob Vorup og Kåre Seidelin. ’MotionsFloorball – et medrivende idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt’. Dansk Floorball Union; 2015. 36 s., ill. ISBN 9788799831241 (TRYK). ISBN 9788799831258 (PDF).

Køb Bog (hæftet; 36 sider ill.) – eller gratis download: http://www.copenhagenfloorballcenter.dk/undervisningsmateriale/

MotionsFloorball er et forskningsbaseret idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt. MotionsFloorball er let at komme i gang med og kan spilles af alle - uanset forudgående erfaring med floorball. MotionsFloorball handler om sund og effektiv motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt.

MotionsFloorball er målrettet:

* Idrætsforeninger.

* Interesseorganisationer.

* Virksomheder.

* Kommunale forvaltninger.

Da MotionsFloorball spilles på små baner, kræver det kun et almindelig lokale, lidt udstyr og en håndfuld deltagere for at tanke kan blive til handling. Uanset hvor du vil spille MotionsFloorball, kan du med hjælp fra denne drejebog let komme i gang – med garanti for højt humør på banen og sved på panden.


Emner
Floorball i nye rammer, Rekruttering, Det praktiske, MotionsFloorball – trin for trin, Spilleregler, Spillerne og banen, Sådan tilrettelægger du MotionsFloorball, Organisering af hold, Træningsmængde og progression, Opvarmning, 10 gode råd der mindsker risiko for skader, Niveauforskel – differentiering eller integrering?, Fortsættelse – lysten til mere floorball, Kommunikation, Fællesskab, Praktiske forhold, MotionsFloorball for alle, Forskning: MotionsFloorball er sundt og danner fællesskaber, Deltagerne får pulsen op, MotionsFloorball booster sundheden, MotionsFloorball giver motivation, sammenhold og større livskvalitet, Nu skal bolden trille, Om forfatterne, Referencer.

Foto: Bo Kousgaard, Mikal Schlosser, Jens Albagaard, Jacob Vorup, Kåre Seidelin, Franz Veisig.
Tak til: Forsøgsdeltagerne, Floorballklubben Holbæk Bombers, Boldklubben Skjold.

Faglig sparring: Michael Milo Jørgensen, udviklingskonsulent, Dansk Floorball Union. Bettina Dalgaard Güleryüz, leder af idrætsafdelingen, DGI Storkøbenhavn. Malte Nejst Larsen, ph.d. studerende, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.


Find også materialet her
Materialeplatformen® Din samlede indgang til læringsressourcer.
www.materialeplatform.emu.dk
Få overblik over træningstider: Der er også et hold for dig!

8. dec. 2015, kl. 23.47

Helsingør Floorball Team har været på banen siden 1989 og foreningen har udviklet sig til at tilbyde floorball fordelt på alle niveau via træning på en lang række hold.

Få overblikket her (PDF 0,9 MB) og kig ud i hallen til en uforpligtende træning :-)


Se eller download mangfoldige floorballfotos!

6. dec. 2015, kl. 15.14

Vi kalder det hftFoto, når vi fanger stemningen til træning, kamp eller ved events.

Udvalgte fotos publiceres på vores offentlige Facebookside og den lukkede for medlemmer (søg adgang hvis du er medlem af HFT), men der er mange fotos, der ikke ser dagens lys. Det kommer de nu til.

Fotogallerier
Nedenfor er der links til de seneste fotogallerier som kan bruges til promotion af floorball lokalt eller på landsplan. Eller blot til at printe ud og hænge på køleskabsdøren til minde om en særlig god foreningsoplevelse.

Du er velkommen til at anvende dem. Angiv Helsingør Floorball Team som kilde som vi bruges offentligt i respekt for fotografens arbejde.

Har du spørgsmål, har du brug for fotos i højere opløsning eller har du brug for andre fotos så kontakt franz@veisig.dk


05.12.2015: Helsingør FT - Hafnia: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358...

28.11.2015: Helsingør FT - Vallensbæk: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358...

26.11.2015: Helsingør FT - Hørsholm-Rungsted FK: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358...

10.11.2015: Skolernes Floorballdag: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358...
07.03.2015: HC Helsingborg - Warberg: https://picasaweb.google.com/100023212077451388358...
​Svensk floorball til Danmark – og modsat!

18. nov. 2015, kl. 22.16

Historisk floorballsamarbejde skaber sportslig udvikling over Øresund

Floorballudviklingen over Øresund har vind i sejlene. Første nyhed er, at Helsingør Floorball Team den 30. Januar 2016 bliver værter for et opgør i den svenske superliga. FC Helsingborgs hjemmekamp mod Pixbo fra Göteborg flyttes til Helsingør Hallen og op mod 1.500 tilskuere forventes at skabe en perfekt ramme for en intens kamp. Samme formiddag vil Rungsted-Hørsholm Floorball Klub og Helsingør Floorball Team i fællesskab afholde to store ungdomsstævner i Helsingørhallerne med op mod 400 aktive børn og unge i alderen 9-17 år.

Helsingør FT var vært første gang for svensk superliga i marts 2015 og formåede at trække over 1.300 tilskuere til hvad der endte som en gyserkamp idet FC Helsingborg var bagud hele kampen, men alligevel formåede at kæmpe sig til en 5-4 sejr i overtid.

Dansk floorball til Sverige
Nu tages samarbejdet Øresundssamarbejdet i en ny interessant retning, idet de to nordsjællandske klubber skal afvikle deres interne kamp i den danske 1. division på svensk grund. Det sker lørdag den 13. februar 2016, hvor Helsingør Floorball Team og Rungsted-Hørsholm Floorball Klub spiller opvarmningskamp til FC Helsingborgs superligahjemmekamp. Kampen spilles i den nye multihal Helsingborg Arena, hvor der er plads til mere end 4.000 tilskuere og fx huser melodi grand prix og lignende events.

Historisk med dansk divisionskamp i Sverige
- Det er en historisk begivenhed, at dansk floorball spiller i udlandet – fortæller en henrykt formand for Helsingør FT Jan Hammer. - Det at få lov til at spille i Helsingborg Arena bliver en kæmpe oplevelse for såvel spillerne som for de forhåbentlig mange tilskuere, der vil benytte lejligheden til at tage med og se dansk kamp efterfulgt af svensk elitekamp. Dette initiativ understreger dybden af det samarbejde vi i Helsingør Floorball Team har med FC Helsingborg, siger Jan Hammer. - For os har det været helt naturligt, at den kamp vi vil flytte til Sverige skal være lokalopgøret mod Rungsted-Hørsholm Floorball Klub. Vores samarbejde med lokalrivalerne er nemlig under stadig udvikling, og jeg tror på, at det bliver endnu tættere og endnu mere givtigt for begge foreninger fremover ” slutter formanden optimistisk.

Dødsfjender - og venner
- Det bliver en kæmpe oplevelse og understreger hvad samarbejde og frivilligt foreningsarbejde kan føre til istemmer formanden for Rungsted-Hørsholms formand Stephan Grey. - Vi har de seneste år intensiveret samarbejdet med Helsingør FT - og selvom vi er ”dødsfjender” på banen, så formår vi at skabe store ting sammen og tænke hinanden ind i en fælles udvikling. Det tegner lovende for fremtiden, slutter Stephan Grey.

Løbende opdatering
Alle idræts-/floorballinteresserede bør derfor reservere to datoer allerede nu: Først 30. januar 2016, når Sverige kommer til Danmark. Og derefter 13. februar når Danmark tager til Sverige.
Besøg eventwebsitet, der løbende opdateres: www.floorballhelsingor.dk

Download fotos
3 fotos fra FC Helsingborgs kamp i Helsingør, marts 2015 og 2 fotos fra FC Helsingbords hjemmebane, Helsingborg Arena.
https://app.box.com/s/cwqilisyo6ghj8kq0vjxr68zth2yhxts . Andre fotos: http://www.floorballhelsingor.dk/download

Værd at vide
Event website for dansk/svenske initiativer: www.floorballhelsingor.dk
Helsingør FT på Facebook: https://www.facebook.com/HelsingorFloorball
Rungsted-Hørshom: http://rungstedhorsholmfloorball.com
Helsingborg Arena: http://www.hbgarena.se
Stillingen i 1. division: http://minidraet.dgi.dk/forening/1836200/Hold/87975

Kort om Helsingør Floorball Team: Floorball i forening siden 1989. I dag 125 medlemmer fordelt på 8 hold. Herreholdet spiller i 1. division.
Kort om Rungsted-Hørsholm Floorball Klub: Stiftet i 1994,157 medlemmer for delt på 10 hold, der spiller i spiller i Rungstedhallen og Hørsholmhallen. Herreholdet spiller i 1. division.

Nyhedsbrev #03 er på banen...

18. nov. 2015, kl. 22.10

Tobias Pauli er klar med 3. udgave af foreningens nyhedsbrev.
Læs det her

TræningsCup 12. nov. 2015 blev en succes!

16. nov. 2015, kl. 23.05

Fantastisk foreningsaften! Det var første gang vi indkaldte til TræningsCup. Facebookannoncering og emails der blev sendt til øst og vest skulle vise sig, at resultere i at 10 hold mødte op og spillede 20 kampe på 4 baner! Ingen behov for dommere eller præmier. Der var masser af glade og engagerede spillere, der kæmpede om hver en bold. Vi fik blandt andet 15 spillere fra International People's College i Helsingør på banen. De kom fra Sydkorea, Grækenland, Mexico og mange andre lande, og fik en god mulighed for at opleve dansk idrætskultur, når den er allermest givende. Alt i alt blev TræningsCup en stor succes. Om det så også betyder, at det kaster lidt spillere af sig til andenholdstræning på torsdag kl. 20:15 - det vil tiden vise. Døren står i hvert fald åben.

Åbent tilbud til alle: Tag med til FC Helsingborg topkamp 13. december 2015

7. mar. 2017, kl. 20.20

Tilbud til alle der interesserer sig for floorball!

Søndag den 13. december arrangerer Helsingør FT en klubtur til Helsingborg Arena, hvor Skånes stolthed FC Helsingborg tager imod de regerende svenske mestre og Champions League vindere fra IBF Falun!

Der er gratis entré for vi har 100 billetter til kampen. Der er plads til godt 4.000 i hallen - og der kommer mange til denne kamp.

Mød op kl. 14:30 i Scandlines færgeterminal - husk at købe færgebillet - vi går op til hallen sammen efterfølgende. Der er kampstart kl. 16:30.

Der er tilmelding senest onsdag den 9. december 2015 til Tobias på fitzgerald1990@hotmail.com eller i privatbesked på Facebook (Tobias Pauli Jørgensen).

Facebook

Følg os på Facebook og bliv opdateret om aftencups, events og andet der kan have din interesse: https://www.facebook.com/HelsingorFloorball

Skolernes Floorballdag + Helsingør Floorball Skoleturnering = 500 spillere på banen!

6. nov. 2015, kl. 22.39


Op mod 500 af fremtidens talenter kan opleves i Helsingør Hallen på tirsdag den 10. november 2015 kl. 9:30-14:00! Sammen med Dansk Floorball Union afholder vi Skolernes Floorballdag med ca. 250 børn fra Nordsjælland fra 0.-3. klassetrin. Derudover afvikler vi Helsingør Floorball Skoleturnering med omkring 250 lokale børn. I Helsingør Floorball Team er vi godt 125 medlemmer. De yngste træner tirsdag 15.30 på U9 og U11 holdene.

Fantastisk nyhed: Helsingør er vært for svensk topfloorball 30. januar 2016!

6. nov. 2015, kl. 20.36

Fantastisk nyhed! FC Helsingborg og Helsingør Floorball Team har nu indgået aftale om at kampen i den svenske superliga mellem FC Helsingborg og Pixbo skal afvikles i Helsingør Hallen lørdag den 30. januar 2016! Helsingør FT var med succes vært i marts måned, da FC Helsingborg i en dramatisk match vandt 5-4 over Warberg - i "sudden death" - i Helsingør Hallen. Kampen tiltrak over 1.300 tilskuere, der fik en uforglemmelig idrætsoplevelse.

Få en oplevelse ud over det sædvanlige, når kampen i den svenske superliga mellem FC Helsingborg og Göteborg rykkes 10 km vest på fra Helsingborg til Helsingør. Det sker lørdag den 30. januar 2016. Der er lagt op til et brag af en kamp! Der vil være landsholdsspillere på banen- og begge hold vil være 100% opsatte på point. Massiv opbakning fra svenske og danske tilskuere vil skabe en fantastisk stemning som gør denne dag til noget helt specielt for alle involverede.

Uanset om du er spiller, forældre, samarbejdspartner - eller blot nysgerrig - er der garanti for masser af action, flotte mål og fine tekniske detaljer, der vil imponere enhver, der har interesse for idræt.

Tilkendegiv din interesse her - og check derfor www.floorballhelsingor.dk for sidste nyt og for bestilling af billetter fra 65 kr.

Indbydelse til alle: Kom til TræningsCup 12. nov 2015

3. nov. 2015, kl. 23.47

HFT2 indbyder firmahold og "vejhold" mv. til uformel TræningsCup torsdag den 12. november 2015 kl. 20:15 i Helsingør Hallen, hal 2.

Ingen tilmelding. Spred budskabet. Har du spørgsmål så mail franz@veisig.dk

hftTV #30: Formanden bringer interessant nyt

24. aug. 2015, kl. 22.19

Ved opstartsmødet, der skyder sæsonen 2015-16 i gang benyttede formand Jan Hammer lejligheden til at opsummere, hvilket interessante tiltag foreningen har gang i. Se det her hos hftTV.

Opstartsmøde sæson 2015-16!

10. aug. 2015, kl. 22.31

Kære alle medlemmer, følgere og venner!
Først og fremmest ønskes i alle en fantastisk sommerpause fra floorballen. Må solen skinne på jeres vej !
Når nu vi starter op igen i august (nogle hold i september), vil klubben meget gerne invitere ALLE, der kunne have interesse i det, til et OPSTARTSMØDE !

Det vil ske TIRSDAG d. 18. August med start kl. 17.30 og forventet sluttid omkring kl. 20.

Der vil være fællesspisning fra kl. 17.30-18.30 og derefter starter selve mødet, hvor den nye bestyrelse vil sige et par ord og dele en bunke MEGET VIGTIGE INFORMATIONER vedrørende den kommende sæson.

Vi håber at så mange som muligt vil dukke op, da vi ønsker at dele disse informationer mm. med jer alle ansigt til ansigt.

Der vil også være mulighed for at sige "farvel" til den afgående formand Dan Egerup, der fratræder posten efter 7 år.

/Bestyrelsen

Seniorholdene er i fuld gang

5. aug. 2015, kl. 10.40

Herresenior og HFT Ladies startede tirsdag med sæsonens første indendørs træning.

Fra tirsdag d. 18. starter klubbens øvrige hold op, mere info følger.