HFT 3 - Herrer

HFT 3 - hvor herrer begynder deres floorballkarriere!
Img_1434
Kig ud og vær med!

Velkommen! Har du lyst til medrivende action, og er du en sporty mand mellem 15-60 år, så er du kommet det rigtige sted (bemærk at vi tilbyder i alt 10 hold så der er noget for enhver smag.)

Floorball er frem for alt sjovt, men det er også meget aktivt - for i kampen om bolden, så glemmer vi helt at netop floorball i kraft af de mange start og stop er sundhedsfremmende. De mange boldberøringer betyder, at du oplever, at du er med i kampen - og alt i alt er det er rigtig god cocktail.

En ting er at læse om floorball - noget andet er at opleve det på egen krop.

Kom ud og få en uforpligtende prøvetræning torsdag kl. 19:00-20:30 i Snekkersten. Kom cirka 15 minutter før. Vi har en stav til udlån. Vi tilbyder to prøvetræninger. Kontingentet er kun 500 kr. for en hel sæson og dækker også deltagelse i vores aftencups.

Træningen varetages af Christoffer Friis og Kasper Paver.

Vi hedder "HFT3", og holdet er målrettet nye spillere og spillere, der ikke har ambitioner om at spille med HFT2, der deltager i danmarksturneringen. HFT1 spiller i elitedivisionen, og er ikke lige et hold man hopper på.

HFT er også stedet hvor man kan "ende" sin karriere, og have det sjovt i et lavere tempo, men hvor man fortsat skal være på tæerne. Derfor vil holdet ofte bestå af såvel nye som erfarne spiller, hvilket giver en god dynamik og et godt læringsrum.

Vi glæder os til at se dig og introducere dig til vores idrætsgren!
MotionsFloorball er sundshedsfremmende
Img_1416
MotionsFloorball - kamp på mindre baner giver mere action

På HFT3 spiller vi både på fuld bane (40x20 meter) og på MotionsFloorball-baner, der er omkring 1/3 af fuldbane.

MotionsFloorball er sjovt, da tempoet er højt. Kampen bølger frem og tilbage og hver mands indsats er vigtig for holdets succes.

Banen og udstyr (ved fuld bane)
• Floorball spilles på en bane, der måler 40 x 20 m (som en håndboldbane).
• Banen er omsluttet af en bande som er 50 cm høj. Banden er buet i de fire hjørner.
• Målet er 115 cm højt og 160 cm bredt i indermål. I bunden er målet 65 cm dybt og i 40 cm dybt. Der må spilles bag målet.
• Bolden skal være hvid og fremstillet af plastmateriale. Bolden er rund, vejer 23 g, og har en diameter på 7,2 cm. Bolden har 26 huller, der hver har en diameter på 1 cm.
• Kampen spilles af 3 perioder på hver 20 minutter.
• Holdet har 5 markspillere og 1 målmand på banen ad gangen. Der må være op til 20 spillere på et hold.
• Markspilleren har 1 stav - staven skal være af plast. Det er bedst hvis stavens længde går fra gulv til spillerens navle.
• Målmanden har ingen stav og skal bruge ansigtsmaske.

Træner Christoffer Friis
Img_9556
Træner Kasper Pavar
Img_9569